Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Mame32
Скини ју Ронине, не заузима пуно (нешто више од гигабајта), а до јаја је....
Kako sam se ubijao od Najts ov Anr
Stavio sam i Mame32 da se skida.
Novi civilizejsn sa ekspanzijama je odlican!
Ajd preporucite mi neku igru sa rpg elementima, solidnom pricom, koja dosta nagradjuje istrazivanje mape, a da nije akcenat na borbi, dakle necu hek en sles ili pucacinu... takodje da bude singlplejer
Malo je RPG igara gde nije akcenat na borbi... A i bolje bi ti bilo da učiš. :P
Skini Dragon ejdž 1, ima jako dobru priču i ne peglaš se baš stalno.
Skini Dragon ejdž 1, ima jako dobru priču i ne peglaš se baš stalno.
Presao... dvojku probao 2 puta, smorio se u prvih sat vremena, oba puta.
A sto se tice ucenja, ja i kad ne ucim napredujem na faxu... evo od kako su rekli da ce ipak biti 48 bodova, potreban broj ispita za budzet mi se smanjio sa 3 na 2... ako bude zbirna godina, mozda mi bude falio samo jedan. Ajd sad da donesu jos neki zakon, pa da ne moram ni taj jedan da polozim!
Edi ovaj tvoj skrin shot ce me izgleda naterati da predjem metro :D. BTW i u god of war-u ima golotinje auuuuuuh. Cak u trecem delu kresete Afroditu :DDD
Мас ефект баш онако масно јебе, не знам како су ми ти драгуљи од игара промакли. Прешо кеца, кренуо двојку.
Mas efekt je jedan od serijala sa najboljom pricom!
Nego, igram ovu novu amneziju, nije losa za sad... a u nedostatku dobrog rpg-a, resih da probam Alpha protocol, koji sam na svu srecu obrisao nakon 10-15 minuta igranja... tesko govno u najavi. Ne verujte ortacima koji vam kazu da igra valja ako je dobila bezveznu ocenu na ignu i gamespotu... Elem, intro koji treba da pokrene pricu je sranje odradjen, pucanje i nisanjenje je sranje, hakovanje, obijanje i gasenje alarma smara (a ima ih na svakom koraku prve misije...) animacije su debilne, ai protivnika nikad gori!
Probaj Deus Ex.
Prvi?
igrao dva-tri puta... cak sam ga nedavno ponovo instalirao, ali nisam mogao duze od par sati da igram... ne drzi mi paznju vise :D
Invisible war sam probao, nije mi se svideo. Human revolution presao pre godinu dana, odlicna igra.
hahah pa dobro, jesu sise dobre...ali i igra je do jaja
Ajd preporucite mi nesto poput Arcanum-a i starog fallout-a... igrao sam baldurs gate, icewind dale, neverwinter nights, nista od toga ne moze da prismrdi fallout-u.
EDIT: Skinuo sam Planescape:Torment, pa cu da ga probam ovih dana...
http://www.youtube.com/watch?v=MajW4tOsQFo
Izašlo jutros za PC.
EDIT: Skinuo sam Planescape:Torment, pa cu da ga probam ovih dana...
Plejnskejp je baš old skul, meni se svideo.
Izaslo moj kurac lololo, nisu jos portovali komande za mis i tastaturu, mora s'dzojstik da se igra... finalna verzija tek za par meseci, ako se ne varam.
Ok, valjda ce valjati...
Imam sacuvano nedje sejvove od folauta 2 sto sam igrao, razmisljao sam da nastavim dje sam stao, ali sam dobio nekog bed lak psa koji mi smanjuje srecu na minimum(kao i neprijatelju) i kad god pucam pogodim svog lika, ili mi ispadne puska, a isto se desava i neprijateljima... i onda je najbolje ne raditi nista i pustiti neprijatelje da se sami poubijaju, a to smara i kvari gejmplej uzasno, a mrzi me iz pocetka da krenem igru lololo
Koji trip. :D
Koko doro izgleda ovo sa zombijima, jeste istrošena tema, ali mi izgleda kao najbolja igra do sada na taj fazon.
Griješiš.
WASD - directions,
SPACE -jump,
TAB- inventory,
LMB- attack,
RMB-aim and sorvey,
LEFT CTRL-dodge/crouch,
Q-use item,
T- flashlight/headlights,
E-interact,
MMB- change items or weapon,
R-use
Što zauzima samo 1.9GB? Nekako mi deluje malo za takvu igru.