Коју игру следећу да скинем?

1. Far Kraj 2, Dead Ajlend...

2. Hvala Leri, probacu sutra da popravim :)

3. Jebite se navukli ste me na ove stori tel igre odigrah i valking ded iako ne podnosim priče sa zombijima.Samo mogli su napraviti više slobode u igri koliko sam ja skontao li svakako riknjava na kraju a svi ostali crkavaju pre ili kasnije.
    Šta mislite koga je videla u drugoj epizodi

4. Igrao sam skoro mrtvo ostrvo sa ortacima, zanimljivo je

5. Šta mislite koga je videla u drugoj epizodi

Igraj pa saznaj. ;)

Nego, STIGLA DRUGA EPIZODA VUKA BREEE!

6. Igraj pa saznaj. ;)

Jel izašla druga epizoda ja je nisam našao pre neki dan?

7. Ja čekam Saut Park 4. marta.

8. Jel izašla druga epizoda ja je nisam našao pre neki dan?

Aaa izvini, nije, istripovao sam da misliš na kraj prve sezone. Tripujem da je rednek preživeo i da je to on.

Ja čekam Saut Park 4. marta.

+1

9. Igram the guild 2:rennaisance, nije losa, ali nakon keca su samo otisli nizbrdo... pazi kad je europa 1400 the guild iz 2002-e bolja od svih delova koji su izasli kasnije. Igru su iz biznis simulacije pretvorili u sims bez pisanja i kenjanja... ak' nije biznis simulacija, a nije ni sims jer nema pisanja, pa sta je onda!? Ne volim kad tako probaju da naprave neki medjuzanr pa sjebu...

10. Obrnuo sam novu epizodu Vuka. Već. :( Taman sam se uživeo maksimalno kad ono kraj.
    Jebe priča, mislim da bih mogao ovo da igram danima bez prestanka.

11. Нисам знао да је изашо. До јаја.
    Проблем је што сам заборавио шта сам радио досад у игрици.

12. Pokaže ti na početku najvažnije detalje da se podsetiš. Mislim da je ova još bolja od prošle.

13. Проблем је што сам заборавио шта сам радио досад у игрици.

To je uvek problem, kad ne naprave lepo igru odjednom nego iz delova...
    Najbolje lepo sacekati da izadje kompletno igra i odigrati... okej je cekati epizode neke serije po nedelju dana, ali nastavak igrice koji se odigra za manje od 2 sata, a cekas ga mesecima, to bas smara...

14. U pravu si Laki, al' nema 'leba da ja čekam sve sad kad sam se primio. Voking ded sam izvalio tek kad je bio gotov (srećom) i onda sam uživao u kompletnoj sezoni. Mada sam opet krenuo da grickam nokte zbog druge...

15. Ma znam, i ja razmisljam da krenem drugu epizodu vuka, posto nemam pojma sta bih igrao...
    Jel igrao neko onu ekspanziju za voking ded, nesto 400 days?
    Cuo sam da se predje za pola sata...

16. Igrao sam ja, kratka je, ali može da utiče na drugu sezonu ako je odigraš i ostaviš sejvove.

17. Ok, kul, nego zvuci mi lose da ti za tako kratko vreme prikazu price vise likova... kontam da ne mozes dobro da upoznas likove, ali sta i ja sad serem kad nisam igrao igru...

18. Dajte mi neku dobru `oror igricu tipa Silent Hill. Nači da nije samo da makljam čudovišta i ostale đavole već i da mogu nešto raditi, a bogme i kontati.

Gej stop, cimanje stop, rezident ivl stop.

19. Je l' si igrala Amneziju? Ako nisi, ne traži dalje.

20. Kažu volking ded sledeće nedelje sutra trejler

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.