Коју игру следећу да скинем?

1. Evo upravo odigro malo trening camp.Opet menjali alej up jebem ih blesave.Ima i fora za dupli pas držiš pas i kad pustiš ovaj ti vrati loptu.Driblinzi ostali višemanje isti.

2. Gde si skinuo, gledam sad TPB liceri ubijaju

edit: Jesi biro Bruklin? :)

3. Daj, jbte, ja skidam već 20 sati, bio skinuo samo 12%. Posle popizdeo i promenio link i program, opet sporo ide. Podeli s nama kako si tako brzo skinuo!

4. Душане, јел има неких промена кад је мајплејер у питању? Ја скидам, али нећу се наиграти пре петка јер ми је џојстик у сервису... :(

5. Odlična pucačina. Psiho-triler u nekim trenucima. Do samog kraja vas drži neizvesnost, a sam završetak je totalni mindfuck.

Mazohistička postapokaliptična survival drama. Samo za one sa jakim živcima.

Za sve one koji vole Maxa Paynea i GTA.

Rađeno po francuskom stripu, odlična priča i Dejvid Duhovni kao glavni protagonista (daje glas glavnom liku).

Pucačina sa vanzemaljcima, odlično odrađena i ponovo Dejvid Duhovni kao davalc glasa glavnom liku.

6. Jbte, podelite s nama kako skidate, ja će se poroditi dok ovo dođe do kraja. I, Dušane, kako si ti skinuo, ako si uopšte i skinuo igru?

7. http://www.skidrowgames.net/nba-2k14-reloaded.html

Ево имаш овде, скини торент, и буди стрпљив, и мени је у почетку ишло споро, сад иде максималном брзином.

8. U početku? Već više od 24 sata mi je laptop uključen samo zbog zbog ovog usranog NBA. Od juče posle podne, sve do danas u 9 mi je skinuo celih 18%.

9. majplejer isti prvo ona jedna utakmica pa intervjui i draft.
    Provirone ukucaj u gugl "partis" slovenački je sajt a mož i na skidrow što je peki postavio i neću više da reklamiram ovaj sajt pomisliće ljudi da me plaćaju da ih reklamiram lolo
    EDIT
    Eo ovde jedva sam ušo nešto me jebe net i vukajliju jedva učitava http://www.partis.si/prva

10. Inače evo rejting nekih igrača iz jevrolige
    Đedović 68 (serem ti se u nba kad je ova njuška u igri lolo)
    Savan 66
    Bjelica 71
    Hriapa 84
    teo 77
    Krle 70
    Bo 79
    Rašić 65
    Gist 70

11. Aha on i dijamantidis(isto 84) najbolji od evroligaških igrača

12. Šteta što nema onog bosanca sone reklame zbog onako izrazito bosanske njuške bi ga uzo u asocijaciji lolo

13. To makaronac ko ne bi voleo da ima njega i štimeta u timu :)

14. san svakog trenera :)

15. Rađeno po francuskom stripu, odlična priča i Dejvid Duhovni kao glavni protagonista (daje glas glavnom liku).

Odlicna igra!
    Nisam znao da je Molder dao glas...

16. 21 sider
    303 ličera
    i piči mi nba 2k14 punom brzinom lololo
    To je torent.

17. BF4 beta je izasla juce, i mogu reci da uzasno laguje -_-, ali igra je gotivna skroz

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.