Коју игру следећу да скинем?

1. farmville.. totalno kul

2. Dajte neku strategiju mirnu finu, da gradim dok ide ambijentalna muzika?

Civilizacija, ako voliš potezne, ili Stronghold Krusejder ako više gotiviš RTS. Možda i Tropiko ako ti taj fazon odgovara.

3. Evo ja cu ovih dana valjda da skinem ovaj total war rome 2 da igram. Prvi deo sam igrao i mogu reci da je zaistaaa odlican, videcemo kakav je sad ovaj. I skinuo sam splintera novog juce prekjuce, nije los

4. Počeo sam da igram D Kejv, radili isti ljudi koji su radili Manki Ajlend.
    Lepa platformska logička avantura. Videćemo kako se razvija priča, ali prelepo izgleda.

5. Скино сам то, ал ми лаптоп канта и сецка игрица.

6. Чек, ово је Лост за ПЦ? И подржава само Win XP и Vistu?

7. Snimi nindža kurnjače što su lude lolo. 2 i po giga nije mlogo, saću skinem.

8. Ronnin
    Dajte neku strategiju normalnu, da izabereš državu, gradiš, rokaš se i osvajaš teritorije.
    Onaj Europa Universalis nema rokanje, al' ima sve ostalo. Dajte nešto s pravim igranjem.

Мислим да ће ти се ово свидети браћала.... Најц оф анр....

http://www.youtube.com/watch?v=VxCrKK0csXw
    Симпатична игра.... Можеш сваку државу да водиш на мапи.... Осим Папске државе....

http://www.youtube.com/watch?v=kjzgA23Ieww
    А можеш и битке да водиш....

9. Мислим да ће ти се ово свидети браћала.... Најц оф анр....

E, znam ovu igricu, baš mi je pričao drugar pre jedno 4, 5 godina, al' me mrzelo da je skidam, videću možda sad probam.

btnj
    Nindža kurnjače nisu loše, samo često zabaguju lolo, al' može da se igra.
    I ima samo 4 rezolucije, lolo

10. Trebaju mi one stare igrice koje su se igrale na WIN98 ili na Xp-u ali da su nezahtjevne, ono 2D igrice, laganica, kao na segi pa ako neko ima provjeren sajt ili neke torente nek javi. Trebaju mi večeras.

11. Ono na piratu, sega gejms što je rođa stavio? Valja li, da skinem? Evo i na kat-u ima. Slab seed

12. Ma nem pojma odakle sigurno ima negde na netu

13. Probaj taj na pirat beju

14. Slab im seed
    evo nađoh neki "sega master system and sega games" pa ću da vidim valja li, odličan seed :)

15. Skini NEO GEO.
    To ti je metal slug i te zajebancije. Ima dobrih stvari...

16. Našao sam ga na torentu, hvala Pap.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.