Rade Lacković, iskonska dobrota i domaćinluk, od sada i sa twitter profilom

1. дај да набијемо популарност овом клипу

2. дај да набијемо популарност овом клипу

Slažem se, ajde fck baci neki opasan radeistički komentar na nekoj Radetovoj pesmi na ju tjubu a mi ćemo ti udarati palčeve :D Samo tako možemo proširiti Radeizam :D Nek se zna da nas ima!

3. http://vukajlija.com/forum/teme/22565-moram-nekome-da-se-pohvalim?strana=104#post_1639253

Нека живи у заблуди да је комшија... Раде помаже свима!

4. Rade Lacković u crtanim filmovima:

Rade Lacković je pisao zakone gravitacije u crtanim filmovima

Rade Lacković je obučavao Pingvine sa Madagaskara, jedne večeri je poveo Rika na večeru i kasnije u provod, Riko je još pod utiskom od tog provoda i malo-malo pa povraća

Kralj Džulijen priznao da je Rade prvi jedini i najbolji kralj i da Rade bolje pleše od njega, čak mu je i stopala mazio...

Rade povezo Duška Dugouška kad je stopirao, skrenuli su levo kod Albukerkija.

Kada je patak Dača video Rada zinuo je u čudu, Rade ga lupio po leđima u znak pozdrava i Dača pregrizo jezik.

Rade jebo Džesiku Rebit i znao je ko je smestio zeki Rodžeru.

Rade je skupio svih 7 zmajevih kugli i u obračunu pobedio Gokua, Ten Šin Hana i Kornjačinog vrača zajedno tako što je izveo sedmostruki Kamehametalas.

Rade pobedio Jugi-Oa iako je svo vreme mislio da se igra tablić, logično, Rade pobedio na recke.

Rade uhvatio i pojeo pticu trkačicu uz Bip Bip pivo, tj. uz 2 bip piva, a koske bacio Peri Kojotu da oglođe

Rade bio posrednik u pregovorima između Toma i Džerija.

Digimoni su evoluirali slušajući Radetov album “Mašina”

Rade vodio Kebu Krabu i Baju Patka u kafanu i naterao ih da plate po turu.

Rade u takmičenju pojeo više pica od Mikelanđela i dodao još 5 kila pečenja pride.

Tvitiju se nije učinilo da je video Rada, stvarno ga je video, Rade ga je naučio da peva “Čarobnu ženu” što je iz nekog razloga iritiralo Silvestera, I zbog toga je Silvester odustao od jurnjave za njim.

Rade isporučuje spanać Popaju iz svoje njive, a Olivi je platio silikone.

Rade skuvao Kranga greškom dok je pravio specijalitet od jagnjećih mozgova.

5. Aahahahahhaah :D Čekam neki raspus' il' nešto pa da se aktiiviram, tema umret' neće, sa Bogom il bez njega!

6. Џони, развалиЈо си!

7. Brat Džoni standardno objašnjava.

Na festivalu 'Días de vino'(dani vina u okolini Buenos Airesa Rade je dobro zagrejan palcem radio sklekove a ostalim prstima okretao 3 ražnja sa pragnjetinom od po šurnjaes kila. Drugom rukom je pravio špricere Maradoni, Batistuti i Kastru a u tom položaju nogama driblao Mesija. Za to vreme je pevao 'Ko je pijan zaspao za stolom'.

8. Da soživi tema malo...
    Umro stari pesnik, uvelo je cvijeće, a Lacković Rade nikad umrijet neće!

9. Раде пише Шешељеве белешке за одбрану у Хагу и средио му је да заврши права за 2 и по године.

10. Rade je učio Brus Lija i Stivena Sigala kako da se biju.

11. Rade u politici:

Himna Gadafijevih Amazonki je: Čarobna ženo!

Grenland je doživeo nacionalni preporod kad je Rade tamo odpevao: Ko je pijan zaspao pod santom?

Globalno zagrevanje se smanjuje jer je Radetov glas osvežavajući...

Rade jedini sme da kaže da je akcija Okupirajte vol Strit samo plagijat, naime to je plagijat njegove humanitarne akcije u potrazi za besplatnom govedinom pod nazivom...Okupirajte volove...

Rade pruža pomoć Grčkoj već sto godina.

12. Kažu da će uslediti novo ledeno doba zbog otopljavanja. Prava istina je da to Rade ide na zimski počinak, i da se neće buditi jedno 20000 godina. Pokušaće da ga zamene Rade Jorović i Željko Samardžić Panovac, ali će biti osuđeni na neuspeh. Na čovečanstvu je sledeći potez.
    - Proročanstvo Behljulja Behljuljija Ferizajskog, 1971.

13. Gospode oplodi me ;)))

14. Раде Лацковић је научио Кристијана Голубовића да је битно да уради хиљаде и хиљаде склекова да би успео.

15. "Amerika ce postati monarhija one godine kada Lackovic bude imao turneju od Cikaga do Milvokija." Jorovic Rade

"Red, Rade i Disciplina!" A.Hitler, nemacki kancelar

"Zbog njega pod hitno prelazim u F.K. Klenje!" Cha Du Ri

" Pirati sa Kariba se nece vise snimati zato sto su pojedini glumci nosili marame koje nosi Crni, veliki rival Njegov" Gore Verbinski, reziser

16. Радетов крвни притисак је у ствари однос поједених прасаца и јагањаца.

17. kako nezvanično saznajem, od samog Rada, a pošto on kaže može se i zvaničnim smatrati iz čitanki se izbacuje pesma Kad mlidijah umreti, a ubacuje jedna osećajnija od našeg hranitelja Rada:

Ne znam dal' su crne
    sarene il' plave
    tvoje oci, tvoje oci
    docice mi glava
    (2x)

Ref. 2x
    Ni na nebu ni na zemlji
    nisam vise ja
    kad me sretnu, kad me sretnu
    tvoja oka dva

Ne znam dal' su cedne
    iskrene il' lazne
    tvoje oci, tvoje oci
    mnogo su mi vazne
    (2x)

Ref. 2x

Ne znam dal' su moje
    nicije il' njene
    tvoje oci, tvoje oci
    zaludele mene
    (2x)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.