Ja igrao samo onaj prvi i dosta mi je bilo :)
Čak mislim da nisam ni prešao celu igru. Za moj ukus previše besomučnog ubijanja. Onako dozirano ok, ali ovo je izašlo iz svih granica prihvatljivosti za mene.
Ali respekt za Hrčke koji su ga napravili
kanturina raspala mi nesposobna da pokreće nove igre od vajkada pa igram klasike jer tako sam u nemogućnosti jebiga
ako ti se baš igra skini neki emulator ja sam tako igrao kreš rejsing novi na kompu preko yuzu emulatora za switch možda ima i za tog super maria mandžukića nešto
igraj krusejder kings 3 mraleeeeu proširili mapu dodali kinu mraleeeeu naš kakav odnos kvalitet/cena (čekaj da se osposobe torenti pa ti li si malouman da plaćaš paradox igre 300+ evra)
Каже Нектор да је Деја Лучић реко да је Нектор добио 5милки ојра да одустане од политике, хахахаххаааха хахахахаха
Увек сам сматрао Лучића дебилом и сензационалистичким каналом.
Ako imate iole noviju mašinu, učinite mi i skinite Subnauticu, rastura na više načina. Za drevne igre za PC, sajt Abandonia. Ima 2 Dylana Doga, samo treba DOSBox.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Да сад видим, играо сам она прва четири дела, а ова последња два нисам, ваљало би се то проверити.
Ja igrao samo onaj prvi i dosta mi je bilo :)
Čak mislim da nisam ni prešao celu igru. Za moj ukus previše besomučnog ubijanja. Onako dozirano ok, ali ovo je izašlo iz svih granica prihvatljivosti za mene.
Ali respekt za Hrčke koji su ga napravili
rujani su preuzeli to al ostala je neka saradnja
dobro je sto su zadržali sve modele od ranije i oružja bukv ostao isti gemplej. Isti vaib kao i prva dva dela klasik prženje
dying light: the beast
nije lose ovo vidim da ima i ranije edisne nisam znao
Је л вам раде торенти>>?
ne radi gomila sajtova pao nešto cloudflare al saće ga popravi bil gejc nemoj se sekiraš
Да видим тај неки Клаудфлер запеко, тако ми и избацује, ај да буде здравља да скидамо ко права држава трећег света
Нек им Казан да број ових што бангладешана што одржавају Вукајлију.
Ај поделите шта се сигра, дајте неке идеје, ја тео супер Марија да скидам, кад оно само за Нинтендо имају верзије, мрш.
kanturina raspala mi nesposobna da pokreće nove igre od vajkada pa igram klasike jer tako sam u nemogućnosti jebiga
ako ti se baš igra skini neki emulator ja sam tako igrao kreš rejsing novi na kompu preko yuzu emulatora za switch možda ima i za tog super maria mandžukića nešto
igraj krusejder kings 3 mraleeeeu proširili mapu dodali kinu mraleeeeu naš kakav odnos kvalitet/cena (čekaj da se osposobe torenti pa ti li si malouman da plaćaš paradox igre 300+ evra)
Кочење
Моја кантурина ферцера добрано, само не трипујем превише да се цимам да играм бог зна шта, пратим и те неке канале гејминг, мало да добијем идеје.
jebo torente kad nektor radi na bi
Ео гледам ово од пре пар сати нектор кида
Каже Нектор да је Деја Лучић реко да је Нектор добио 5милки ојра да одустане од политике, хахахаххаааха хахахахаха
Увек сам сматрао Лучића дебилом и сензационалистичким каналом.
teo lucela da bude mentor nestorijancima ovi ga odjebali pa sad reklamira filip cepter proizvode. Mora vova od neceg da zivi
Beste bre s nestorima i majmunima slicnim sa ove teme
Ako imate iole noviju mašinu, učinite mi i skinite Subnauticu, rastura na više načina. Za drevne igre za PC, sajt Abandonia. Ima 2 Dylana Doga, samo treba DOSBox.
Сабнатику сам гледо пре 7 година на неком гејминг каналу, и игра ми је била дојаја, тад нисам могао да играм, а сад можда и скинем.