Rade Lacković, iskonska dobrota i domaćinluk, od sada i sa twitter profilom

1. Au, sad će mo da imamo i Božjeg sina :) Džoni,a što ti rekla duše (mož je msilila dušo :) ) to li imamo i Svetog Duha sad? :) Ili mu ti dođeš ko Džoni krstitelj jer ga uvodiš pravu veru, mislim sina? :)

Rekla bre za Rada da ima super dušu, nemoj mene da mešaš u to! :) Hoću da upoznam Radetovog sina sa time da je on sin Božiji, he is the chosen one, samo još me ne prihvata...
    Inače, uverio sam se da ga ta cura stvarno zna, ima jedno 20 slika sa njim, i to se vidi da nisu slikane u istom vremenskom periodu, Rade na svakoj slici drugačije obučen. Takođe, rekla mi je i da Rade pored tog sina ima i ćerku i da mu je žena baš lepa.

A što se Pjera tiče verujem da je on sada na nekom boljem mestu i da sluša Rada!

Dobra ti je poslanica grofe, mada ja sam imao ideju i da se Moša i Tirke ubace u priču...

2. Нисам неко време писао на теми, што не значи да сам заборавио на Њега. Обилазио сам Србију, манастире, ово оно, био сам и у Светој Радетовој Гори на ходочашћу (сваки Радетовац треба бар једном у животу тамо отићи). Екстра је место, имају да се купе радојанице (Радетове бројанице) и те зајебанције. Комплекс је велик неколико хектара, монаси раде пољопривреду, сву храну сами праве, све органски како Раде заповеда. А и нисам се нешто истрошио, примили су ме као брата, јео сам, пио сам, ујутру и увече по једна Његова песма за рецитацију (типа молитва) и спавање. Све у свему, следеће године идем опет, већ сам резервисао код њих полупансион, па ко хоће са мном нек се јави. За превоз ћемо се снаћи.

3. Ok, Džoni, videćemo šta ispadne od toga :)

Pa nastavi brate, ima tih poslanica pun kurac, pusti mašti na volju :)

4. Urugvaj, ili kako Homer Simpson jednom prilikom reče Juargej (U r gay) beše zemlja za koju je Rade čuo tokom putešestvija u zemljama Arđentijanskim i Brazilijanskim, takođe je čuo da se spremaju da organizuju svetsko prvenstvo u spičošutu, igri koja mu se mnogo dopade u Brazilijanskoj zemlji.

Montevideo, Rade te video (prava istina).

Rade se tada vrati u Jugoslaviju i reši da okupi najbolje igrače spičošuta na ovijem prostorima. Kroatijanci ga moliše da i oni budu dio reprezentacije no Rade to kategorički odbi. U toj se grupi izdvojiše 2 momka zvani Tirke i Moša, Rade je te momke zavolio kao da su sinovi njegovi, i nauči ih ih sve o spičošutu, takođe i prvih pičaka što pojebaše Rade im nabaci. Pošto Kralj Jugoslovenski tada odluči da ne pomogne spičošuterima, Rade preuze stvar u svoje ruke, postao je predsednik, zamenik predsednika, generalni sekretar, trener, skaut, fizioterapeut i ekonom reprezentacije i iz svog džepa je finansirao put u Juargej. Potovario je momke na brod, i sam je upravljao brodom sve do Juargeja, koliko ga je gazio do Montevidea su stigli za cirka 3 sata. Prvenstvo poče i Jugoslavljani omlatiše sve redno, dođe i na red polufinalni duel sa domaćinom Juargejom, na terenu su bila 42 igrača Juargeja, Rade se samo smekšao, a kadija je i za gol-aute svirao golove za Juargej. Radetovi momci izgubiše sa 6-1. Završi se meč, Juargejđani u transu, Rade polako pristupi centru terena, i reče: "Braćo Juargejđani, pobedili ste, al ovo ne beše pravi spičošut, vi se radujete pobedi, ali da li stvarno želite ovako da pobjeđujete i dalje, moji momci više igrati neće a vi se zapitajte duboko u vašim srcima da li je doista pobjeda vredna svega ovoga što videsmo danas." Juargejđani uplakani odoše kući i shvatiše da su reči Radetove istinite. Inspirisani njegovim rečima na sledećem prvenstvu u spičošutu oni poodvaljivaše sve redno i pošteno osvojiše titulu.

Jevanđelje po Bekiju Bekiću

5. Pa ja sad tek vidoh da imamo moderatora u našim redovima! Svaka čast grofe, čestitamo, i da širiš još više glas o Radu sad kad si na funkciji, nadam se samo da nećeš da se uobraziš :)

Pošto si deo bratstva svima da nam staviš po jednu definiciju u odabrane :)

6. Једном давно, Раде Лацковић, лијеп као и данас, походијаше земљу Америку у својијем путешествијама, где бјели човјек начини од чернога човјека раба својега. И Раде, уморан од просвећивања избеглица из Јевропе , тражи смештај код бјелог човјека, који би паша и субаша черноме човјеку. Бјели човјек наравно не одби такву част, и понуди му да остане неко вријеме. И Раде, јуначина, не одби да учини услугу простом човјеку. Сутрадан Раде обилази черне људе , и види како их бјели људи тлаче. И ту се бјес Радетов ослободи, и он каже бјелим људима: Уместо да чарне људе љубите као браћу своју, ви их бијете као стоку. Због тога вас проклињем : Ваша дјеца ће устати на ову болештину од система, крв ће лити ријекама, неће бити камен на камену, нит' глава на рамену. А за вијек, и још пола од вијека, чарни човек ће владати вама! И показавши на напаћеног радника прозбори: А то ће бити његов чукунунук!
    Робовласник бејаше отац Абрахама Линколна. Черни роб бејаше Хусеин Обама.

Радетова посланица Капиталистима, 22/5

7. Odma dođe neka odabrana :)

Vidim ovaj Beki Bekić iam dobra jevanđelja :)

8. Cestitam Vlatko. Rade bi se ponosio tobom!:D Slazem se sa Djonijem :)

9. Posvećen Radetizam se isplatio! Eto vam nevernici!

10. Rade će delovati kroz mene, ljudi!

11. Ej kraljice iz moje ulice!

12. Samo mojne da se uobraziš, pjer je i dalje prvosveštenik radeizma.

13. lol, zez :)

pjer je vrhovni, to se nikad ne da izmeniti...

14. Rade jebe šimejla kurcem u pičku!

15. A šta je onda džoni? A?

16. Grofe, Rade je oduševljen tvojim uspehom, malopre me zvao i kaže 'Jesi li video mali, rekao sam ti da je Grof izabran i da će uspeti'. E da, pomenuo je neku narudžbinu roštilja i nekog francuskog crnog vina kao i tri bujne mulatkinje, sve to na tvoju adresu ali ti verovatno sada već znaš to...

17. Jeste, došo odma Rade kod mene i reko da će da zove...odma sam mu dao tastaturu da prvi stavi nešto u odabrane sa mog naloga :)

18. Znao sam da je on izabrao onu defku, pa čovek patriota bre, neće on neke strane izraze da postavlja nego domaćinski- 'SRBIJA'. Nikada nije postojao veći sin najvećih sinova našeg naroda no što je Rade.

19. A šta je onda džoni? A?

Džoni dođe nešto kao namesnik Radetov na zemlji, nešto kao papa.

20. http://www.zbrka.com/userfiles/image/1773-bora-drljaca.jpg
    Čovek zaslužan za to što je Rade izrastao u deliju i domaćina, od malih nogu ga usmeravao na pravi put. Objasnio na vašaru u Čokešini.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.