Prijava · Registracija
Thumb untitled 1

Роки Билбао™

Svakojaka šuša i foliranti imaju svoj kutak na ovom sajtu a jedna legenda narodne muzike i GOSPODIN, na prvom mestu, nema čak ni svoju temu. Ja smatram da je ovo nedopustivo sa obzirom da je poznato da Čika Rade ima horde obožavalaca i pristalica na ovom sajtu. Šizenje o Radetu, muziku ili neku lepu anegdotu možete postaviti ovde. Pozdrav za ljubitelje Radetovog opusa od Klagenfurta do Milvokija i od Švecku do Južnog Tirola. Opletite!

edit od 12.1.2012.
Pratite Radeizam na twitteru
https://twitter.com/#!/radelackovic

Thumb seljak

Negroidno Govedo

ahahaha...Rade Lacković je Power Folk!

Thumb hank moody californicatioin 1

Dub

Joj ima ona jedna njegova, al ne mogu da se sjetim kako se zove. A i ove ostale su mu dobre.

Thumb 220px oxen.svg

Ox

Hahahahahaha. Ali pre svega GOSPODIN! U nedra mi sipaj vina!

Thumb default

Pjer88

Pomozimo Radetu da dostigne visine koje zaslužuje!
Ostavite komentar i lajk podrške ovoj gromadi od pevača!

Thumb untitled 1

Роки Билбао™

JEBENA LEGENDA, veliki borac protiv nekvalitetne muzike!

Thumb default

Pjer88

Vozio sam šleper od Dortmunda ka Hanoveru, negde kod Bilefilda mi puče guma. Šta ću sam na putu, ne znam Nemački, odbiće mi od plate zbog kašnjenja, kad ono staje auto frankfurtskih registracija, zatamnjena stakla. Gledam nije valjda neki preživeli SSovac rešio da me sredi zbog srpskih tabli. KAd ono ni manje ni više izlazi Rade, cvidze za sunce, majica upasana u pantalone, kopča na kaišu od zlata.
Da skratim, čovek pozvao majstora, objasnio mu problem,čak je i platio novu gumu i odmah otišao, nisam stigao ni da mu se zahvalim, na nastup u Herfordu!

Thumb 65 aca lukas

Tulumbac

Ko te zorom budi kada mene nema?!

Thumb seljak

Negroidno Govedo

Nego ljudi, gde je tema o Karleuši...ne mogu da je nađem?

Thumb untitled 1

Роки Билбао™

Nego ljudi, gde je tema o Karleuši...ne mogu da je nađem?

Kaizen i Peki se uprpeli gneva Nje i Njenih hordi pa obrisali.

Thumb untitled 1

Роки Билбао™

Radetu bih dao da mi oplodi ženu da čuvam dete koje je on sklepao!

Thumb default

Pjer88

Rade Lacković je ovog leta jedan od najzaposlenijih pevača. Toliko je tražen da neke tezge mora i da odbija. Uživa u prezaposlenosti i ne prođe nijedan dan da ne zaključi kako je napravio sjajan potez kada se sa porodicom iz Frankfurta vratio u Šabac. Rođen je u Klenju. Pre 15-ak godina, trbuhom za kruhom, otišao je u Nemačku. Pevušio je, ali nije ni sanjao da će jednog dana poželeti da bude pevač. U Nemačkoj je sreo Miroljuba Aranđelovića Kemiša. Kad ga je čuo kako peva, Kemiš navalio da ga hvali i počeli su da se rađaju snovi o pevačkoj karijeri... Snimio je album, pa još jedan, pa još jedan... Samo, nije bilo lako graditi karijeru van domovine. Ima dve godine kako se Rade definitivno vratio u Šabac...

Thumb default

Pjer88

U Frankfurtu ste imali restoran. Šta ste sa njim uradili?

Rade Lacković: Prodali smo ga. Restoran je vodila moja supruga. Jedno vreme smo mislili da lokal može da radi bez nas, da ćemo moći odavde da nadgledamo posao. Trebalo nam je godinu dana da zaključimo da se tako ipak može. Pošto je navikla da radi i ne može da podnese da joj bude dosadno, moja supruga je umesto restorana u Frankfurtu, otvorila frizerski salon u Šapcu! Em uživa u poslu, em imamo gde da se šišamo!

Thumb starina

Давид

Ово је најјаче! Инџој:))

Thumb untitled 1

Роки Билбао™

Ijao Šerife svaka ti dala za ovo! Odoh bure rakije da otvorim! Momci, svi kod mene ODMA! Doći će i naš Rade da razgovaramo o poslu, rekao je da ima da nam ponudi nešto domaćinski!

Thumb brianbatmanandstewierobin

Ronnin

Rade Lacković uredno platijo!!!
Dobar mu sajt. Svaka strana "Stranica je u fazi izrade! Posjetite nas uskoro."... :)

Thumb untitled 1

Роки Билбао™

Rade kad časti taj žali! Veliki džek!!!