U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Rade bi tako želeo...
Ja sam za.
И ја сам за, наравно...што се мене тиче, ево ја се јављам да све ове приче лепо сложим и искуцам у Ворду
Ja sam razmišljao o tome i predložio juče... Mogli bi to da uradimo, makar samo ištampali u nekoliko primeraka za nas, u sopstvenoj reziji, i da odemo na neki Radov nastup da mu udelimo knjizicu!
Svaki Vukajlijaš će knjigu kupiti.Nije ni problem da sakupimo malo para,ako je potrebno za izdavanje.
mozda bi trebalo da se napravi neka selekcija, i da svako doradi svoje priče... Podeliće se posao! Mogli bi da napravimo posebno priče i pesme u jednoj knjizi. Možda da pustimo da se jos malo nakupi... I mislim da nikoga ne bi interesovalo da ovo finansira, ako neko može da lobira kod nekoga, odlično!
Ipak je potrebna jedna osoba koja će to sve da složi u jednom fajlu.Odštampati i staviti neke obične korice,nije bitno.
све то лепо звучи, е сад да ли је могуће остварити, видећемо...
Ја лепо кажем, није ми проблем да искуцам све то...требаће ми три дана да ишчитам све, преправим граматичке грешка ако постоје...само да прође испитни рок :)
Ti možeš to uraditi svakako. Za svoju ličnu biblioteku.:)
ako već pravimo naći će se neki grafički dizajner da to sredi... 100000 ljudi ima ovde... 20 ljudi moze ovaj posao savršeno da odradi!
Ali knjiga mora biti predata Radetu.:)
ma lako cemo kad bude bio ovde na nekom nastupu... Samo knjiga mora i biti dostojna Rada... Ja crtam, a ako ima neko da jos bolje crta, mogao bi uraditi i ilustracije, to bi onda bio pun pogodak!
Ja sam raspoložena za saradnju,sve zavisi od mojih mogućnosti,ipak sam daleko od ostalih članova.Ali ako bude nešto trebalo,mogu da pomognem. Dakle,oćemo ili nećemo?
ja sam za, samo bih sačekao još malo da se nakupi priča i pesama, da izaberemo suvi kvalitet, i da prođe ispitni rok... A onda nas 20ak da se uzmemo u posao i odradimo to...
http://vukajlija.com/forum/teme/32298-knjiga-rade-lackovic пишите овде
evo doprinosa mog 13-ogodišnjeg brata koji je tako mlad spoznao veličinu Radovu:
Jednoga dana, Rade je sa svojom mečkom e350 otputovao u Fujairah na "World 8 Ball Championship" . Otišao je kod organizatora turnira Mr. Ahmed Ibrahim-a i zamolio ga da učestvuje na turniru iako nije bio prijavljen. Naravno, Ahmed mu je odgovorio da ne može. Rade se iznervirao, otišao do gepeka svog mercedesa, i video je da deca u Fujairah-u vole da ga zajebavaju. Prvo su mu skinulu znak sa gepeka, promenili tablice i naravno na zadnjem staklu napisali
عرب što je verovatno značilo pička ti materina, jebem ti mater i dr. Otvorio je gepek, uzeo radio, i naravno najnoviji disk sa albumom na kojem je pesma "hepi end" iz suvozačkog grejača za bulju. Vratio se kod gospodina i pitao ga je gde je utikač. Ovaj mu odgovori:"Kod šanka". Ode Rade kod šanka vide mladu konobaricu i zamoli je da uključi njegov radio. Uključi ona i krene pesma hepi end. Svi su se zadivili kada su čuli taj božanstven glas, da je Mr. Ahmed Ibrahim izbacio najboljeg igrača bilijara da bi Rade igrao. U prvom kolu je jedva dobio ljutog protivnika Abdul-Hadi-a, iako se zajebavao. Svi su se smejali gospodinu Mr. Ahmed Ibrahim-u što je uopšte pustio Radeta da igra. Zatražio je 17 belih kugli od organizatora turnira i svih 17-oro posetilaca koji su mu se smejali, je pogodio u muda iako su bili na razmaku od 5-10 metara. Ti nesrećnici nisu mogli da imaju decu do kraja života, pa čak ni žene da im se porađaju na veštačku oplodnju. Do finala je sve pobedio. U finalu se našao Tang zvani kao 文 . Rade je razbijao. Ubacio je svih 14 kugli, sem crne i mogao je da bira u koju će rupu da ubaci crnu. On je izabrao srednju rupu koja se nalazila skroz na drugom stolu i naravno je ubacio. Ostavio je fond nagrade za decu iz Fujairaha u humanitarne svrhe. Upalio je svog mercedesa i sa ponosom se vratio u svoj rodni kraj.
