Prijava

Američka komičarka Čelsi Hendler posvetila je dobar deo svoje veoma gledane emisije koncertu Ejmi Vajnhaus na Kalemegdanu. Ona tom prilikom nije kritikovala samo Ejmi, nego i srpsku publiku, pa i ministra odbrane Dragana Šutanovca, kog je nazvala boljševikom.

Čelsi Hendler izrazila je čuđenje što Srbi imaju Fejsbuk i što im je uopšte dozvoljeno da posećuju koncerte.

“Mislim da koncert nazivaju katastrofom u Srbiji. To je zemlja gde se dogodilo etničko čišćenje i genocid, a oni smatraju da je njen koncert gori od toga”, ironično je dobacio jedan od gostujućih komičara u studiju, u želji da pokaže znanje o istoriji ratova na Balkanu, ali tako što je izneo pogrešne informacije.

Komičarka Čelsi Hendler
I Čelsi i ostali gosti u studiju veoma su oštro kritikovali srpsku publiku, podsećajući na zločine i etničko čišćenje koji su počinjeni tokom rata u bivšoj Jugoslaviji.

Komičari u emisiji izražavali su čuđenje što je Ejmi odabrala Beograd za početak svoje evropske turneje, pa su se čak u jednom momentu zapitali da li je posle toga možda mislila da ide u Kazahstan.

Iako je Ejmi bila planirana meta napada komičarke, na kraju je fokus prebačen na Srbiju. Format emisije je takav da pored nje u studiju gostuje još tri komičara koji sede za okruglim stolom i komentarišu slavne ličnosti i političare.

Emisija "Chelsea Lately" emituje se na televiziji "E!" od 2007. godine. Pogledajte emisiju koju je posvetila Ejmi Vajnhaus.

http://www.megavideo.com/?v=U7GP9HX6

Izvor Blic

Ма могу да пуше киту сви. Дебили.

To je kao da ja pričam o ceni markica za prevoz u Mičigenu, nemam pojma o tome, pa ni ne pričam.

WE'LL FUCK YOUR DOOOOOOGS!!!

WE'LL FUCK YOUR DOOOOOOGS!!!

WE ARE THE SEEERBS!!!

ČELSI SE JEBE SA CRNCIMA

Ladno su bili u pravu da će hapšenje Mladića samo podsetiti ljude na zapadu na ratove ovde.

sve njih treba glavicat :D
sto bi savo reko da jebe ceta vojnika pa njihovi kerovi!

ta je mnogo komicna....ne razumem kakve veze ima rat sa koncertom.ako ona tako javno vredja jednu naciju,naziva ih ratnim zlocincima i propagira mrznju prema nasaoj naciji onda neko treba da je tuzi

ako ona tako javno vredja jednu naciju,naziva ih ratnim zlocincima i propagira mrznju prema nasaoj naciji onda neko treba da je tuzi

Dobro bre, ne preteruj sad. Možda i rat da objavimo SAD jer imaju neduhovite komičare?

Velika seoba blama.

Picka li joj materina.

U pravu je. Ako nismo hteli da nas prozivaju, nije trebalo ni da ratujemo. Ovo što je Ejmi uradila nije ništa u poređenju sa svim žrtvama nasilnog krvoprolića.

Kontam da su se Ameri pokidali od smeha. A zašto i ne bi? To je humor na nivou Borata (koji ja u principu gotivim) - kao raspali Kazahstan, mamu im jebem glupu, siluju kokoške i krave im žive u kućama. Je l smešno to? Naravno da jeste. Meni je živi piš. E tako je Ameru smešno kad se ona čudi što Srbi imaju Fejsbuk. Neka se smeju, pizda li im materina.

A što se tiče genocida, nikada se nećemo osloboditi toga. Kada to neko zlonamerno nabaci kao temu, uvek ćemo morati da ćutimo kao pičke (jer su neke druge pičke u naše ime poklale silan narod) ili da se koprcamo kao "pa i oni su nas..." što zvuči smešno. Nemci i dan danas nemaju odgovor kada im se nabaci da su nacisti (radim im to s vremena na vreme, kada uzlete), tako da treba prihvatiti situaciju.

Ма могу да пуше киту сви. Дебили.

+++

Amerikanci i njihove fore iz tinejdž-komedija. Idioti...

jedino komicno u vezi toga je to sto Ameri pricaju o ratovima i ratnim zlocincima.
ironija je kurva.....