Nosite li naočare/sočiva?

1. Требао бих да носим јербо ништа не видим, али ништа. Нећу никад отићи и турити цвикере макар ме ћерали :)))

2. Samo da se priključim klubu ćoravih. Volim da kršim cvike više nego išta. Ove su mi 7 ili osme po redu. Kad sam smotana.

3. Šalabajzer

Sočiva, - 5,25 lijevo, - 5,50 desno, uzimam titulu najćoravijeg vukajlijaša! Lock!

Наочаре, -5,75 лијево, -6,25 десно. Довиђења :)

Тј. до прије неке две године. Оперисао очи, и сад имам -0,50 лијево, -0,25 десно.

4. Не и не. Али ако наставим по десет сати проводити на компјутеру, вероватно ћу вам се придружити. Људи с цвикама су кул. :)

5. Nosim naocare - 0,75 na oba oketa.

Nego, jel moze bese - (minus) da se koriguje?

6. Ne.
    EDIT: Ovo je odgovor na Saletovo pitanje. :D

7. EDIT: Ovo je odgovor na Saletovo pitanje. :D

Zezas :(
    Znaci moracu ceo zivot da nosim naocare?

8. ne nosim jeeeee :D

9. nosim,ćorava odmalena,oba oka pljus,desno jedva da ima dioptriju-0.5,levo više zaboravih,poslednji put mi stavili neš za fokus,ali smanjivala mi se dioptrija godinama,a i bila sam vojnički di'ciplinovana oko nošenja,iako sam ih mrzela,trip-izadjem iz vode na moru kao mala i turam cvike.nijedne nisam lomila.sad ih koristim samo za čitanje,jer ovako ni potrebe nema.

10. -2 na oba oka, upravo ih nosim, kad ih kačim izgledam starije...

11. -4.25 десно, - 6.00 лево, носим сочива, да ми неко не би застаклио очи лактом :)

12. Facafacaa
    Наочаре, -5,75 лијево, -6,25 десно.

Placam i podizem za 2.:)

13. Nista, imam odlican vid. Imam i super ocnog, al' pre nisam, ladno mi rekla da trebam da idem na operaciju i naocare do kraja zivota. Proverila kod drugih, i oni rekli da ova sere. Tako da ne, nista ne nosim :)

14. Оперисао очи

Не бих имао муда за то.лоло

Иначе, носио сам, па ме сморило. Сад ваљда добро видим. :)

15. E, cudo, bas se sad jadam... Pocecu izgleda da nosim, sranje. Ali naocare, no way.

16. Треба да почнем да носим наочаре, ваљда.

17. Znaci moracu ceo zivot da nosim naocare?

Može Sale, ne loži se :)

18. Može Sale, ne loži se :)

:*
    Sele imam sliku za tebe

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.