Коју игру следећу да скинем?

1. Ne vredi. Ponovo igram Mass Effect, a pre tri dana sam ga prešao. Imal' nešto u tom rangu?

2. Skinuo sam Sins of a Solar Empire, deluje kul, nešto kao Mass Effect strategije, tako svemir i to. Koju god listu igara gledam, tipa top 10 sci fi, top 100 svih vremena, top 10 strategija, uvek se na nekoj listi na nađe i SoaSE i rekoh daj da vidim.

3. Ja sam igrao ranije to i delovalo mi glupo, obrisao sam ga za 2-3 dana. Valja li nešto dead space 3?

4. Origins je bolesna igra. Skinuo sam trećinu od 18.4GB, gledam malo gameplay, borbe s bosovima su do jaja urađene, naročito ona sa Deathstrokeom. To je od onoga što sam do sada video.

5. Ne spojlujem, ovo je sami početak, premotajte do 18:51 i gledajte. Mnogo epic!
    http://www.youtube.com/watch?v=CU1S5xTxehc

6. Šta fali, baš izgleda gotivno igra. Ionako ima premalo tabačina na kompu.

7. Ma beži bre. Što se tiče tepačina trenutno najbolja za PC bez konkurencije je Mortal Kombat.

http://www.youtube.com/watch?v=Uia7ngwxcjs

8. Jel igrao neko red orchestra 2?
    Stavio sam da se skida... ne izgleda lose,

9. Dzabe skidas, to je multiplayer igra, doduse ima nekih botova.

10. fs_Milos
    Ja sam igrao ranije to i delovalo mi glupo, obrisao sam ga za 2-3 dana. Valja li nešto dead space 3?

Ja kupio DS3 za 400 original kod, jebe majke.

11. Dobar je dead space 3, malo je nekako na pocetku nezanimljiv, ali sve u svemu nije los, mada nije bas horor kao prethodna dva dela, ali nije ni los :D

A danas evo izasle 4 igre za pc: Naruto, Batman Arkham, WRC 4 i onaj odisej sto je bio ekskluziva za konzole, mada mislim da cu ovaj vikend ipak da se bacim prelazenju Blacklista, jer me mrzelo da ga igram, pipnuo igru nisam jedno 3 nedelje :D

12. fs_Milos
    Ma beži bre. Što se tiče tepačina trenutno najbolja za PC bez konkurencije je Mortal Kombat.

Начи, начинио си ме срећним чоеком. Само да скинем ово и све има да пршти.

Фала ти ђе чуо и ђе не чуо.

13. Који Одисеј?

14. РАДИ МИ БЕТМЕН
    СВРШИЈО САМ У ГАЋЕ

15. како јебе игра :О

16. Odysseus to the west mislim da se zove igra (nsiam siguran da li sam napisao pravilno :))

17. Uzeo sam da skidam Wolf among us, čini mi se kao kul, a i verujem ovima it Teltejla, jer sam igrao Walking dead serijal i oduševio me je jebeno.

Tako da, kod mene na repertoaru za igranje trenutno stoje:

- Darksiders 2;
    - WoW WotLK;
    - PES 2013;
    - Dead Space 3;
    - CS 1.6;
    - Path of Exile;

Ovo poslednje je Diablo III, samo bolji nego Diablo III, ko je fan hack'n'slash franšize, helou helou.

18. Pa PoE nije bolji od Diablo trojke. Ja sam diablo igrao bas dugo vremena i mogu reci da je odlican :). Mada, svako ima svoje misljenje :D

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.