Коју игру следећу да скинем?

1. Prštanje je ovaj Volf among as. Treba dočekati sve epizode...
    Kad bi npr. HBO napravio seriju od ovoga zacementirao bih se ispred kompa dok ne odgledam sve epizode.

2. Prštanje je ovaj Volf amon as. Treba dočekati sve epizode...

Razbija, ja sinoc krenuo, pa snimio i neki gameplay pa kog ne mrzi nek isprati.

http://www.youtube.com/watch?v=UQmafcVBH9U

3. Fino, samo malo zvučiš kao da ti se spava. :)

4. Ma grlo me zeza nesto tako da mi je trenutno glas nesto dublji nego inace.

5. Ste izvalili u ovom novom Rome Total War-u kad krene onaj video "slave uprising" što je onaj glavni rob Stefan Babović jebem ti život. Zato im pobune i prolaze kako im prolaze uostalom zato su i robovi kad za vođu biraju Stefana Babovića.

Inače odličan je ovaj novi Rome, ima nekih bagova al nije tolko strašno i ne javljaju se stalno.

6. Dajte neki RPG a da nije Skyrim, AC ili Batman.

7. Možeš i Vampyre The Masquerade ili kako se piše već.

8. Vampire the masquerade:bloodlines

9. FO3 sam igrao, a dajte nešto novije od igara. Ovi vampiri su bajati previše. Neki fazon Skyrima, npr. ovako nešto.

10. Je l' si igrao Dragon ejdž?

Inače, dva puta sam prešao Volf among as, oduševljen sam. Krenuo sam da igram Voking ded celu sezonu (isti fazon) da prekratim vreme do sledeće epizode gorenavedenog. I ona je odlična, Teltejl gejms jebu.

11. Provirone, mozda da probas kingdoms of amalur

12. BRATE NOVI ANGRY BIRDS CARTING JEBEEEEE, JEBO MARIO CART! SVI KOJI STE VOLELI KRESHA VOLECETE I OVO! IMATE LI HILJADU DINARA DA MI DATE?

13. Igrao sam pre nekoliko godina ovu igricu i ne mogu da se setim kako se zove. Skijanje je u pitanju, mislim da su bile neke divizije pa se napreduje, kupuje se bolja oprema, pisite bilo koje skijaske igrice mozda naleti ova.
    EDIT: Mislim da je Alpine Ski Racing iz 2007. uklapa se u opis, ali nista dok ne skinem.

14. Igram baldurs gate:enhanced edition, nije losa igra, ali me smara kod svih igara tog tipa sto je prica takva da samo ides i koljes neke likove koji rade za nekoga koji opet rade za nekoga i tako toliko velika hijerarhija neprijateljskog reda, da se vec prethodnog ''boss-a'' ne secas nakon sto ubijes narednog... i onda mi prica kod takvih igara ne ostane u secanju.

15. Sutra izlazi Arkham Origins na svim platformama!

16. Izašao RELOADED za Batmana!!!

17. Ovo je potpuno neocekivano, nisam znao ni da je u planu :)
    Neka bude dobar BAREM koliko prosla 2 dela, ja presrecan,

18. http://www.partis.si/torrent/podrobno/299851
    Ево ко оће да му Метнем. Ово је најбољи торент од свих које сам пробо.

19. http://www.partis.si/torrent/podrobno/299804
    Прц, брже иде овај. Ал дупло тежи јебига.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.