U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ono baš regularno da ga skineš preko mreže, to niko ne zna, čak ni za S3 nema kao potvrđeno da će izaći. Ipak mislim da možeš da skineš taj originalni JB 4.2 i flešuješ telefon ali to je malo zaguljeniji proces i mrsko me da ti objašnjavam na ovoj vrućini i da hoćeš da znaš :)
Ма знам отприлике, и уз помоћ неког туторијала ишло би то мекано, ал' к'о што рекох... нећу ништа што није официјално.
Ma koji će ti? Sačekaj pa kad se dobro ispita i ti instaliraj, nema potrebe za žurbom.
Немој брате сједити на ушима :) Рекох да ћу чекати и званично да изађе, а чисто из знатижеље питам постоји ли информација кад ће то бити. Сморио сам сам себе с понављањем :)
Ма знам отприлике, и уз помоћ неког туторијала ишло би то мекано, ал' к'о што рекох... нећу ништа што није официјално.
Ne znam kako je za Samsung,al ja sam za LG otisao na njihov sajt, izabrao svoj model, i on mi ponudio neki SOFTWARE UPDATE TOOL. Skines njega, povezes telefon sa kompom, i ako postoji novija verzija, on ti ponudi dugme UPDATE.
Za moj model nema noviji,iako sam na smrdljivom 2.3.4 , al je ortak L7 updateovao tako. Nikakve probleme nije imao,cak nije ni aplikacije izgubio.
E sad, proveri da nema tako nesto i za Samsung
http://www.mobilnishop.com/blog/lg/lg-g2/
http://www.gsmarena.com/lg_g2-5543.php
LG izbacio mašinu
Ja nikako ne volim LG što se telefona tiče...
Ја имам елџи опасан телефон!
Ne znam što, al neki otpor prema njima imam... Ne volim ni HTC.
Najpouzdaniji mi je Soni Ericsson, i imam ovaj. Baš sam prezadovoljan...
Ima li ko DRE BITS TUC TUC TUC TUC!!!
Има овај један мој јаран продаје ако ош купити.
Sto se LG telefona tice, jedan ortak ima L7, drugi ima L9. Telefoni jedu malu decu.
I pritom se oni uopste ne zale da su spori ili tako neko sranje.
jel ima bilo koji telefon od ovih novih govana da mu baterija traje makar ceo jedan dan?
Meni uglavnom 2 dana, a ponekad i 3
@ Gazimudo
Ne osporavam da ima jako dobrih LG telefona, i da je to valjana marka, al meni prosto ne leži, ja lično imam otpor...
@PenzoS
Meni naprimer traje, zna i po cela dva dana da traje... al ja ga uvek držim na smanjenom svetlu, a po potrebi, ga upalim...
ja imam govno galaxy ace relativno nov i ne mož ni dan da izdrži. A kad koristim viber il uđem na net ode baterija za deset sekundi
I pritom se oni uopste ne zale da su spori ili tako neko sranje.
Ja imam L7, baterija traje jedan dan, spor je u pizdu materinu, stalno nešto koči i baguje, Iako sam instalirao onaj Dželibin. Razbiću ga na kraju, majke mi. Koja li je tajna telefona tvojih drugara... :(
ja za onaj iPhone mislio da je klasično izdrkavanje i izvikan telefon...ima ga ortak. bogami odaje utisak da je kvalitetno kad ga držiš u ruci i prevlačiš kožadu
tek onda skontam da je ovaj moj samsung bedna kopija iphona
Jedini nedostatak LG-a je sto, do sada, nisu imali dobru podrsku za korisnike, za razliku od samsunga npr. Imam g2x (americka verzija optimusa 2x) vec dve godine, inace prvi telefon sa dvojezgranim procesorom, i jos nije dobio verziju 4.x (optimus 2x je dobio (tek) pre 5-6 meseci MAMU IM JEBEM), dakle i dalje sam na 2.3.x, iako telefon moze da isprati noviju verziju androida. Sto se ostalih stvari tice, sasvim su konkurentni i sa samsungom i sa sonijem i sa htc-om. Sto se tice odnosa cena/kvalitet, mislim da su najbolji tu. Evo sada su lansirali G2, koji lagano moze da se nosi sa bilo kojim telefonom danas. Samo da su bolji sa reklamom, i da pruzaju redovnu podrsku korisnicima.
Sto se baterije tice, naravno to 99% zavisi od toga koliko koristis telefon i kako,a jedan od najboljih saveta je da kod NETWORK MODE izabere USE ONLY 2G NETWORKS.
Ne znam u cemu je fora sa brzinom. Ovaj sto ima L7 je prilicno zahtevan korisnik, koristi maximum iz njega i nije mi se do sad nikad zalio.