Rade Lacković, iskonska dobrota i domaćinluk, od sada i sa twitter profilom

1. Какви курац Југословени, ово није за националност, него ВЕРОИСПОВЕСТ. Немојте да помешате то. И нагласи то у оној групи Силаре.

Ne razmišljam. Svejedno,shvaćena sam. :) Oće li vas biti dovoljno da vas pomenu u statistici?

2. pa štajaznam... ima nas bar 30ak.... ja nabeđujem ljude na fejsu tako da ih možda nabedim 5-6.... ma u suštini krajnji cilj nam je da se probijemo u novine i pomerimo dupe javnosti... ako nas neko zapazi možda nam ponudi tiraž za knjigu :D

3. Не знам колика је доња црта, углавном Џедаји је нису прешли у ЦГ а о њима се причало и на тв-у. Тако да мале су шансе, скоро никакве.

4. džedaja nije bilo ni 118, jer je to najmanji broj koji se nalazi na listi (broj budista).... nadam se da ćemo mi preći bar stotku i tako ostati zapaženi :D

5. Rade udara u glavu k'o šampanjac.

6. novine i pomerimo dupe javnosti... ako nas neko zapazi možda nam ponudi tiraž za knjigu :D

ovo je sasvim realan scenario, ali da je ovo normalna zemlja...u ovom trenutku mi pade na pamet citat onog Ajsa: Ja bi da sam ovoliko popularan, u Austriji, bar mercedes imao.

7. Кад буде у Босни ја се изјашњавам ко припадник цркве пресветог РЛ-а :)

8. Podseti me na ovo s Bosnom:

Radumili :)

9. Podseti me na ovo s Bosnom:

Radumili :)

Генијално :)

10. znači...eto još jednog predloga :)

11. znači imamo još jedan predlog :)

12. Радетари (суботари)
    Радвентисти (адвентисти)
    Радоличка Вера (католичка)
    Радославна (православна)
    Радистичка (будистичка)
    Раду (хинду)
    Радизам (нацизам или фашизам)
    Радефорд (познати проналазач)
    Радштајн (Анјнштајн)
    Гроф Радко Паскачић :)))

13. ajde da napravimo neko glasanje ili tako nešto i to je to... koliko se ja sećam, na forumima postoji ona pool opcija, dakle daj da napravimo jedan vox populi i da rešimo to već.... Radeisti, Radetovci, Radoslavci, Radumili jbt mnogo je i zbuniče se ljudi...

14. Moja deca ce po majci biti pravoslavci, a po ocu radeisti. Dacu im ime po Radu i njegovim prorocima Rad, Sinan, Đoni Auditore, Beki, Pjer. Cerka ce se zvati Tezga u čast Radetovih tezgi po evropskim kafanama.

15. Devetare, zadnje je najjače :)

sialre, može...samo ne mogu sad da brojim glasove...može sutra...mada vi mož da glasate...

Tezga...ahahahahaha

16. Što promeni naslov... ovo nije nešto upečatljivo

Evo predlog za novi... : Rade Lacković - organska osnova svih materijalizovanih stvorenja kroz sedam milijardi svetlosnih godina

17. Ja koristim samo ATI RADEon grafičke.

18. Џими је овом дефком најавио други долазак Радетов и описао његово 'еројство у доба 'ајдука.

ЕДИТ: ЏИМИ ЈЕ ПРВИ ПРОРОК СВЕВИШЊЕГ, КЛАЊАЈТЕ МУ СЕ СКОРО КАО РЛ-у.

19. Radu je svaka dala...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.