Rade Lacković, iskonska dobrota i domaćinluk, od sada i sa twitter profilom

1. ahahahahahahhahaa to je prljavi pacov valjda :D

2. oooooooo roki se vratiooooo :))) dobrodošao nazad brate Roki...

3. ahahahahahahhahaa to je prljavi pacov valjda :D

То сам ипак ја ширио реч Радетову по интернету, мада су ме називали и прљавим пацовом за свог века, што јес јес. :Д

Роки добродошао назад, видим да тамница бана није пореметила снагу Радеизма у теби.

4. mislio sam na debelog pacova xD

5. Bolje radeista nego radetovac. Više ima religiozan prizvuk.

6. Ма знам, зајебавам се. :)

http://www.youtube.com/watch?v=O07XCmBvpB4

удрите коментаре и лајкове, пружимо подршку Радету и на ЈТ.

7. Ја сам за Радеисте! Је л' тако испада на крају да се зове религија? Радеизам?

8. e, aj da se organizuje konzilijum od recimo petoro ljudi koji će da odredi kako ćemo se izjasniti na popisu i da glasaju... Da ne spamujemo temu... I da pišemo više tekstova i širimo veru!

9. Па нема шта да гласамо, скоро сви се слажемо да се изјаснимо као Радеисти. Мада тешко да ће нас 20 са теме направити неки талас међу пар милиона православаца и осталих.

10. '' Мада тешко да ће нас 20 са теме направити неки талас међу пар милиона православаца и осталих.''
    Ја сам натерао ћалета, тако да ће се и он исто изјаснити. Ако неког зајебанта убедиш да се изјасни овако, онда нам се гласови могу дуплирати.

11. Тешко брате, опет ти је то 50 људи максимално и то ако нас усере. Нису то Џедаји, па да сви знају о чему је реч, ово је ипак интерна фора. Једино на фејсбуку да направимо страну и покажемо људима митове и легенде о Радету(то већ има) да гурате свугде ви који имате пар иљада пријатеља, тако ћемо нахватати више људи.

12. Хехе, ја једва имам 100 пријатеља ту, али се слажем са предлогом. Јесте да је интерна фора, али би испала добра зајебанција, ако би дошли у новине или тако нешто, чисто мало да насмејемо људе и то...
    Само видео сам две или три групе, а требала би једна комплетна група са свиме, или макар да се апдејтује нека стара или тако нешто.

13. Ја имам само лажни налог за троловање и уговарање спема, са 10 пријатеља од чега 9 истих таквих лажњака. :) Али опет пре ћемо наћи неког ко има много пријатеља и био би рад то да гура, него да уживо смарамо људе.

14. ovo ja grunuo na fejs

Molimo sve koji hoće da izazovu talas promena u shvatanju šale i sličnim aspektima ove stvarnosti da se na sledećem popisu izjasne kao "Radeisti".... shvatićete već iz priloženog http://www.facebook.com/pages/%D0%9C%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D0%BE-%D0%A0%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%83-%D0%9B%D0%B0%D1%86%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B%D1%83-%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%98-%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%BE-/182683648465489

15. U Crnu Goru je već bio popis,da sam se ranije sjetila stavila bih i ja,trenutno sam Jugoslovenka. :) Ali ima da nagovaram Srbe da se upišu kao Radeisti.

16. Какви курац Југословени, ово није за националност, него ВЕРОИСПОВЕСТ. Немојте да помешате то. И нагласи то у оној групи Силаре.

