Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Tako kaže pedagoška psihologija.
ima smisla, jerbo se naviknes na okolinu i nema sta da ti odvlaci paznju, ja najbolje ucim kad je ceo sto prazan i na njemu samo knjiga, a iza stola samo zid, i nista drugo ne gledam
savet za partnerske veze.
juce procitao.
Svakog dana joj postavi pitanje KAKAV JOJ JE BIO DAN i delite stvari sa partnerom tako i imacete bolju vezu
kazu da se najbolje uci ujutru kad se ustane.
NIKAD NE NOSITE NEKVALITETNE KOSULJE !
sladoled se ne jede prstima.
pa tad si odmoran, koncetracija ti je na nivoJu...
nikad ne govori nepotrebne gluposti, pricaj samo najpametnije moguce sto mozes da proizvedes pa makar cutao i po 20 minuta u razmaku izmedju recenica.
Nikad se ne svadjajte sa kuvarom....Ili konobarom....
dobar savet.
da ne bi pio hladan vruc nes sa slajmom.
Ili pak pastu/belo meso sa besamelom (tj sa necim sto mislis da je besamel)
to je vec hard core.
trebao bi da mu opsujes i polumrtvu babu da bi ga naterao da on natera glavnog kuvara da izdrka svoju mastnu kurcinu o tvoj pastu.
ko kaze da necu ja da spremam taj sos...
kolko si nepovezan i zbunjujuc.
taki sam ti ja :)
po celom telu ?
Od petu do glavu :)
Ouvaaaj...Nikada ne vozite auto u drugoj...
Sale... kakav je to savet ?
Lep..U trecoj stedis gorivo...