Rade Lacković, iskonska dobrota i domaćinluk, od sada i sa twitter profilom

1. Rade učini da Pantela da gol! Pantela na kraju kleknu na travu u zahvali se, onako kako Radeizam zapoveda!

2. Rade je bio prvobitni član pregovaračkog tima za Kosovo i Edita Tahiri je pristajala na sve, čak je htela i da poništi nezavnisnost ali pod uslovom da joj Rade malo pročačka džamutku... Međutim, Rade Srbenda kakav jeste nije hteo da se ponižava plodeći šiptarske gilfače te je stoga poslao mlađanog Stefanovića, e sad, nema isti efekat kao Rade, ali bar ima napretka... Pa šta vi mislite kako se oni onako lako dogovore?

Na konkursu za himnu koji je raspisao bivši predsednik Egipta Hosni Mubarak pobedila je kompozicija Rada Lavkocića, međutim pobunjenici su ceo taj aranžman sa Radom otkazali čim su došli na vlast. Himna je glasila:

"Moja žena smatra da je Kleopatra
    Nema kraja mojoj sreći ja sam Ramzes treći"

3. http://www.youtube.com/watch?v=OzTxMJcZLgY

Rade biću tvoja avantura, ne moraš da imaš nikakve obaveze prema meni!

4. Alo decxci pazite šta pričate o mister Radetu!

5. Ljudi slušajte šta sam sanjao sinoć... SAn počinje u nekoj meni nepoznatoj gajbi, gde mi keva saopštava da ću morati da budem par dana kod neke žene u tom stanu, jer je u moju sobu došao lično Rade Lacković! odlazi keva, dolazi neka debela ružna likuša. Ja u snu srećan kao kuče palečem od sreće zovem kod sbe kući javi se rade! ja se bacim na kolena počnem nešto da baljezgam paničim od sreće. I jedva sam čekao da dođem kući i saopštim vam na ovoj temi da u mom krevetu spava Rade. Slava mu! Drugi deo sna sam proveo tukući se sa onom debelom ali to je sad nebitno.

6. prosto i jednostavno čim je Radetova :D

Rade je naterao Šešelja da kaže R pravilno

7. раде са шешељом барабар пијо ракију од четерестри гРАДА.
    РАДЕ какав је господин упозори воју да ће га издати најближи две иљаде и осме, шешељ га исмевао на велико, РАДЕ је дошо по своје.

8. Na svakoj Radetovoj slici se vidi koliko su njegove oči prepune sveznanja. Oči ne lažu!

9. maestro kako se ovo bijedno reklamiraš ccc, kazniće te rade za to decxko

10. BLABLA JE MUSLIMAN!

ON NE MOŽE DA ŠTUJE RADETA!

ODBIJ, NEVJERNIČE!

11. ovo je otprilike šesta tema na kojoj me pratiš i govoriš neke gluposti i slike mi postavljaš. jes ti bolestan čovječe?

12. Ha? Šta?

JOŠ ME I OPTUŽUJE NEVJERNIK!

13. RADE LACKOVIĆ MI REKAO DA JEDEM ČOKOLADU U OVO DOBA,DA ĆU JU SAMO ISPIŠATI, I JA TAKO I RADIM I RADETU VJERUJEM

14. 'Oh God! I've got the EARGASMUS! OH!' - Kajli Minog slušajući Radetove pesme

15. obaveštavam vas da se smak sveta odgađa najmanje do 2014 godine, zbog toga što je Rade do tada rasprodao sve koncerte

16. Oblakmatori: Neverniče, zar ti misliš da smak sveta može da bude, sve dok bude Rada Lackovića! Aj na sklekove! Oprosti mu Rade!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.