Шта имате против Чоле, он је мој идол...
Требало би тему да му отворим...
А Маџарица пут у Мостаар тражи зато што је ишла у Словенију за распуст на море и тамо је неки Босански зидар закуцо к'о ригипс плочу и она сад иде да га тражи да је јебе опет... ТАКО ТИ ЈЕ МАЛА МОЈА КАД ЉУБИ БОСАНАЦ!
Jednostavan odgovor - došla cura iz Subotice vozom za Sarajevo preko Beograda ili Vinkovaca, pa malo lutala gradom i onda rešila da otputuje na more, a jedino može preko Mostara... u pitanju je metafora životnih kretanja i slobode govora vezana uz različitosti jezika jer se na mađarskom izraz "ajmo u Bosnu" tumači sa seksualnom aluzijom (nemam pojma zašto, ali se svaka Mađarica nasmeje kad to kažem)
Изгубила се у Сарајеву док је била са осталим туристима. Иначе им је хотел био у Мостару, западном дијелу. Остали Маџари су се вратили у Мостар без ње, а она је јадна тражила некога да јој помогне. И ту ти је она на Илиџи срела Чолу, ал' пошто је он јебач свјетског гласа, она је заборавила да се изгубила, он ју је обљубио и следећег дана посло бусем у Мостар.
Ја ово знам јер сам поријеклом из Босне.
Мада ми мирише да ово Маџарица море да буде неки сленг за добру џиџу, па да је Чола заборавијо да је из Сарајева и истриповао да треба д'оде у Мостар.
Одувек сам се то питао. Шта ви мислите?
Јел ово Чола?
Зато што је курва. Без увреде према Мађарици.
Пеки, Чола, ко би други?
Зна се ко је највећи јебатш.
Да, али зашто Мостар?
Шта то има тамо?
Dobro pitanje...Mislim da su neke droge presudile kad je pisan tekst pesme.
Гледа се концерт у суседној соби, појачано је, имам осећај да живим на Маракани.
Намам одговор на твоје питање. Ово је висока филозофија, не знам ја то.
džimi.. 'oće da vidi kako to ljubi bosanac, bre.
Шта то има тамо?
Нада се да ће да узме већу кинту него код шкртих Мађара, трулих. Можда, али можда је и само курветина без циља.
Kako zašto?! Pa da skače s Mosta! Naplaćuju skakanje, mamu im da im jebem.
Шта имате против Чоле, он је мој идол...
Требало би тему да му отворим...
А Маџарица пут у Мостаар тражи зато што је ишла у Словенију за распуст на море и тамо је неки Босански зидар закуцо к'о ригипс плочу и она сад иде да га тражи да је јебе опет... ТАКО ТИ ЈЕ МАЛА МОЈА КАД ЉУБИ БОСАНАЦ!
Ko će znati ludu Madjarsku kurvu.
jer se mađarice heftaju ispod mosta a le a le A LE A LE
Neшто гледам...
http://img99.imageshack.us/img99/7108/bosna1wj4.gif
Можда јест' ишла на море, јебига, бивша Југа, велика обала. Вероватно је ишла у Неум, а из Сарајева. Успут би плаћала за превоз у натури.
ЦИНЦИЛАТОРИ ГДЕ ЈЕ ТЕМА О ЦХОЛИ??!!
~Ако је нема, смем да отворим?~
Зато што ће у Мостару да нађе квалитетну кару, ако ме разумеш. Мора да се римује.
Jednostavan odgovor - došla cura iz Subotice vozom za Sarajevo preko Beograda ili Vinkovaca, pa malo lutala gradom i onda rešila da otputuje na more, a jedino može preko Mostara... u pitanju je metafora životnih kretanja i slobode govora vezana uz različitosti jezika jer se na mađarskom izraz "ajmo u Bosnu" tumači sa seksualnom aluzijom (nemam pojma zašto, ali se svaka Mađarica nasmeje kad to kažem)
Изгубила се у Сарајеву док је била са осталим туристима. Иначе им је хотел био у Мостару, западном дијелу. Остали Маџари су се вратили у Мостар без ње, а она је јадна тражила некога да јој помогне. И ту ти је она на Илиџи срела Чолу, ал' пошто је он јебач свјетског гласа, она је заборавила да се изгубила, он ју је обљубио и следећег дана посло бусем у Мостар.
Ја ово знам јер сам поријеклом из Босне.
Мада ми мирише да ово Маџарица море да буде неки сленг за добру џиџу, па да је Чола заборавијо да је из Сарајева и истриповао да треба д'оде у Мостар.
čkama, od Sarajeva do Mostara ima sto kilometara, malo im dalek taj hotel :) mora da je "Ruža" čim se isplati put...
Al` Mostar je u `Ercegovini, ipak nije to.