Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
:) Rade ulij nam snage da odbranimo definiciju :)
'Stairway to heaven' je ustvari 'Rekli su mi da si plakala' unatraške. Cepelini, zašto ste to uradili decxko?
Bio neki protest Žena u crnom i ostalih NVO-ovki kojima su prisustvovale Kandićka, Biserko i Lihtova. Tu bili neki antievropejci kao kontramiting i dobacivali im tu nešto. Rade, čovek normalan i domaćin niti ga zanima politika niti šta, slučajno prolazio tu. A ove tri mislile da je u pitanju neki od antievropejaca dobacile mu da nije muško. Rade, gospodin kakav jeste, priđe i samo namignu. Ove tri su po prvi put u životu osetile gde im je mestu jer ovako rasplodnog mužjaka nikada nisu videle, Kandićka ode u kuhinju da pere sudove, Biserko da izbaci đubar a Lihtova da čuva unučiće. Od tog dana svaka od njih apsolutno svake večeri ima vlažne snove u kojima ih Rade divljački plodi, namigne i ode.
http://vukajlija.com/var/products/posters/201108/217165/100-ispitanih-zena.jpg?1313254884
U ime nas iz 90 i neke, Radetu u slavu sam napravio poster.
Bravo, Dankane! :)
Цитат из Радетове посланице кладионичарима. Честитам Влајко, и ред је био да један Радетовац коначно дође на влас'. :)
Раде је једном убо целу Бундеслигу фиксеве.
Раде се материјализовао на мод форуму, и ето, блажена нека је његова реч, модови видеше истину. Раб Радетов, Влатко, дође на место мода.
Koji ste vi likovi :) Nastavljamo, momci, nastavljamo...
Jednom ide rade ulicom i vidi neko malo kržljavo ciganče kako plače.
Pita ga on: "Zašto plačeš sine?"
Mali kaže "NIko me ne voli"
Rade kaže: "Voleće te cela jedna nacija" i potapše ga po glavi.
Otad je Obama izraso k'o lebom da su ga 'ranili.
Ја сам чуо исту причу, само за Кебу.
Ma jok bre, keba je zli brat blizanac fredija merkjurija.
Kada je Lenonov otac čuo 'Čarobnu ženu', rekao je svome sinu Džonu 'E, slušaj kako čovek peva slepcu nijedan, idi bre cepaj drva!'. Džon je shvatio da je njegov otac u pravu i nije mogao da podnese da neki tamo sa Brdovitog Balkana bude bolji od 'sina Britanije' pa je platio čoveka da ga ubije. Pošto je Džon naručio sopstveno ubistvo, rešio je da završi život uz gramofonsku ploču 'Best of Rade Lacković-Platinasta' jer je hteo da umre uz najlepše zvuke na zemlji. Naravno, zli mediji su sve pogrešno interpretirali.
Ono sto je Fernando Kolunga za južnu hemisferu, to je naš Rade za severnu. On je kurvar prve klase, ali uvek veran svojoj ženi, on nju i kad vara, to u stvari vara ona njega. Priča se da je Rade razvio posebnu tehniku vođenja ljubavi. On leti na krilima slave, jebe i pije pivo. Ta poza je nazvana Rade Dizeldorfski.
@magazin
idol si mi! :D
Била је субота лето Радово 1330 шест сати изјутра, требали смо да се тепамо са бугарима код велбужда, устао сам сат раније јер је дечански умео да смара са дисциплином. Устадо тако ја и одем до потока да умијем крмељиве очи, морал нисам имао превише, приносим хладну воду очима, и губим наду да ћемо испрашити бугаре, кад се одједном зачу Радова песма и лака коњица а он сав у белом као Гандалф из две куле кад им спасавао гузице. Песма се звала Мене лажу. РАДОВА појава је засенила и дечанског и сина му душана. Војници задивљени појавом РАДА испрашише бугаре. Раде је после битке одржао концерт на попришту битке, данашњи Ћустендил.
http://www.youtube.com/watch?v=0U4wBJ2-oYI&feature=related
Ja sam za to da se Radetu otvori pocasni profil na Vukajliji!
Pre bih rekao patrijarh, ja se ne bogatim u Radetovo ime. :)
Rade je to za celu galaksiju i šire! Pa šta misliš što se univerzum širi, to je zato što je Radetova ljubav prevelika za dosadašnji univerzum. Razmišljajte logično, gde koji kurac može da se širi univerzum ako je beskonačan! Pa već smo dokazali da Rade prkosi zakonima fizike, da mu gravitacija nije poznata i da je višedimenzionalni entitet, a i da svojim glasom savija vreme-prostor kontinuum. Astrofizika, Nuklearna fizika, kvantna mehanika i tekstovi Marine Tucaković (ona sila koja vas vuče da padnete na pod kada čujete neki od njenih tekstova) su samo neke od grana fizike u kojima je Radetovo delovanje prejako i neobjašnjivo.
Nego braćo, ja danas zaginuh na hodočašću u svetoj Guči pa ne stigoh da vas obavestim da me je Radetov sin prihvatio za prijatelja, sutra otpočinje operacija "Otkrovenje".
Malo skretanja sa teme (već sam se pokajao i poslušao Čarobnu ženu)
Zamislite da odete kod doktora i da na ordinaciji piše dr.Rade Lacković (lol)
Dragi moji, naime, dok sam sedeo ispred prodavnice, pio pivo, i igrao sah sa mojim drugom koji isto pije pivo, pio sam u nezgodnoj poziciji. Elem, imeo me je u šaci. Jedan potez i kraj. Tako ja se razmišljam šta da odigram, kad ono stiže mi sms. Pogledam ja, a ono kaže: Odigraj konjem G6, u potisu RL. Nemam pojma ko je to ni šta ova poruka glasi al ajde odigram G6, i kad ono šah mat. Pobedio sam pičku i zaradio pošteno pivo. Dok sam ispijao pošteno razaređeno pivo stiže mi još jedna poruka sa linkom od ove teme koja je glasila: Udji ovde , tvoj verni RL. Kad otkucah link stvori mi se ova tema, i ja odmah znadoh ko mi posla pivospasujuću poruku. Rade LIČNO! Tako da dragi moji ja reših da vam se pridružim u veličanju golemog nam Radeta jer mi On ugasi želju za ispijanjem pivetine što je za mene svetinja.
On to ne bi uradijo da nije gospodin, domaćin i pre svega šahovski VELEMAJSTOR!
Tako da veličajte Radeta našega spasitelja i uterivača žeđi za pivetom!!!
Operacija "Otkrovenje" uspešno počela, Rade trenutno nije kući, ali mi je njegov sin obećao da će mu pokazati moje poruke i ovu definiciju koju sam mu ja poslao i da će mi reći kakve su Radetove reakcije, jbg, nije što je moja, ali kontam da je onako umerenija i da bi najbolje iz nje mogao da skonta o čemu se tu radi nego da mu dam link teme ili da mu sam objašnjavam.
Inače, njegov sin mi je rekao i informaciju koju smo dugo tražili a to je da je Rade rođen 7.12. ali mi nije rekao i koje godine (Rade strelac kao ja :) ). Uskoro očekujte još informacija.