Prijava · Registracija
Thumb maliprstcementcopy

mali prst

Na ovoj temi mozete gledati i kaciti filmove koji su pravljeni iz ljubavi ili iz cistog zezanja, sa minimalnim budzetom (ili cak bez njega). Ovi filmovi nisu namenjeni zabavljanju siroke publike, nemaju hepi end, cesto nemaju ni zaplet, cak ni radnju i veoma su zanimljivi. Po meni ono sto je filmska umetnost zapravo trebala da bude.

Thumb maliprstcementcopy

mali prst

"Revolucionarna celija neomarkista sastaje se u okupiranog gradu. ovi sinovi narodnooslobodilacke borbe se posle zustre ali konstruktivne diskusije odlucuju da preuzmu inicijativu i udare iz svih topova na bolest 21. veka, rak koji razjeda tkivo i dusu radnih naroda i narodnosti, burzoaskog trojanskog konja, opijum za narod- INTERNET. hoce li uspeti? od toga zavisi ne samo sudbina vaseg preterano levelovanog lika na WOW-u, nego i buducnost sveta."

Film je snimila grupa autora OUR SATIBARA

Thumb sed

Кир - Јеца

Ја волим такве филмове и волео бих да их видим, али немам често прилике. Ако би неко био љубазан и тако нешто постова био бих до Небеса захвалан, па и преко.

Thumb maliprstcementcopy

mali prst

1.Deo


2.Deo

EVIL PLASTIC EPISODE by FAF - ZLA PLASTIČNA EPIZODA
(FAF = Festival Amaterskog Filma, Sabac)

Thumb maliprstcementcopy

mali prst

"Vikend na Moravi" Daniela Kovaca, prva nagrada na Jugoslovenskom Festivalu Jefinog Filma u Subotici, ne secam se koje godine.

Thumb vukajlija

Јова

Čestitam mali prst! Ovo je jedna od najboljih tema dosad!

Thumb vukajlija

Јова

Ne mogu da vjerujem kako mala gledanost na youtube-u za ovako dobre stvari. Ovaj svijet je stvarno otišao u kurac. Nema ko to da promoviše. Ljudi traže klipove po imenu, a ne znaju da takve stvari uopšte postoje. Zato je ovo prilaka da se popularišu, preko Vukajlije. Baš bi bilo dobro da ko god nešto slično nađe kači ovdje. Napravimo od Vukajlije referentnu bazu amaterskih filmova!

Thumb dilandawg

Surovi

@JTU: tamara popov đavoljeg kola dobra mi je prijateljica, ali film iako je... ništa u poređenju sa mojim prvencem, revolucionarnim kratkićem koji se bavi fenomenom dosade i proučava isu iz prvog lica. bio bih skroman kada bih rekao da je ovo najbolji film ikada snimljen :p

Thumb sed

Кир - Јеца

Ово је, за сада дефинитивно најбоља тема.

Thumb mega logo

Che-Vu

Ovo je sa godisnje odrzavanog NZ festivala filmova napravljenih za 48 sati.

Thumb dmltk88waaev5tq.jpg large

kaizen

ne znam da li je studentski, amaterski i jeftin ali jeste kratak i mnogo dobar:

Thumb maliprstcementcopy

mali prst

Odavno nisam video ni bolje ni krace:

Autor je Valentina Kovac

Thumb 260px butters.svg

iSharky

Није ни студентски ни аматерски, али јесте јефтин, уствари је бесплатан, сви су радили за Џ, и не само што је снимљен за Џ него се и дели за Џ... Ово је први филм који користи GPL (General Public License). Дозвољено снимање и преснимавање.

Thumb profil

izzy

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1212005701473&ref=mf#

ovo je beta filma :) tj ideja koja jos treba da se doradi za kef09

Thumb profil

izzy

nadam se da je kod ovog druga omoguceno da svi vide, posto na youtube ide finalna verzija... uradicemo par filmova za ovaj kef

Thumb profil

izzy

da, evo link sa pozivom za ovaj kef
http://www.rex.b92.net/kef/kef10/poziv
a u arhivi mogu da se vide radovi sa predhodnih takmicenja

Thumb z198735639

trltrl

Švedska 'Priča o malom lutku' i poteškoćama na koje nailazi u obavljanju (za čoveka) jednostavnih, svakodnevnih stvari. Ja prilažem prvu epizodu, naredne su related na yt. meni je vrrrh.