Rade Lacković, iskonska dobrota i domaćinluk, od sada i sa twitter profilom

1. Dok beše svet mlad, iđaše rade po svetu i odluči da izvuče čovečanstvo iz nečovečnosti i greha u koje beše zapalo. Naiđe on tako na zemlju Galiju, i reče Asteriksu: Ja imam ovde zapovesti koje želim da podarim vama, ljudima, ne bi li ste se izvulki iz nečojstva u kome ste ogrezli. Upita Asteriks njega: A šta piše u tim zapovestima? A Rade mu reče: Između ostalog, piše i "ne čini preljubu". Tada iskoči iz žbunja mladi Kazanova i reče : Idi od mene drakulo!
    Rade, razočaran, okrete glavu i ode.
    Iđaše on tako utučen, i naiđe na zemlju Germaniju, i vide on čoveka za koga je odmah znao da je dobar u duši. Beše to dobri vojnik Švejk. I reče rade njemu: Ja imam ovde zapovesti koje želim da podarim vama, ljudima, ne bi li ste se izvulki iz nečojstva u kome ste ogrezli. A dobri ga čovek upita: Šta piše u tim zapovestima? I reče njemu Rade: Između ostalog, piše i "Ne ubij". Ali u tom trenutku pojavi se komandir švejkov, i zapuca na radeta. Metak se zaglavi u radetovom ljubavnom tepihu gde se nalazi i danas. Rade razočaran ode.
    Iđaše on tako svetom, i najposle pređe veliku vodu. I vide on čoveka velikog, i svog u zlatu, i sa emo šminkom preko face. I priđe rade faraonu i reče mu: Ja imam ovde zapovesti koje želim da podarim vama, ljudima, ne bi li ste se izvulki iz nečojstva u kome ste ogrezli. A faraon ga upita: Šta piše u tim zapovestima? I reče mu rade, da piše, da moraš voleti druge, koliko i sebe samoga. Ovaj se nasmeja i odbi.
    Rade se razočaran okrete, kad vide da ga neko vuče za rukav. I upita Rade dete koje ga je vuklo:Šta išteš da znaš? A čeljade reče: Ištem znati, kol'ko koštaju te vaše zapovesti?
    A reče mu Rade: Dete, ovo je od moga srca, te ih nudim besplatno.
    A mlađani Mojsije, čuvši to, lopovčina mala jevrejska, reče: Daj deset.
    Rade mu ih dade, a mojsije Radeta nazva Jahve, što na antičkom rumunskom znači Lepi Glas. Tako je rade slučajno stvorio religiju.

2. Раде наш који си у Франкфурту, нек је свето име твоје, нек буде царство твоје на целоме свету, песме твоје дај нам данас и опрости нам на глупим постерима и дај нам снаге за смишљање јебитачних дефиниција, не доводи нас у искушење и опет створи ЗАМ. Амин

3. http://vukajlija.com/radetova-vojska/427556
    Evo defke od jednog vašeg kolege, mislim da je neprimećena. :)
    Inače, ja čitam stalno ovo što pišete, svaka čast svima, al vrlo retko postujem. Suport od mene!

4. Vala baš,svaka vam čast.Pogotovo Smradu.Super ste.:) stvorite od Rada DIVU.:D

5. Hvala vesna!
    Jes da je to vic koji sam pokupio sa vuke, al' dok služi Radu za propagandu, sve je dozvoljeno.

6. Немојте нас хвалити, то је наша дужност...

7. Shomy23, svaka čast, ovo svi Radetovci pred obrok obavezno da izgovaraju, a ako je na meniju pasulj ili pečenje onda 3 puta. I zameni samo Dizeldorf sa Frankfurtom jer Rade živi u Frankfurtu.

vesnam, reč diva i Radetovo ime nikada ne pominji u istoj rečenici, jer diva je nekada bila tako lepa reč a sada se vezuje za najvećeg Antiradeta, tzv Plavu Šeherzadu, ovaj put ti je oprošteno, ali sledeći put da paziš šta pišeš :)