17. Inače malo ljudi zna da Rade pripada superiornoj drevnoj civilaziciji koju danas znaju kao Titani, toj civilizaciji su pripadali i Jupiter, Minerva, Neptun itd. i naseljavali su Atlantidu. Živeli su u ljubavi i blagostanju sve dok se nije desilo nešto neočekivano... Rade i Jupiter su jednom prilikom išli na kampovanje u Indoneziju, tamo su u podnožju vulkana Tobe odmarali i cepali tablić, pošto je Jupiter voleo da krade na svaku recku je lupao još tri i pobeđivao je Rada iako je pojedinačne partije gubio. Provali njega Rade i reši da mu se osveti stavljajući mu petardu od 1000 megatona (standardna za Titane, kao kod nas pirat petarde) u wc i mehanizam koji je trebao da aktivira tu petardu čim Jupiter otvori vrata. Rade je sve proračunao i od eksplozije koja bi se desila Jupiterovo telo bi blokiralo detonaciju i ne bi se desilo nikom ništa, međutim tih dana Jupitera je mučio zatvor jer mu se poremetilo varenje kad je pojeo jednoroga. Prespavaju oni tu noć i produže dalje ka Mongoliji, prošlo neko vreme i tamo ti se napiju od jagodinske ružice, Rade ode u neku pećinu da spava, međutim petarda na Tobi ostala, tog dana dune jači vetar, otvore se vrata, petarda eksplodira i izazove reakciju vulkana, desi se erupcija, pa zemljotresi jedan za drugim, jedan od tih zemljotresa uništi Atlantidu, od erupcije digne se i oblak, blokira Sunce i nastane ledeno doba pri čemu dosta živih organizama izumre. Budi se Rade nakon 200 godina, mamuran od ružice, a pored njega krokodil, on se nasmeja i reče Radu "Au Sunce ti jebem, da se ne ponapijasmo izginuli bi i mi", tu Rade saznade šta se desilo i takođe saznade da je ostao poslednji od svoje vrste. Od dana kada sam čuo za to cepam samo jagodinsku ružicu, nikad se ne zna kakva sila može da nas napadne.

18. Rade Junior
    http://www.mycity.rs/imgs3/1_50566759_rade%20junior.jpg
    Nastao kada je Svemoćni Rade oplodio Boginju Pamelu!

19. Napisah defku inspirisanu predstojećim događajima. Rade neka mi je u pomoći.

20. pre dvadesetak godina mom dedi beše zlo nepamćeno, krkljao je stalno, iskašljavao krv, jedva disao itd... uglavnom imao je strašnih problema sa plućima... Organizovani su humanitarni koncerti i sve po spisku, skupljene pare i deda je prebačen u Rusiju na operaciju. Operacija je izvedena, avaj, pobošljanje je bilo slabo i kratkog veka... Deda je posle samo nedelju dana ponovo zaglavio u bolnici. Doktori su predviđali smrt u bliskom vremenskom roku... Onda se pojavio On... Vrata bolnice su se sama otvorila pred njim, zaslepljujuća svetlost beše iza njega, on je beše odeven u bele farmerke i belu Fred Peri košulju, po doktorskom bontonu. Levitirao je dvadesetak cm iznad poda i tako došao do dedine sobe. Jedan od njegovih podanika je dovukao bolnički krevet i stavio ga pored dedinog kreveta. Rade je legao na krevet, raskopčao Fred Peri košulju, sam sebi dao anesteziju (iako on ne oseća bol, ali zarad duševnog zdravlja prisutnih), dao dedi anesteziju, otvorio svoj i dedin grudni koš i presadio mu svoja pluća! Ravna linija na aparatu Radovom... Mislio sam da je tu kraj, ali na očigled sviju prisutnih, istog trenutka nestala pluća su se regenerisala i Rade je prodisao još jednom. Još jednom se čuo i video otkucaj Radovog srca! Onda se probudio iz kome, zašio se na brzinu, ožiljak je istog trena nestao, i nastavio operaciju na dedi... Operacija na dedi je, naravno, uspešno završena. Deda se oporavio skoro istom brzinom kao Rade, jer mu je Rade posle operacije dao i dve litre svoje čarobne krvi. Posle toga Rade nas je odveo u kafanu gde smo proveli sedam dana i sedam noći uživajući u kajmaku, špriceru i jagnjetini.

Deda od tada nije imao nikakvih zdravstvenih problema.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.