Коју игру следећу да скинем?

1. Готик ме мами, хтедох да скинем раније, не знам зашто нисам. Имам ваше препоруке, дакле?

Gothic 2 je dobar zbog toga sto nagradjuje istrazivanje mape, ima solidnu pricu i dobre sporedne misije... negativna strana je borbeni sistem, jer je vecina neprijatelja u grupama sto znaci da se sve svodi na ubi jednog iz daljine, pa bezi... dok ne ojacas. A i kad ojacas, sa orkovima je uvek frka kad ih ima mnogo.
    Ako budes igrao, obavezno instaliraj i ekspanziju za dvojku...
    Gothic 3 ima bolju grafiku, vecu mapu i koliko god da je uzivanje gledati kako su lepo konstruisani gradovi i izgledaju zivo zbog ljudi koji konstantno nesto rade, svi kvestovi u igri se svode na: ubij 10 vukova, donesi 20 biljaka... e da, i muzika je dobra. Tako da ako hoces malo noviju igru koja je u fazonu gothic-a, onda odigraj Risen 1.

2. samo da javim da piratska verzija Gears of War (kec, ofc) može da se pika u LAN-u i to CO-OP, bez palamuda, bez hamačija i tako toga, znači samo se hostuje s jednog i džoinuje s drugog kompa u mejn meniju i to je to.
    Pa ko nije znao, a dopadla mu se igrica i oće da pika s ortakom co-op, opušteno može.

3. Ладно ради, фала Шоми!

4. El igra nego novi Total war? Što su bre izmenjali ovoliko ne mogu da pohvatam gde se šta nalazi jebo im pas mater!

5. Sad vojska ne može da se pravi u gradovima nego samo preko generala ili sam ja debil?

6. Имаш ограничен број генерала и исто толико армија које можеш да помераш по мапи. А војска се прави искључиво у градовима, мада можеш да унајмиш плаћенике, али су доста скупљи за одржавање.

7. Ček ja uzeo generala, on sam izašo ispred grada ja odem recruit unit i dodao 3-4 komada kolko može za jedan turn, u sledećem turn-u kurac samo general jebeni bez vojske.

8. Gothic trilogija (četvorka i nije nešto, nije je piranha pravila, pa nju ne računam) je obavezno "štivo" za svakog ozbiljnog rpg-era. Gothic 2 mi je možda i omiljeni deo, kec isto kida, trojka je dosta drukčija, ali i ona ima svoj šmek. Volim što su svi delovi povezani, i što se najbitniji likovi pojavljuju u svakom nastavku (moj omiljeni je naravno Gorn). Priča je odlična, čovek se baš uživi, muzika fenomenalna, a s obzirom da su prva dva dela nastala 2001. i 2002. ne može se očekivati neka grafika, ali priča i gejmplej to ubrzo nadomeste.

9. Sutra u USA izlazi NBA 2K14, što znači da će se istog dana moći skinuti i igrati.

10. Pojavice se veceras verovatno

11. moj omiljeni je naravno Gorn

E gorne, jel gorn sa tvoje profilne slike iz 4-og dela gothic-a?
    Posto nisam igrao cetvorku, a vidim da grafika ne izgleda kao gothic 3...

12. BioShock 1 danas skinuo jebe igrica mLogo!

13. Izaš'o NBA 2K14, 4,9GB, krekovan.

14. Reloaded koliko ja vidim 7 giga, de nađe taj od 5?

15. Blackbox repack.
    Neka ekipa što spakuje igricu koja je već krekovana, da zauzima manje, a da nema nikakvih gubitaka.
    Ja stalno skidam njihove stvari.
    Ako 'oćeš link, poslaću ti pvt.

16. Zna li se kad ce krek za FIFU?

17. Ne zna se. Kad je krekuju, krekuju.
    Za pes ima.

18. Znam za PES. Igrao sam, ne svidja mi se...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.