Sedplas uskratio si mi mesec dana. Nisam mogao da se kupam nakon sto su mi otkinuli parce koze. I bilo je leto ako nesto znaci mislim da dobijam jos 10 dana za to. Ispravi nepravdu.
дозволте да објасним за зубе. студент стоматологије :D
зуби би требало да се обавезно перу после последњег оброка и одмах после устајања, а ако је неко у могућности, и после сваког оброка. зашто?
као прво, током ноћи је најмање лучење пљувачке у току целог циклуса од 24 сата, а пљувачка и служи да одржи уста чистим, тј. чисти их тако што ензимима разлаже остатке хране а лимфоцитима рока бактерије.
будући да је ситуација таква, ово омогућава бактеријама да се несметано размножавају у току ноћи. ако се зуби не оперу одмах после устајања, него се прво доручкује (првенствено је битан унос угљених хидрата, а њих има рецимо у хлебу, ако пијете зашећерену кафу итд.), ви буквално храните те бактерије тим истим угљеним хидратима.
будући да је један од главних угљених хидрата глукоза, разлагањем глукозе бактерије добију енергију, а кад заврше с тим, напоље избаце крајњи продукт разлагања глукозе - млечну киселину која је изузетно јака и разара глеђ. што се мање перу зуби, стање њиховог здравља је, логично, лошије.
будући да је глеђ ткиво које не зараста, чувајте се
едит: мада и не морате, морам ја нешто и да зарадим кад завршим факултет лоло
Sedplas uskratio si mi mesec dana. Nisam mogao da se kupam nakon sto su mi otkinuli parce koze. I bilo je leto ako nesto znaci mislim da dobijam jos 10 dana za to. Ispravi nepravdu.
Тридесетак дана, кад сам поломио ногицу.
Oko 2 nedelje.
Zakljucavajte vise ovu temu, dismr ceo forum od ove negijene!
10 dana, nije mi nista bilo nego me mrzelo
17 dana.
5 dana na kampovanju. Ja sam čistunica :3
7 DANA I TO LETI! 'Nači dan-danas se sećam koliko sam jebeno smrdeo! Idi bre u kurac! :)
дозволте да објасним за зубе. студент стоматологије :D
зуби би требало да се обавезно перу после последњег оброка и одмах после устајања, а ако је неко у могућности, и после сваког оброка. зашто?
као прво, током ноћи је најмање лучење пљувачке у току целог циклуса од 24 сата, а пљувачка и служи да одржи уста чистим, тј. чисти их тако што ензимима разлаже остатке хране а лимфоцитима рока бактерије.
будући да је ситуација таква, ово омогућава бактеријама да се несметано размножавају у току ноћи. ако се зуби не оперу одмах после устајања, него се прво доручкује (првенствено је битан унос угљених хидрата, а њих има рецимо у хлебу, ако пијете зашећерену кафу итд.), ви буквално храните те бактерије тим истим угљеним хидратима.
будући да је један од главних угљених хидрата глукоза, разлагањем глукозе бактерије добију енергију, а кад заврше с тим, напоље избаце крајњи продукт разлагања глукозе - млечну киселину која је изузетно јака и разара глеђ. што се мање перу зуби, стање њиховог здравља је, логично, лошије.
будући да је глеђ ткиво које не зараста, чувајте се
едит: мада и не морате, морам ја нешто и да зарадим кад завршим факултет лоло
Недељу дана, кад сам имо неке страшне болове у пределу полно аналне регије за мирис
14 dana.
Pitam se samo zasto ova tema nije zakljucana?
И док ви овде расправљате о томе ја се и даље не купам...
4 дана.
3 дана.
9 dana
http://www.youtube.com/watch?v=ehlP_mIHB5w
32 dana na ratištu. Sećam se samo da sam gaće okrenuo na B stranu je'no pe' šes' puta.
Шест-седам дана на камповању... прави воњ сам осетио тек кад сам ушетао у чисто купатило.
Од времена па до сад...
Nedelju dana.. Mrzelo me :(