Коју игру следећу да скинем?

1. @Шека

Sto je mis problem?!

2. Jer sam na laptop , neam miša a nisam pri parama do 5.

3. Pa cekaj 5 dana i uzmi misa jebote, znas kakvih miseva imas sad na odlicnim popustima, nisi svestan :D

4. Došao do samog kraja How To Survive i brate, ovaj zadnji fajt nije normalan koliko ih je, au sunce ti jebem

5. Pređoh How To Survive, OPA!

6. Meni to izgleda nekako previše jednostavno (bar ono što sam video na ćubu).

7. Probaj, kad pređeš na zadnja dva ostrva, zajebano je a da ne pričam o zadnjem dijelui o jebenom napada kao da se iskrcavam na Normandiju. Eto probaj ;)

EDIT: Kasnije imaš dosta opcija za kombinovanje itema, ono fazon formule i to. Dobra i priča, sve u svemu, dobra igrica.

Kad padne noć, tad je najbolje, najbolji trip.

8. Mogao bih da skinem kad me ne bude mrzelo, i ovako nemam šta da igram. :)

9. Scarface jebe, i ja sam je više voleo nego GTA.posebno kad psuje dok roka bande.A najače je kad zove šofera Dino,Dino i dont care if u have a baseball bat in your ass i want my car now!!

10. Imao je dosta prednosti u odnosu na GTA. Sad sam stavio ponovo da se skida, uhvatila me nostalgija.

11. Probaj, kad pređeš na zadnja dva ostrva, zajebano je a da ne pričam o zadnjem dijelui o jebenom napada kao da se iskrcavam na Normandiju. Eto probaj ;)

EDIT: Kasnije imaš dosta opcija za kombinovanje itema, ono fazon formule i to. Dobra i priča, sve u svemu, dobra igrica.

Kad padne noć, tad je najbolje, najbolji trip.

Ja skinuo sinoć. Poginuo sam samo jednom u toku cele igre, evo već sam na finalnom ostrvu, poginuo na glupost, opkolili me kad sam pokušao da spavam jer sam jeo kulenje pa igrao jednom rukom, jebiga.

Napravio sam sebi razna oružja, ali jebo i puške i strele i samostrele - TRIPLI BUMERANG. Pol Skols medj' long range tepanjem.

Kome se igra, a ne zna kako do ovoga, andjete 3 dela bone, kosti, je l'. combinacija toga i mačete ili sekire, naoštrite ih i kombinujete medjusobno. Jebe keve.

12. Fallen enchantress:legendary heroes
    Turn-based strategija, mesavina civilizacija i heroja... odlicna igra, jedino sto je ''AI'' malo debilan, mada koliko sam cuo to su popravili sa pecevima koji nazalost mogu samo preko steama da se skinu...

13. Ја се вратио на Маунт & Блејд, с тим што сам сада скинуо један мод, Prophesy of Pendor се зове. Потпуно прерађена игрица, нова музика, нови звукови, нова мапа са новим државама, витешким редовима и сектама, а и причом наравно. Јако, јако тежак мод, још сам ставио оно да нема сејвовања, сви ме газе као мајмуна, луди витезови ме газе као тепих, њих 15 побије мојих 50 трупа, које чак нису ни нешто превише слабе. А нећу гајдове да гледам из ината. Јако је интересантан мод, али је за оне који су већ пичили ванила игрицу и наубијали се довољно Кергита и Родока. Препоручујем.

14. Valja li nešto onaj WRC 4 FIA World Rally?

15. Upravo sam skinuo Dark Souls: Prepare To Die Edition. Kažu kritike da je jedna od najboljih i najtežih RPG igara ikad.

EDIT: Igra nije za igranje na računaru, već je obrisana, jebem joj mater.

16. IZAŠAO D VOKING DED: SEZONA 2 EPIZODA 1!!!

JES JES JES

17. Uuuu to je dobro

Da znaš da jeste. Već sam je prešao. :/ Kratko ali slatko. Jedva čekam ostale.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.