Beer fest je nekada bio narodnjački festival (realno, ništa više ne cugaju rokeri od narodnjaka). Na jednom od tih festivala, na početku karijere nastupao je i Rade. Srbenda kakav i jeste, voli da popije, otišao je do jedne točilice, odvrnuo je i krenuo da cuga. Nakon 5 minuta ispostavilo se da je popio sve zalihe piva i da organizatori goste festivala nemaju čime da posluže. Rade, kao pravi džek otišao je do Bogatića, svog rodnog mesta i iz svog podruma doterao 24 cisterne piva (bilo 25, ali jednu je morao da popije usput jer je ožedneo). Organizatori su to pivo prodavali po trostruko većoj ceni reklamirajući ga kao "Radetovo pivo", kada je Rade saznao za to rekao je da više nikada neće nastupati na Beer festu, pošto njegove kolege imaju ogroman respekt prema njemu i oni su se odlučili da u znak solidarnosti sa Radetom takođe ubuduće ne nastupaju na Beer festu. Organizatori su tada morali da se okrenu rokerima, mada su i oni nevoljno pristali, jer su i oni veliki ljubitelji Rada, ali šta će, to im je jedina prilika da nastupaju pred tolikim svetom. Prođe od tad 20 godina, ali na svim tih 20 beer festova zajedno se nije skupilo toliko naroda koliko je bilo kada je Rade nastupao.

8. Џони, мислим да би био ред да му покажеш овај УЛТИМЕТ КОЛЕКШН прича о њему:

https://www.facebook.com/note.php?note_id=10150274248648701

9. Хаха ладно си контактирао његовог сина. :))

Раде је написао фудбалски уџбеник.

10. Video sam to, al' si ga sastavio, svaka ti čast, i to prve 2 priče moje :). Čekam prvo da vidim kako će da reaguje na ovo što sam već pokazao njegovom sinu, pa ako ne bude problema pokazaću mu obavezno. Još mi njegov sin ne javlja ništa., čim javi bićete prvi obavešteni :).

EDIT: Dvajte, morao sam, to je bilo jače od mene. 7.12. Radetov rođendan, da ponovim za slučaj da niste videli. Planirajte okupljanje Radetovaca, i valjalo bi da se okrene neko prasence i popije nešto u Radetovu čast.

11. Питајте Радета како функционише хед ту хед тамо на оном фантазију

12. Џони, исправљено, опростиће ми Раде.

Чуо сам да Раде у својој лабораторији са Ипчетом као асистентом прави лек против сиде. Колико сам чуо, не знам да ли је та информација тачна, али главни састојак лека биће Радетов прд, тј. гас који излази из његове анђеоске задњице. Иако је 85 дана прдео без престанка, јер њему то није никакав проблем када су животи других у питању, Раде као и увек лек неће наплаћивати, већ ће делити људима по свету.

13. Џони, одвојио сам сат времена да бих направио то, али не жалим кад је Раде у питању! Раде ОЧЕ!

14. Рекли су о Радету Лацковићу (рубрика Политикиног Забавника) :

"Због њега сам изгубио мушкост и постао педер јер ми је покрао све жене."
    Оскар Вајлд

"Добар је Никола Тесла, ал' кад сам упознао Радета Лацковића цео мој живот је стекао смисао."
    Марк Твен

"Ко с Радетом тикве сади, јебаће сељанке насред поља."
    Народна пословица

"Изгубио сам поверење у све људе, осим у Радета Лацковића !"
    Џо Бернард Шо

"Дај човеку рибу и неће бити гладан један дан, запевај "Друже дај ми вина" од Радета Лацковића и неће му никад више требати хране."
    Кинеска народна посоловица

"Част, понос и Раде Лацковић !"
    Самурајски ратни поклич

"Није певао на мојој свадби са Евом ! Сад ћу да се убијем !"
    Последња реченица из Хитлеровог дневника

15. ali Zam :)

Hujo dobra biblijska, dobra, dobra ideja brate!

Trišo, svaka čast...

16. "10 година ја истражујем биографију тог човека, а и даље не могу ништа да му нађем" - Бранкица Станковић

ahahahaha

17. HAHAHAHAHA ovo je do jaja!

18. Džoni najviše jebe na ovoj temi što pokazuje da je on uistinu izaslanik Radetov.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.