Коју игру следећу да скинем?

1. Хвала Џери.

2. Evo obrisah, da ne bude da promovisemo pirateriju. Valjda si povuk'o torenta dosad. Inace, dosta je hvaljen novi Wolfenstein, jedino sto je 43GB instalacija.

3. Jel izaso wolfestein novi, moze se skine negde? A prpbal tomb raider sto rece da hoces?

4. 43 kurca mi se napušili

5. Nisam jbg, prebacio nekih nekomprimovanih filmova na hard, ostalo mi slodobno samo 30GB, dok to ne komprimujem i obrisem, ne mogu nista da igram. Ima da se skine Wolfie na Piratebay, ali mozda nije zgoreg sacekati par nedelja neki bolji krek, ovaj izgleda nestabilan.

6. Ima da downlouduje do sutra sva sreća pa imam neki slovenački sajt za ovakve prilike.Reklamiro sam ga sto puta dosad al evo opet dimate kad izađe
    http://www.partis.si/prva
    EDIT vid već izašo ja bio ubeđen da izlazi sledeće nedelje

7. Koliko ukupno treba kad se skine torent + sama instalacija?

EDIT:
    64-bit Windows 7/Windows 8. The minimum processor is indicated as needing an Intel Core i7 or equivalent AMD. Minimum memory is 4GB of RAM, graphics are stated as needing a GeForce 460 or ATI Radeon HD 6850, and 50GB of available hard drive space.

Da probamo. Najteže će pasti brisanje 44+50GB "neophodnih" fajlova.

8. Što ne igrate METRO?

Eno izašao Watch Dogs za PC.

9. I šta vam je sa HDD-om? :D

10. Zato sto je Metro prosecna igra stara 3 godine, uz to nista posebno. Ja trenutno igram Survarium (closed beta), sto je trebalo da bude neka online verzija Stalkera, ali zapravo je obicno online napucavanje, uz to prilicno zahtevno, pa se nece dugo zadrzati kod mene.
    Evo kako izgleda
    https://www.youtube.com/watch?v=SIAHQHFhh8E

11. Nisam mislio na Metro 2033, već na Metro Last Light, prošle godine izašla.

12. Pa kad je prvi deo necega sranje, ja o drugom ni ne razmisljam. Survarium, tj. Stalkera sam pomenuo zato sto je ta ekipa radila Metro.

13. Pa kad je prvi deo necega sranje, ja o drugom ni ne razmisljam.

Pa ono, sranje nije al nije ni nešto posebno. Zanimljivo, ni knjige nisu bog zna šta, ideja je dobra al egzekucija slaba, я очекивал выше.

14. Prvi metro je zivo sranje, drugi je prosecna pucacina, nije losa... citajte knjigu, mnogo je bolja od igrica.

15. Izaso neki pirat za Watch Dogs, a igra je najavljena tek za 27. Maj. Komentari su podlijeljeni, neki tvrde da fercera, a neki da je lzanjak, tj da ne radi. Zanima me da li je iko skino i probo?

16. do jaja, podržavam dx11 i 20gb slobodnog prostora

17. ma seru tamo uvjek, kontam da je to prenapucano, znam da su za par igrica stavili isto tako neke stvari i to za minimalne zahtjeve pa moglo se cerati i na slabijim masinama...

18. Потпуно бесплатно Battlefield 3 до 3 јуна, ко хоће нек скида

https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-3/pc-download/base-game/standard-edition

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.