Коју игру следећу да скинем?

1. Карбон и Мост Њантед онај први део наравно.

2. Kakav je stalker, nisam jos probo cekam da se izdinsta jos par meseci

3. nemam pojma, odigro 10min fazon, zavlačenje po nekim rupetinama katakombama morao sam dižem brajtnes na 80% da bi vido sta se desava ni tad se ne vidi, neka leteća struja me roknula u nekom podrumu stiso alt f4 lol

4. jos sam malo gurao stalkera, ibt de 150gb da izbrisem na klik al realan intro glup ko kurac gubis se negde ne znas de ides

pri tome i graficki dizajn nije neko mudo da treba komp da mi duva ovako

daću jos jednu sansu samo zbog broja gb

5. Изашо трејлер #2 за GTA VI.
    Видим у коментарима шизење ГРАФААА ЈЕ АВЕСОМЕ, да аматеру, графу ти увале на врхстра ал ти гемплеј и прича буду срање, па пошто си безвезењаовић, и требају да узму кинту ма теби и сличнима.
    Мене наравно занима прича и гејмплеј, чекамо до следећег лета.

6. Joj,da imam memorije u kompu,glat bi zvizno Starfield...al' nemam.Bio obriso onaj SWTOR,i opet nije bilo dovoljno memorije.Ćivotna priča! Ne znam,da nabavim neki jači USB stik ,ako negde još ima sa 250 GB? Ideje,lapsusi,dostignuća?

7. woozie brate nemoj da si taj smoothbrain lik koji ceni grafiku na osnovu trejlera kad znamo da u tim trejlerima nabudže sve moguće i krajnji proizvod ne bude ni 4% od tog prikazanog

8. Знам знам наравно, само кажем да аматери више цене графу него причу и гејмплеј, а ако графа буде лошија, супер, таман да покренем игру.

9. Jes,zato sam i pit'o za neki jači USB stik jer nemam dovoljno memorije ni na C ni na D.Bitna mi je priča više a gotivim sve što ima veze sa Svemirom,opet nit' imam keša da plaćam,nit želim da dajem kintu nekom debelom,zadriglom Anglosu.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.