Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Jebo te,nisam mislio bukvalno da kompenzuje,tipa da radi posao ovog drugog! Mislio sam na to da ako imas i7 mozes i sa malom slabijom grafikom da obrces zahtevne igre i takodje kad imas mnogo besnu grafiku dovoljno je da imas neki proc. koji samo nece da je gusi i ona ce da obavlja svoj posao najbolje moguce. Primer: gledao sam kako lik sa i7 i Intel HD grafikom igra Betlfild 4. Mislis da bi to moglo sa nekim upola slabijim procesorom?
Sto se tice Vulfenstajna,lepo rekoh da je ono za minimum i7 glupost. :-)
Ti pricas o integrusama, sto je prica za sebe - doskoro je bilo nezamislivo da se bilo sta ozbiljnije igra na njima, ali AMD APU, a ispratio je i Intel, narocito uz Mantle daju odlicne rezultate, uskoro ce i DX12, to takodje nece biti lose - lose je jedino to sto ce samo najnovije karte podrzavati ove sisteme.
E,a mnogo preteruju sa cenama. Ja uzeo Gainward GT 630 1GB DDR5 i bila je oko 9000.
Gledao sam ovo , msm to je karta koju hocu,ali jeeebo te,mnogo para. To jest,to nije mnogo para, nego smo mi slepci.
Da l' je pametno da nadjem neku polovnu sa nekih godinu dana garancije tipa za 80 evra? Bilo par komada na Kupujem Prodajem. Sa nVidia grafama se bese ne kopaju oni bitkojnovi i ta govna?
EDIT: Videcu tamo na jesen, ako ne kupim GTX 650 (posto preferiram nVidiu), zadovoljicu se za HD 7770. Kazu ljudi da je odlicna kartica.
Nije pametno, jer je vecini tih karti izvadjena dusa rudarenjem. Zbog rudarenja su cene i otisle gore, jer je potraznja velika. 7700 se vise ne proizvodi pod tim imenom, rebrandirana je u R7 seriju, ali vec padaju cene novih AMD karti, pre par dana su oborili cene za 10%.
Kopa se i sa envidijom, ali su nesto slabiji rezultati. Tacnije, sporije se vraca ulozeni novac.
Какав је компани оф хироус у мултију?
Bezveze ova nova epizoda volking deda
DUSHANE POJEDI 1001 GOVNO NEMOJ DA VREDJASH IGRICU
skino juče goat simulator 2014, veći virus nisam imo na kompu u životu
LOLO
Haha čekaj da izađe bear simulator
Nudili mi da kupim R7 240 1GB DDR5, ali sam se ipak odlucio za GT630 1GB DDR5. 7770 moze jedino da bude R7 250 jer ova 240 i nije nesto.
Sta znam, vise volim nVidiu. Brze izlaze drajveri i manje se ljudi zale na njih nego na Radeonke.
Imam Intel Pentium G2030 3.0GHz i 4 GB rama tako da bih najradije tamo na jesen da uzmem jos 4 GB rama i eventualno grafu. Mozda GTX 650Ti i nije toliko pametan izbor obzirom da mi procesor nije previse jak (mada sam odusevljen kako radi,kida,a ne greje se maltene uopste,krca Ivy Bridge) . Raspitacu se je l' pametno da se uzima ta 650-ca, pa ako nije onda R7 250 1GB DDR5.
Je l' se proizvodi jos uvek GTX 560?
Kec ili dvojka?
Ja igrao keca davno, dobar je, jedino sto smo uspeli jednu partiju da odigramo i posle nismo uspeli da se konektujemo preko hamachija ili preko cega smo vec igrali...
A igrao sam i u igraonici, bas je gotiva
Potpuno je nepotrebno dodavati jos memorije na 4GB, nikakav napredak neces osetiti.
Sto se karti tice, nema veze sto procesor nije u istoj ravni sa grafikom, on ce biti usko grlo u smislu "najslabija karika", nece on gusiti grafiku - samo ces imati manji framerate nego sto bi imao recimo sa nekim i5. Uzmes jacu grafiku, pa ako ti zatreba jos snage, onda kasnije zamenis i procesor.
Кец, двојку нисам ни соло играо.
Пробаћу ових дана преко ренџера, ренџер је за сада све што смо му подтурили појео. ололо
@enemi
http://www.gameranger.com/games/
Evo koje podrzava
Jel igrao neko TorchLight2? Nisam bas prevelik ljubitelj tih hek end sles igara, ali nista mi drugo ne pada na pamet. Da se malo zanimam, jer ne planiram da izlazim iz kuce 3 dana yololo
Pa trenutno znam da nije potrebno. Recimo,ukljucim Tomb Raider da igram,a pritom mi ukljucen torent, dva-tri gedzeta i jos neka sranja u tray-u itd i iskorisceno samo oko 2 gb rama,ako i toliko.
Dodao bih jos 4 jer su igrice sve zahtevnije, nivoi sve veci i sve ce vise rama trebati... Mada videcu da li ce da mi zatreba,a i ko zna da li cu uopste biti u mogucnosti dalje da budzim komp...
EDIT: Evo je zmijica . Taman dok se ja nakanim da je kupim pasce joj cena do 9-10 hiljada i onda cu da je uzmem (ako je bude bilo uopste na jesen) ... Skroz je dobra.
igra neko hartstoun?
Има неко добар торент за Бетмен: Аркам Сити? Ономад кад сам скинуо, нешто је забадало у толикој мери да сам морао да обришем.