nosim,ćorava odmalena,oba oka pljus,desno jedva da ima dioptriju-0.5,levo više zaboravih,poslednji put mi stavili neš za fokus,ali smanjivala mi se dioptrija godinama,a i bila sam vojnički di'ciplinovana oko nošenja,iako sam ih mrzela,trip-izadjem iz vode na moru kao mala i turam cvike.nijedne nisam lomila.sad ih koristim samo za čitanje,jer ovako ni potrebe nema.
Nista, imam odlican vid. Imam i super ocnog, al' pre nisam, ladno mi rekla da trebam da idem na operaciju i naocare do kraja zivota. Proverila kod drugih, i oni rekli da ova sere. Tako da ne, nista ne nosim :)
Требао бих да носим јербо ништа не видим, али ништа. Нећу никад отићи и турити цвикере макар ме ћерали :)))
Samo da se priključim klubu ćoravih. Volim da kršim cvike više nego išta. Ove su mi 7 ili osme po redu. Kad sam smotana.
Sočiva, - 5,25 lijevo, - 5,50 desno, uzimam titulu najćoravijeg vukajlijaša! Lock!
Наочаре, -5,75 лијево, -6,25 десно. Довиђења :)
Тј. до прије неке две године. Оперисао очи, и сад имам -0,50 лијево, -0,25 десно.
Не и не. Али ако наставим по десет сати проводити на компјутеру, вероватно ћу вам се придружити. Људи с цвикама су кул. :)
Nosim naocare - 0,75 na oba oketa.
Nego, jel moze bese - (minus) da se koriguje?
Ne.
EDIT: Ovo je odgovor na Saletovo pitanje. :D
Zezas :(
Znaci moracu ceo zivot da nosim naocare?
ne nosim jeeeee :D
nosim,ćorava odmalena,oba oka pljus,desno jedva da ima dioptriju-0.5,levo više zaboravih,poslednji put mi stavili neš za fokus,ali smanjivala mi se dioptrija godinama,a i bila sam vojnički di'ciplinovana oko nošenja,iako sam ih mrzela,trip-izadjem iz vode na moru kao mala i turam cvike.nijedne nisam lomila.sad ih koristim samo za čitanje,jer ovako ni potrebe nema.
-2 na oba oka, upravo ih nosim, kad ih kačim izgledam starije...
-4.25 десно, - 6.00 лево, носим сочива, да ми неко не би застаклио очи лактом :)
Наочаре, -5,75 лијево, -6,25 десно.
Placam i podizem za 2.:)
-1.25 na oba
Nista, imam odlican vid. Imam i super ocnog, al' pre nisam, ladno mi rekla da trebam da idem na operaciju i naocare do kraja zivota. Proverila kod drugih, i oni rekli da ova sere. Tako da ne, nista ne nosim :)
Не бих имао муда за то.лоло
Иначе, носио сам, па ме сморило. Сад ваљда добро видим. :)
http://www2.vukajlija.com/var/uploads/avatars/200810/6384/medium_393537_2548295838287_1580574596_2298416_935711870_n.jpg?1323195005
E, cudo, bas se sad jadam... Pocecu izgleda da nosim, sranje. Ali naocare, no way.
Треба да почнем да носим наочаре, ваљда.
Može Sale, ne loži se :)
:*
Sele imam sliku za tebe