U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Rade njemu dozvoljava da opstane na sceni samo zato što ima simpatično ime. Rade voli sve što ima veze sa prasetinom!!!
Bla, bla aj kazni se ...
Rade mi je riješio sve novčane probleme
Rade je spavao 99 te,zato su se usudili da nas bombarduju
Rade mi je riješio sve novčane probleme
Došao i doneo novu karticu, ili u kešu?
Rade je spavao 99 te,zato su se usudili da nas bombarduju
12 godina ja bijem glavu, i posle ovoliko čvoruga, ti mi to tako nonšalantno kažeš! A?
Rade je prvi spremio kolač u tiganju !
Ne ja,Rade
a za lupanje glavom
"Kad dođeš u ćorsokak,ne lupaj glavom,vrati se na početak puta i pronaćićeš pravi "
Jevanđelje po Lepom 7:13
Poslanica kobejnovcima
CAR ZNA RADETA LACKOVICA!
http://vukajlija.com/cuskija/446681
Раде јебе орла у лету јер је скроман и оставља значајно потомство које се проширило по читавом свету.
http://i54.tinypic.com/33osjec.jpg
i jedno i drugo Dejs :DD Rade je to
Hvala ti Rade što si plemenit, i pomažeš devojkama! :radi 100 sklekova:
Раде има текући рачун у чврстом стању.
koji glasi RADE-LACK-OVIC-0001
Раде Лацковић може да дода неког на Фејсу без тога да пошаље захтев.
Раде Лацковић може да пише гумицом.
Тастатура Радета Лацковића има уклоњен тастер Ф1 зато што Раду не треба помоћ... икад.
Раде може да сломи змији ноге.
Раде Лацковић је појео Тајну Вечеру.
Раде опуштено пиша уз ураган.
pojeo tajnu večeru ololololololololololololololollo
ljudi, nemam pojma zašto ali u zadnje vreme nemam inspiracije za ove poduže priče... :(
Nakon što je renovirao sva svoja silna imanja (iako se za to ne zna jer Rade je skroman čovek i dobar domaćin pa ne voli da se razmeće), morao je da nešto uradi sa starim nameštajem. Ništa mu nije ulazilo u glavu. Seo on u svoju mečku S 500 karavan, ubacio dve TA peći i zapičio po Autobahn-u... Na radiu se slabo šta čulo, pa je Rade smanjio svoje elektro-magnetno polje da bi mog'o šta čuti. Upekla zima, javljaju u novinama najhladnija do tada. Na toplomeru ugrađenom u kola piše da je napolju -20, ali Rade gurnu ruku kroz prozor i proceni da je bar -27... Bio je u pravu. Prolazeći po ulicama Dizeldorfa primetio je da se ljudi smrzavaju napolju. Onda je pokupio sve klošare sa ulice, potrpao ih u mečku, odveo u dom za beskućnike, uplatio im doživotan boravak i svakome u sobu stavio po TA peć i po plazma TV...
Ahahaa pojeo tajnu večeru bwohohohohoho!
Čuli ste da je Gadafi finansirao i pomagao dosta političara u Evropi. E pa Rade Lacković je pomagao Gadafija. Muamer je jednom došao u zvaničnu posetu Srbiji, ali je prvo otišao do Šapca pa tek onda u Beograd. Tamo su ga čekala važnija posla. Naime, Rade ga je čekao na šabačkom vašaru kod ciganjskog ringišpila tačno u podne. Kad su se sreli Gadafi se obradovao jer je ponovo video najpoznatiju osobu istočno (a i zapadno) od Griniča. Izljubiše se tri puta, izgrliše i odoše na PRASETINU kod Džoa. Popiše, pojedoše, ali Radu ne bude jasno zašto je Momir došao. Pukovnik mu objasni da je došao po pomoć jer ne zna kako da natera svoj lenji arapski narod da radi. Rade mu predloži da umesto hodže na džamijama, pet puta dnevno pušta Da ima ljubavi i Sexy seka kako bi animirao lenje Libijce. Pukovniku se svidelo i prihvati ideju. U znak zahvalnosti Muamer mu pokloni krdo kamila, naftnu bušotinu i 70 arapkinja. NadMaršal, Veliki General Gospodin Rade i Pukovnik se dogovoriše i potpisaše dogovor o saradnji. Kada je Muamer došao kući, naredio je svojim sinovima da skinu sa Interneta Radove pesme i da pošalju svim džamijama od Tunisa do Egipta. Gadafijev sin je bio nevernik i protivnik Radov, te je namerno skinuo pesmu od Crnog- 100 cu čaša polomiti. Kada su to čuli Libijci sa razglasa, poludeli su i pobunili se. Kažu ljudi da je NATO zbog toga bombardovao, a ne zbog nafte. Radeisti-pobunjenici pobediše,a jedan Gadafijev sin beše ubijen, dok drugog nevernika još traže. imghttp://www.dodaj.rs/f/2y/VM/3mZqqhHo/rade.png/img
Gospodin Čoek: Dobra je! Jesi video moju verziju za Gadafija, nekoliko strana unazad :D
Na kojoj je strani? ne merem naci :D
edit- hahahaah odlicna i tvoja,ali ja sam 'vako cuo, vele ljudi :D
do jaja si:D nasao sam je 22 strane iza ovoga :D