Вратиће се роде
  • Mićko

Гледам нешто по форуму и видим да нема Рода нигде... Дакле, шта мислите о овој серији-генијалност, или наше стандардно "серијско" просеравање?

• Nickname

Prvih 10 epizoda, koje je napisao Pejaković, su bile dobre. Posle toga su ga opasno umrtvili.

• Nash Bridges

pa da... Imali su neku dinamiku u tih pocetnih epizoda... Kasnije ni rake da opsuje beogradjane

• Francky Delevra

Jedna od najboljih serija globalno.

• sunshine

Jedna od onih serija koje možeš ope' gle'at.. Navuko sam se bio na početku, posle su me smorili pa sam se ope navuko i tako..Ima dobru priču, dobre glumce, jake fore i odskače od
    svih drugih serija.

• Пд

Прво, опасно ће да изхејтују Роде овде.

Друго, мене је серија одушевила. Царска. Реална, нажалост.

• Џими

Мени је та серија шит.

• Dzankee

Тешко говно од серије..

• Francky Delevra

Мени је та серија шит.

Da tebi nije šit već bi se zabrinuo. :p

• Tulumbac

Meni se nije baš svidela jer previše psuju. Celu seriju se pitaš koji im je kurac više.

• Пд

Иако волим серију, ова дефиниција разбија:

http://vukajlija.com/vratice-se-rode/32734

• Џими

То је то псовање ради псовања. Честа бољка у модерној српској кинематографији. Није битан садржај, нити због чега се псује, битно је да се псује.

• Alkaloid

Odlican pocetak,tema,gluma,sve super do zadnje tri epizode a onda tras!!!!, pucanj u mozak, totalno idiotski kraj sa nekakvim kvazihepiendom gde su cak i smrtno ranjeni vaskrsnuli i otisli na njivu da rade i bla, bla, bla. Surovo i besprizorno vredjanje inteligencije zarad zavlacenja u cmar sirokom auditorijumu, felacio potrosackom drustvu, felacio pucanstvu pod izgovorom "dosta nam je bede hajde neki hepiend pa makar vam se popisali u mozak". Licno, na kraju sam toliko popizdeo da sam cedee sa snimljenim epizodama zavrljacio u djubre i mislim da me ni jedna serija ili film nije toliko razocarala kao Vratice se rode.

• Лупус фром купус

Мени је супер серија, одгледао сам пар пута цео серијал, штета што немамо више таквих серија...

• binba

Serija nije losa ,ali nas Barandjane namestise najvecim seljacima

• Francky Delevra

Hahahha...ladno je odabrao džiber i digo mi pritisak. Trolčina prokleta. :p

Odlična serija. Over end aut. :)

• Пд

Francky Delevra
    Hahahha...ladno je odabrao džiber i digo mi pritisak. Trolčina prokleta. :p

Odlična serija. Over end aut. :)

Сиса, мени сад криво што сам линковао.

Серија разбиВа!

• BH

Alkaloid lepo rekao. Sjebali su realno najbolju našu seriju, od Otvorenih vrata na ovamo. Mislim, to ne znači da je nešto naročito, nego da nam je serijski program očajan.

• J

Odlična serija, samo poslednja epizoda mi se ne sviđa.

• bojanboj

Serija nije losa ,ali nas Barandjane namestise najvecim seljacima

Isto k'o nas leskovčane Tika i Đoša, ne mož' nas opere ni Dunav ni Sava.
    Inače serija mi vrlo realna, odgled'o sam svaku epizodu i opet bi ili bih. (jebem li ga)