Rade Lacković, iskonska dobrota i domaćinluk, od sada i sa twitter profilom

1. http://img8.imageshack.us/img8/520/unled1lcp.jpg

ДА ЛИ ЈА ОВО ДОБРО ВИДИМ?

СВЕМОГУЋЕМ ЛАЦКОВИЋУ ДА ПОМОГНЕМ ДА СЕ СНАЂЕ?!

МОРАМО ТУЖИТИ ФЕЈСБУК ЗБОГ ОВАКВОГ ИСПАДА!

2. koji bestidnik je napravio ovaj lažni profil? Jadna mu duša...

3. Bio je to davni 16. vek. Period u kome su ljudi sa novim idejama, završavali na lomači, ili u boljem slučaju na giljotini. Jednog dana na svom proputovanju po Italiji, Rade Lacković svrati do Univerziteta u gradu Ferare, gde su ga čekali, bezmalo dvadeset godina da mu uruče počasnu diplomu. Pošto je Rade žurio, nije želeo nikakvu ceremoniju, ulete na faks, uze diplomu i krenu ka izlaznim vratima. Iz jedne učionice čuo se plač. Rade, koji je prezirao patnju i bol, ulete unutra i vide dva profesora kako šamaraju jednog mladića. Reče im da to više nikada ne čine, pusti svoj anđeoski glas, i oni sami odoše. Mladić je u ruci držao dve velike lopte od papira, i okretao jednu oko druge. Začudi se Rade, ali je žurio da proba jagnjetinu u kafani "Jupiter". "Kako se zoveš?", zapita mladića a ovaj odgovori da se zove Nikola. Rade mu se predstavi, i ode na jagnjetinu i najbolji špricer od grožđa koje je raslo oko Ferare.

Posle skoro 20 godina, u Frauenburgu, šetao se Rade stočnom pijacom, u potrazi za najboljim jaganjcima. Čuo je da nekog muče i da mu prete da će biti spaljen na lomači. Prepozna on Nikolu iz Italije. Opet ga odbrani od napasnika, ali ga zamoli da mu objasni zbog čega ga stalno muče. Ovaj mu pokaza neke lopte, i reče da tako zemlja kruži oko Sunca. Nasmeja se Rade, seti se perioda od pre 5 milijardi godina, kada je stvarao našu galaksiju. I stvorio je onako kako su stari Grci to pričali. Kao veliku ploču oko koje se sve okreće. Pomisli Rade kako će ovaj čovek sigurno završiti na lomači, ako ne preduzme nešto. U momentu se izgubi i skoknu do Svemira. Napravi od zemljine ploče loptu, Uhvati Sunce, postavi ga u centar, i okrenu sve planete oko njega. Zakaza Rade koncert u Frauenburgu gde na pauzi objasni ljudima, da mladi Nikola Kopernik dokaza teoriju o heliocentričnom sistemu. Nacrta im Rade na tabli putanje svih planeta, i izvuče formulu, koju je kasnije Njutn ukrao i preveo u zakon gravitacije. Svi to prihvatiše, zaklaše hiljadu jagnjadi, pevaše i veseliše se do jutra. I tako Rade spasi još jedan život!

4. Hahaha dejse jebote, jes ti zaljubljen u Radeta? :D

5. Moja vera je jaka, moram da širim veru! Da bi svi Radohulnici shvatili veličinu Radovu!

I ovo što radim je malo! Uvek može više, uvek može bolje!

>>>Tandrčak: Uzećemo milione od onog Zuckerberga! Ištampaćemo knjigu u milionskom tiražu! Mamu im Američku!

6. dejse jebote, jes ti zaljubljen u Radeta?

ОООО ПРОРОЦИ ЛАЖНИ ЗАР СЕ УСУЂУЈЕТЕ СПРДАЧИНУ ПРАВИТ СА ПРЕСВЕТИМ ОЦЕМ! А КО ЉУБАВ РАДОВУ УЗ РАДОСТ К СРЦУ НЕ ПРИМА ТА ОН ЈЕ ВЕЋМА ЈЕДНОМ НОГОМ ОД РАЈА ОДСТУПИЈО! РАДЕ ПОМОЗИ ИМ ДА ОЗДРАВЕ ДАЈ ИМ БЛАГОСЛОВ СВОЈ, СПАСИ ОД ОНИХ ШТО КУНУ И ПРОКЛИЊУ И ПОГРДНО ШТО ПРИЧАЈУ. У ИМЕ ОЦА И СИНА И СВЕТОГА РАДЕТА АМИН!

