Rade Lacković, iskonska dobrota i domaćinluk, od sada i sa twitter profilom

1. Moja podrška temi i Radetu... moja omiljena "Zatvorite vrata od kafane".
    Saću si pustim!

2. Не знам како ви, али ја планирам да се на овом попису што ће да се одржи за који дан под рубрику "религија" изјасним као Радетовац. Ако дозволе дозволе, ако не ко их јебе Раде све то ионако памти па врати.

3. mislim da nikoga ne bi interesovalo da ovo finansira

Naprotiv, mislim da bi se našao neko ko bi finansirao štampanje i objavljivanje. Jer ovo je vrlo zanimljivo štivo, lako za čitanje, napisano od strane više autora i lako bi se proširila reč o knjizi...

mogao bi uraditi i ilustracije,

bez ilustracija, možda eventualno prva i zadnja strana...

Пружам вам и ја свесрдну моралну подршку, дабогда књига доживела седмо издање, али већ постоји једна тема о овој особи. Тако да - катанац.

UA, Đimi partibrejker...

Dakle... da rezimiram:

1)Mora neko sve da složi u word;
    2)SVE PRIČE, PESME, ANEGDOTE I AFORIZMI ĆE SE STAVITI U KNJIGU (naravno one lošijeg kvaliteta se moraju popraviti, i to ćemo podeliti među autorima kada se prebaci sve u word),
    3)Moramo naći izdavača koji je voljan da finansira štampanje bar stotinak knjiga, ne samo za nas već i za javnost.
    4)Po mogućnosti ako neko ima pristup nekom radiu ili nekom drugom mediju da pusti buvu o knjizi (NEKOLIKO PUTA!!!)

samo još da razjasnimo da ako dobijemo neku kintu da li je zadržavamo ili doniramo negde?

4. Што се тиче идеје о књизи... Па све би то било лепо, али Раде је ипак интерна фора, коју капира можда пар десетина људи. Тешко да би могли објаснити свима шта је толико занимљиво о Радету па да купе књигу, а немамо ни паре за рекламу. Друго што би људи на прву помислили да је то исто као форе о Чаку Норису(што наравно није, Раде је далеко изнад тога) и болео би их курац да дају 200 динџи за ту књигу. А да се цимамо и трошимо да би само нас пар купило то, мислим да нема сврхе јер имамо све овде.

5. ja mislim da je baš nasuprot... ljudi vole nešto što je neistraženo, nešto novo, da nije mainstream.... ako se dobro najavi, može jako dobro da prođe... Verovatno bi se našao neko ko će da izdaje knjigu, a sigurno bi se našao neko ko će da kupi za malo para...

6. Па шта треба, да уваљујемо Радетово јеванђеље хипстерима? :)) Зајебавам се, али мислим да би тешко нашли издавача, и ко би то рекламирао? А и колико би то уопште могло да кошта, и који тираж?

Можда би боље било да све то спакујемо у један пдф фајл кад се накупи још прича и песама па да после надограђујемо и једног дана ако се појави неко ко би искеширао за издавање терамо у штампу.

7. ma ne bi trebalo puno da košta, ako neka knjiga od 100-150 strana košta oko 300-400 dinara, štampa ne košta više od 150-200 dinara... a tiraž negde u okviru od 200-300 komada... to je neka moja slobodna procena... možda se varam... jel ima neko ovde ko je u tom poslu???

8. ja znam jednog lika koji radi štampu, možda bi mogao da nam uradi po manjoj ceni pošto je porodični prijatelj...

9. ja mogu proturit u ''Glas Srpske'' najtiraznije novine iz RS... samo posaljite na pvt sta hocete...rad sam da pomognem :)

10. @ritam to bi nam jako značilo, samo da mi skontamo šta hoćemo :D teže je pretočiti misao u delo nego smisliti tekst...

11. Džimi molim se da ti Rade oprosti! Rade nikome ne želi zlo! Ali ti si stopirao Bibliju Radeizma, to je greh nad grehovima! Rade, nemoj ga povrediti molim te! :radi dvaes čučnjeva:

12. "Molio sam ga da mi jebe ženu kako bi njegov znoj pretočio u prototip Diavola"
    Antonio Banderas
    "Špriceri koje sam popio sa njim su se pretvorili u moja najpoznatija dela" Mika Antić
    "Digao sam ruku da ga pozdravim"Dijego Armando Maradona

13. "Digao sam ruku da ga pozdravim"Dijego Armando Maradona

Kakva pobeda

14. Pod uticajem mudrosti Džonija, Šomija, Rokija i Vlatka, misionara dela Radetova, primih Radeizam otojč kao svoju veru uz stihove pesme "Da ima ljubavi"....

15. a ja ništa... i to mi je hvala

16. I ja sam potcenjen, jebga ,malo sam lajferisao, oprosti mi rade što već dvadesetčetiri časa nisam širio veru tvoju.

IDEJA: Da napravimo neku hijerarhiju među radetovcima. Tipa, johny i Pjer prvosveštenici, novajlije đakoni. Glupa ideja, ali dosadno mi je.