Коју игру следећу да скинем?

1. Je l' si igrala Amneziju? Ako nisi, ne traži dalje.

Sad sam nešto vršljala i naleteh na to, al tu, ako se ne varam nemeš tući i ubivati ove što te ganjaju, jel tako bi?

Kažu volking ded sledeće nedelje sutra trejler

Ja stavila da se skida State of Decay Breakdown. Isto neki zombiji, i još fazon ideš u nabavke, zboriš sa ljudovima ulaziš u šta oš i sl.

2. Sad sam nešto vršljala i naleteh na to, al tu, ako se ne varam nemeš tući i ubivati ove što te ganjaju, jel tako bi?

Ne možeš, al' zato i jeste do jaja. Plus je priča odlična. Meni ne može da bude horor ako imam pušku.
    Ništa od zombi igara mi nije horor, ima zanimljivih, npr. Ded ajlend, ali mi nisu strašne.

Kažu volking ded sledeće nedelje sutra trejler

Jedva čekam.

3. Ne možeš, al' zato i jeste do jaja. Plus je priča odlična. Meni ne može da bude horor ako imam pušku.

Igrala sam Penumbra: Black Plague i nije mi bilo svejedno, al će skinem da vidim kakva je. Moram malo dodmorim od Asasina :)

4. Dođavola, sacam slijepa.

5. Neko je ovde kacio igru Banished. E pa samo da obavestim da je izasla juce, igra ima 80mb i koliko sam skapirao portable je (ne treba instal).
    Ko voli takve igre, nek skine , obecava igra.

6. Do jaja Gazmene, skinuo sam, izgleda teško al' i dobro.

7. Pre godinu-dve sam igrao jednu tzv indi igricu, 2d pazl avantura. u suštini, upravljaš nekakvim letećim robotićem i letiš po pećini, plivaš u vodi, imaš nekakvu ručicu kojom privlačiš stvari, rešavaš zagonetke da bi prošao dalje kroz sistem pećina i slično.

daleko sam dogurao,ali sam moro da obaram sistem tada i zaboravio da sačuvam sejvove, a i igricu, a što je najgore, ne mogu da se setim kako se uopšte i zove ta igrica. fazon, oko 500mb je, možda malo više a možda i malo manje lol, i ako je nekom poznato, nek napiše kako se zove, stvarno je predobra zajebancija

8. Trebaju mi neke pucacine iz prvog lica,ali da nisu previse zahtevne. Uzimam za par dana novi komp,ali me sad uhvatila neka zaraza i prosto moram nesto da odigram i na ovom starom. :D

Imam :

AMD Athlon X2 Dual-Core 4400+ 2.3 GHz

nVidia GeForce 8400GS 256MB (ne znam koji proizvodjac,mrzi me da otvaram komp sad)

2GB RAM-a DDR2

,pa shodno tome preporucite nesto,a da nije MOH Airborne i stariji,COD MW1 i stariji,Battlefield 2,Far Cry jer sam igrao vec.

9. манијаче то је чини ми се машинаријум. врх игра. пољаци неки правили ваљда баш кул спрдња.

10. Jes' vala,Masinarijum.

11. Znam šta je mašinarijum, nije to. Ovde upravljaš nekakvim svemirskim brodićem-robotićem fazon i letiš po nekim pećinama.

,pa shodno tome preporucite nesto,a da nije MOH Airborne i stariji,COD MW1 i stariji,Battlefield 2,Far Cry jer sam igrao vec.

Halo2, Doom3, Quake 4, Clive barker's Jericho, S.T.A.L.K.E.R, Singularity, F.E.A.R, Borderlands, Crysis...jebemliga, ima baš dosta FPS, guglaj

12. Neko je ovde kacio igru Banished. E pa samo da obavestim da je izasla juce, igra ima 80mb i koliko sam skapirao portable je (ne treba instal).

To bre!
    Vec sam stavio da se skida...

Ja stavila da se skida State of Decay Breakdown. Isto neki zombiji, i još fazon ideš u nabavke, zboriš sa ljudovima ulaziš u šta oš i sl.

Igrao sam obican state of decay, to mora da je neka ekspanzija... nije losa igra, ali ubrzo skontas da maltene nema pricu i da se sve svodi da klanje zombija, nabavljanje resursa i pomaganja ljudima u nevolji, koji su svi botine...

Sad igram Stalker COP sa misery modom... jebeno je bogami, izginuo sam dvajes puta do sad

13. Sad igram Stalker COP sa misery modom... jebeno je bogami, izginuo sam dvajes puta do sad

Je l' si poskidao i dodatke za grafiku i vremenske uslove? Izgleda k'o nova igra. Jedna od najboljih koju sam igrao.

14. Manijače, da nije ''insanity twisted shadow planet''?

15. Neko je ovde kacio igru Banished. E pa samo da obavestim da je izasla juce, igra ima 80mb i koliko sam skapirao portable je (ne treba instal).

Dajmi link u PVT. Ja našao nešto na netu ali je fazon 2gb ovo što sam našao pa ne znam je li legit.

16. Jebote, koliko je težak ovaj Benišd. Krenuo malo da učim, delovalo mi fino, kad su krenuli da crkavaju majku im njihovu! Lepo izgleda, sviđa mi se što nema borbe i napretka u modernu tehnologiju, ali trebaće mi vremena da pohvatam mehaniku igre. Tutorijal je brdo teksta, lepše mi je dučim sam.

17. Larry Underwood
    Jebote, koliko je težak ovaj Benišd. Krenuo malo da učim, delovalo mi fino, kad su krenuli da crkavaju majku im njihovu! Lepo izgleda, sviđa mi se što nema borbe i napretka u modernu tehnologiju, ali trebaće mi vremena da pohvatam mehaniku igre. Tutorijal je brdo teksta, lepše mi je dučim sam.

Iako ima 80gb, ja morao da pogasim neke senke, smanjim detalje i smanjim rezoluciju da mi ne bi seckalo na ovoj kanti od kompa. Usao sam samo da proverim da li radi, ne smem pre 25og da pocinjem ozbiljno. Imam najtezi ispit tad, pa kad puknem/prodjem to, onda cu da igram do mile volje.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.