Коју игру следећу да скинем?

1. Nisam igrao tu igricu ali možda te zeza to što nemaš novi patch da ukloni bagove, mislim ako postoji?

2. Инсталирао сам апдејт и не вреди. Јебеш му матер, кад се наканим избрисаћу игру и инсталирати опет, под условом да ми остане сејв па ћу тако да пробам.

3. Igra li neko vožnje? Može li preporuka za neki noviji reli?

4. Probaj Dirt 1,2,3 a može i WRC 1,2,3 i sad evo izašao i 4.

A raja se loži i na staru reli igricu, Richard Burns Rally, pa ti vidi šta ti godi.

5. Taj Richard burns sam igrao ranije, bio mi pretežak :D Možda sad ponovo skinem kad sam malo ''porastao'' :D

6. Što se vožnji tiče ja godinama igram Fall Out 2 i meni super, pa probaj ako hoceš..

7. Мислиш Flat Out.

8. Da,mešam sa Fall out..

9. Inače moj žanr igara su igre poput Obliviona.Tako da preporučujem Skyrim,koji kida..

10. Dobar je Origins, iako ima ove bagove. Možda su prva dva dela (drugi naročito) postavili lestvicu toliko visoko da u startu očekuješ nešto nestvarno dobro, ali je i sa svim bagovima Origins pojam za 90% open-world igara.

11. Igrao Flat Out :) Jedno vreme sam redovno peglao crviće online, Worms Armageddon - New Edition.. Ljudi moji, kakva se ekipa skupljala na tom serveru! Od pijanih Rusa do drogiranih Jamajčana!

12. I Betmen je sranje

Ništa vam nije sveto! Sa ovim se ne sprda.

13. Za ljude koji su gotivili Voking Ded, a ne znaju, ima još jedna bonus epizoda, koja bi trebala da poveže prvu i drugu sezonu. Možda sam Koštunica, al' eto.

14. Kakav je The Elder Scrolls 4: Oblivion?

15. Nije los, plastican je pomalo. Morrowind je djevojka sa sela, prirodna ljepotica.

16. Kako sam se trovao sa Oblivionom prije 5-6 godina, auuuuu

17. Instalirao How to survive, nije losa... mada me nervira sto ti je sve obelezeno na mapi gde sta treba da odradis... kao da su pravili za debile, inace je kul igra. Hek en sles sa rpg elementima.

18. http://i.imgur.com/WMQ9qBP.png

Trenutno ovo iz dosade. Preporučite neku koja nije prezahtjevna, neke trke eventualno, dje mi ne treba miš.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.