7. Dejs! je sin Radetov, sišao je međ nas smrtnike da nas pouči putu Radetovom, i uspeva u svome pohodu. Samo da ne prođe k'o ona jada iz Vitlejema, Isus beše...
    Ne daj se Dejse, tvoji apostoli šire veru Radetovu đe stignu!

8. azza nije član bratstva, stoga i ne shvata zašto mi imamo neizmernu ljubav prema Svetom Ocu...

9. Био сам мало одсутан, али сада сву своју душу дајем РЛ-у.

10. bog Tor je dobio ime po omiljenom mestu Radetovih jaganjaca.

Rekli su o Radetu:

Mislio sam da sam otkrio nešto novo, ali sila odavno postoji. - Isak Njutn

Gluv napisati remek delo, da se ne lažemo, to ni ja nisam mogao sam. - Betoven

Rekli su mi da pevam kao anđeo, a onda sam čuo njega. - Andreas Bočeli

Mudar čovek je onaj s kojim ima smisla pričati! - Konfučije

11. Rade je jedini čovek koji je uspeo da me nasmeje - Irfan Mensur

12. Njegovi stihovi su me zaustavili da pređem na crnce - Adolf Hitler

Juriš, uz stihove Masxine! - Ervin Romel

Evu sam smuvao uz reči Seksi Seke - Adam

11. Širi Radetovu reč - Bog

Ma i za džabe ću vam reći sve, samo nemojte reći Radetu - Juda Iskariotski

13. Povlačimo se iz posla, probali smo radetovu pragnjetinu - Džejmi Oliver i Gordon Remzi

Ajl bi bak - Arnold, odlazeći sa Radove slave

Jebeš nektar, daj mi jagodinsku ružicu - Zevs

Vrti, vrti, vrti, vrti guza ko masina
    zovite elektricara, alarm se upalio
    vrti, vrti, vrti, vrti, prava je milina
    zna li neko gde se gasi, sta bih joj uradio - C3PO

14. bog Tor je dobio ime po omiljenom mestu Radetovih jaganjaca.
    Ajl bi bak - Arnold, odlazeći sa Radove slave
    Rade je jedini čovek koji je uspeo da me nasmeje - Irfan Mensur
    Evu sam smuvao uz reči Seksi Seke - Adam

Kidaju!

15. Живи довека и довече! РАДИ као да ћеш живети вечито, једи као да ћеш сутра са РАДОМ бити, поступај са неверницима као да ћеш умрети одмах! (Лав Толстој)

Најгора шала коју РАДЕ може да направи с вама је да вас учини уметником, али само просечним уметником (Моравија)

...уметност која има циљ да забавља богату класу не само да је налик на проституцију него је ништа друго већ проституција. (Успење РАДОВО 2:15, превод Лав Толстој)

16. Подигнимо у вис чела! Ми јунаци РАДА свог!

17. S nаjdublljim divljenjem mislimo kаko je Rade mogаo postići tаko velikа dostignućа i izvršiti tаkаv uticаj u zemljаmа s većim nаučnim i industrijskim rаzvojem nego u zemlji svog ro|enjа i mlаdosti, odаkle je poneo istrаživаčki i nezаvisаn duh". - Nils Bor, veliki danski fizičar

Rade je borac koji je u prkosi najtežim okolnostima izneo pobjedu. Rade je legendarni junak. - Šarl de Gol

Rade je ne samo iskren prijatelj libijskog naroda i brat Arapa, već i pravi vođa svih malih naroda kroz bezpuće dvadesetog vijeka, prepunog strahova, gladi, nasilja moćnih i nerazumijevanja. Rade je štit koji brani nejake od dažda imperijalista. - Moamer el Gadafi

Celu rundu protiv njega, pa vi mora da se šalite... - Muhamed Ali

Rekao je da prestanemo - Bil Klinton

18. Jutros ja pičim kroz grad, kad na 'Radio Balkanu' kreće 'Seksi seka'. Zgazio sam kao lud jer sam znao da nema šanse da nastradam ili zgazim nekog jer je Rade uz mene.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.