Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Нашао ову тему без текста, мора да је неки баг.. Иначе занимам се мачевањем уместо плесом јел' то баг?
boston klippers ne kapiram nista
Ово је нека тема стара пет година која је остала отворена ал' без икаквог текста па ај да нешто напишем безвезе..
Trišo, jes' ti bio sa nekim ludacima što su se obukli kao vitezovi i mlatili sa bakljama oko hotela Moskva pre neke 2 nedelje? Ono mačevi, strele i sve u fulu.
Ја закаснио на то, ал' сам у тој компанији, за сваког спаљеног јадника добијемо бесплатно књигу од лагуне, осим ако је нешто од Вање Булића.
Kakvu sam ja terapiju popio večeras bog me jebo?
хахахахха
dimi mi se računar, mora da je neki bag
http://www.youtube.com/watch?v=Vfp-CVVKUpg
NAPOLJU NOĆNOĆNOĆNOĆ TOTALNI JE MRAK
to je bag, nije hendikep.
ako nesto treba da se glasa ja sam protiv.
Коментар је обрисан
осећај је врло стран
од бола завистан
ајм а факин мексикан!