Predlog: Podrži kampanju "BUDI ORIGINALAN". Da se ne kopiraju definicije drugiha autora.
  • Vučica21

S obzirom da se dosta plagira predlažem da upozorenje
    "Ne kopiraj defke drugih autora. Budi originalan"
    stoji ispod slike čiče i da iskače u rezultatima pretrage na vrh strane.
    Bez spema.

Edit:
    Primer kako bi izgledalo ako se usvoji.
    http://img812.imageshack.us/img812/4708/vuka22.jpg
    http://img40.imageshack.us/img40/4128/vuka21.jpg
    I tako isto svuda gde se uđe, samo kada se uđe na postere da piše "ne kopirajte postere..."
    sem na forumu, naslovnoj, četu, autori, ktitori i kontakt. Bilo bi dobro kada bi i stajalo kada se uđe u svoj profil.

• Букснетина™

Ја се слажем да треба овако нешто да стоји, али на српском. Не на енглеском. И можда може да се нађе боље место. Али добра идеја.

• Earthworm Jim

Zašto bi stajalo na engleskom?

• СМарко

На нашки. За

• Vučica21

Ne mora na engleskom, može na srpskom. "Ne kopirati tuđe definicije, budi originalan, ukoliko kopirate sledi ban od mesec dana" ili tako nešto.

• LesTaT

Može da stoji Carin avatar i "Septička jama se preljeva! Ne sikći na Vukajliju kurvo!!"

A može i šta god ima smisla samo da je na srpskom. :) Nije loša ideja.

• PrankMaster

Za. Bre. Ali nemojte da pretite Kulin Banom odmah, već samo stavite: "Budite originalni! Ne kopirajte definicije drugih autora, jer će biti zapaženo, samim tim i sankcionisano."

• Ognjetina

ne vidim poentu...

• Vučica21

Ovo što kaže Prank Manster. Nije mi palo napamet da tako sročim. To sam htela.

• dusan1001

Zašto bi stajalo na engleskom?

• Culle.haha

Ma trebalo je na sanskritu.

• Vučica21

Čitate li vas dvojica?
    Onako kao što je sročio Prank Manster što ja nisam

"Budite originalni! Ne kopirajte definicije drugih autora, jer će biti zapaženo, samim tim i sankcionisano."

• industrial

Na esperantu, pa da ceo svet razume!
    Za.

• dusan1001

Ok je ideja al čisto sumnjam da bi dalo rezultata

• Л0Л

Л0Л је против

Јебига, нема толико тих плагијата, а и кад се то ради, онда се плагирају оне баш познате па се брзо и уклоне. Мешчини да нема неке преке потребе...

ПС: Који сам Костић лололо

• industrial

Možda ne bi dalo rezultata ali bi onda bar znali zašto su banovani, i da nema šta da se bune jer su na vreme i jasno upozoreni.

• Vučica21

Lol-e, koji si ti Džanki, majke mi! :)))

• Л0Л

А нисам Џанки, само сматрам да је то беспотребно говнање стране са дефиницијама, већ постоји ово у правилима писања и то би требало да буде довољно...

Saglasan si da moderator ima pravo da obriše tvoju definiciju ako proceni da je plagijat, uvredljiva ili nedovoljno kvalitetna da bi se nalazila na sajtu.

• Vučica21

Lol-e, svi znamo da oni ta pravila koja su sa strane, ne čitaju. Zato je ovo neophodno.

• Роки Билбао™

Jebo' te ovaj usrani američki, da je na srpskom bio bih za.