Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Imao sam ja 3gs. Bas je kvalitetetan i sve to, ali ja nisam mogao da izdrzim. Prodao sam ga posle mesec dana. Nervira me mnogo sto ti treba svaki dan da odvojis vremena za njega. Hoces radio - skini program, hoces neko zvono po svojoj zelji - skini program, hoces stopericu - skini, hoces da nabacis muziku ili slike, moras preko ITUNES-a i tako...
Možda imam sakat primerak.
Ne verujem. Mozda te neke aplikacije zajebavaju. Imas li onaj task manager ili tako neki kurac?
Valdemare skini CCleaner ili Advance system care.
Ako hoćete fin telefončić sa dobrom baterijom i pristojnom cijenom uzmite LG E430. Pikselizaciju ubijete sa Go launcherima i ok mob. Jedino ako ste zahtjevni, onda ga preskočite :)
Moja je tajna u custom ROM-u, tj prilagođenoj verziji androida, radi sasvim dobro, bolje nego na oficijalnom andoidu, plus što sad mogu opušteno da instaliram sve aplikacije koje se plaćaju ako mi se ćefne, plus što nemam nepotrebne sistemske aplikacije (google maps, latitude, location i slična sranja) a za bateriju je dosta bitno da budeš samo na 2G mreži i da npr smanjiš osvjetljenje (veći ekrani kao na L7 vuku kamaru baterije na full osvjetljenju, možda još i da staviš da nemaš ono da ti aplikacija radi u pozadini kada izađeš iz nje (znaju neke aplikacije da ostanu otvorene u pozadini iako se izađe iz nje).
Tako bi npr mogao da sačuvaš dosta dosta baterije, evo ja svoj sad stavljam na punjač a prije 3 dana sam ga zadnji put punio.
A i da napomenem, L7 je minimum minimuma za oficijalni Jelly Bean, radi on na njemu ali dosta trokira, kada se diže iz sleep moda gotovo sigurno je da ga moraš ostaviti 5-10 sekundi da se zahukta pa tek onda da radiš sa njim... L7 najbolje radi na ICS-u, JB je prevelik skok za taj telefon...
A jebem li ga, nije mi dovoljno stalo, imam neke klinere, sad sam nešto depresivan, srediću ga valjda nekad. To sa custom romom moram da iskopam, samo opet moraću nekoga da cimam. Ali kako da koristim mobilni internet kad sam samo na 2G mreži? Često mi zatreba, a nisam uvek u Wi-Fi dometu.
To meni treba na mom e510. Jel mnogo komplikovano da ubacim to? i koju cu verziju androida onda imati?
E to je jebeno. Ja sam skinuo neki widget koji je u stvari precica do tog NETWORK MODE.
I onda u dva klika mogu da promenim na 3g/2g mrezu. Cim jeste,al za par dana se naviknes. Znam samo da sam od kako sam poceo da spustam na 2g mrezu duplirao trajanje baterije.
Ја ономад, има нешто преко месец дана узео лг л7 II, и за сад шљака алал му курац. Није да га и ја нешто форсирам, ал' врши пос'о. Осветљење му метнем на шесет пет посто, вајрлес искључујем кад ми не треба, и изгура батерија дан-дан и по. добар је, још сам некако и загризао за њега фино, па ми и леп. а и шта ја знам кад сам имао н73 пре тога.
Gazimudo, xda developers je tvoj prijatelj ako želiš da se pozabaviš sa custom romovima za tvoj telefon :)
http://forum.xda-developers.com/?utm_source=twitterfeed
Kastom Romovi su maika. Zajebite, ofišl verzije. :)
Čekam da odrade ovi likovi 4.3 za moj fon. Sad sam na CM10.1 JB 4.2.2.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2282245 za lg l7 nema boljeg custom roma, poprskao se po svakom ofišl androidu, radi na ICS-u ali ima sve što ima 4.2 android, samo što radi tako glatko da je čudo da to može.
Gazimudo, xda developers je tvoj prijatelj ako želiš da se pozabaviš sa custom romovima za tvoj telefon :)
http://forum.xda-developers.com/?utm_source=twitterfeed
A kurac, za ovu moju sklopociju nema tema :/
http://www.youtube.com/watch?v=SP6imtNFhoI&feature=youtu.be
Ovo raja masovno kupuje kod nas u Bosni. 300 maraka nov košta kod ovih u Promedia. Valjda daju na 12 rata.
Kakva je ova marka, je li provjerena?
Ima Gazimudo, provjerio sam ja, ima par romova stavljenih, sad nisam zalazio dublje u teme, uglavnom ima samo ne znam šta si ti kucao :)
Makaron, prvo sranje na tom telefonu je rezolucija na toliki ekran, valjda je 800x600, to na 5 inčni ekran ne valja kurcu. Drugo, sve ovo što je kao predstavljanje je go kurac, tek kad uzmeš telefon i izrokaš ga sa aplikacijama i čudima onda vidiš koliko može. Ja ga ne bi uzeo zbog ekrana i rezolucije, jes 300 maraka, ali ekran ti je baš ono što moraš da gledaš :)
Na osnovu cega si ti izabrao bas taj custom rom sto imas, da bas njega instaliras? Za moj tel. evo gledam na xda ima mali milion romova, i ne znam za koji da se odlucim, koji je stabilan i tako to. Nikad nisam to radio, a ne bih da sjebem nesto. Na sta da obratim paznju kad budem odlucivao koji rom da stavim?
edit: Remcu se obracam :)
Ja izabrao na osnovu komentara, ljudi su ga baš nafalili kao najbržeg i najtečnijeg, u prijašnjim verzijama je imao problema sa ponekim bagovima koji meni uopšte nisu značili, sada je i to ispravljeno i rom nema mane. Plus što ima overclock procesora, meni npr radi procesor na 1.2 ghz, normalan je na 1, a maksimalno se može staviti 1.3, a sa zadnjim kernelom i grafiku klokuje automatski kada klokuješ procesor, ne puno ali i to se malko poveća.
Prvo dobro pročitaj o svim romovima što nađeš, pročitaj sve komentare za sve romove, vidi gdje je najmanje bagova, vidi jesu li ljudi generalno zadovljni (da li je bolji od oficijalnog) i to je to u suštini.
Fabricki moj tel. dolazi sa androidom 2.2, ali je moguce nadograditi ga na 2.3. E sad, ja kad sam ga uzeo on mi je dosao sa 2.3 (kupljen preko amazona u americi otkljucan, i ti likovi sto su ga otkljucavali su stavili 2.3). Jel to znaci da je flesovan, rutovan, i menjan mu je kernel, pa ja sad to ne treba da radim? Dobro, pretpostavljam da treba da ga flesujem, ali jel treba da mu menjam kernel i da ga rutujem ponovo (inace i dalje ima bar 15 nepotrebnih aplikacija koje idu uz njega i to bih da odstranim)?