Biće od njega dobar radetovac, tako mlad a već piše bolje od polovine nas :)
Misija Apolo 67, prvo putovanje na Mars, 2023. godina. Putovanje trajalo 2 godine, astronauti jedva izdržali, smršali po 40 kila, ma svi nikakvi, sleću ti oni na površinu Marsa i imaju šta i da vide, sedi 20 Marsovaca za stolom, jedu pragnjetinu a na nekom radio aparatu cepa Rade Lacković. Astronauti stali, i počeli da se krste, pomislili da haluciniraju od gladi ili čega već, pogledaju okolo, kad ono neke zgrade, drugačije od naših, a i zgrade koje liče na naše štale, priđoše astronauti kad u toj zgradi ovce, svinje i krave. Oni u čudu, prilazi jedan Marsovac i telepatski stupa u kontakt sa njima, prvo što ih je pitao je bilo "Da li vas Rade šalje?", oni negiraše to i zahtevaše od Marsovca da im objasni o čemu se tu radi, koji Rade i šta će kod njih životinje sa Zemlje, na šta im Marsovac odgovori "Pre nekog vremena nastade velika glad na Marsu, nismo više imali šta da jedemo, rešimo mi da odemo do Zemlje. Vladala su podeljena mišljenja, da li da vas poubijamo sve pa da se nastanimo tamo i sami nađemo izvore hrane, ili da nam vi date neki od vaših resursa i naučite nas kako da ih umnožavamo, odlučismo se za ovu drugu varijantu. Pošalju nas trojicu da ispitamo situaciju, sletesmo mi u neki Rozvel, međutim vaši ljudi odmah počeše nešto da kenjaju, da nas kriju, da nas istražuju, kad smo roknuli desetoricu tek onda su nas shvatili ozbiljno, obrazložismo mi naš problem i oni rešiše da nam pomognu, počeše da donose neke trave, neka što vi to zovete povrća, ali mi to ne mogadosmo da jedemo. Vidimo mi nema ništa od pregovora, mora da se radi invazija, što su mnogi moram priznati jedva dočekali. Rešimo mi da počnemo invaziju u Nemačkoj jer nam je neka budala tamo sipala dizel u leteći tanjir a on troši skrozolovni. Stojimo ti mi na ulici, razrađujemo plan, tek staje neka mašina, neko čudo, pored nas, izlazi biće, pa ja u životu nisam video nešto tako lepo a bio sam u 6 galaksija i upoznao 47 različitih civilizacija, priđe on, reče da se zove Rade Lacković i pita nas "Šta treba", mi mu objasnimo, on reši da nas povede kod njega kući i da nam odšlepa leteći tanjir. Stignemo mi tamo, kaže, sačekajte malo, mi sačekasmo, kad on donese neko meso, pa mi u životu nismo ništa lepše jeli, jednom sam pojeo jednog Turijanca ali nije bio tako ukusan. Shvatismo mi, to je to, ode Rade, nahvata nam po par svinja, ovaca i krava, mi to napakovasmo u leteči tanjir, i rešismo da krenemo. Okumismo ti se mi tu sa Radom, i upita tu nas Rade da li nam treba hrana za životinje, mi mu rekosmo da ima te trave i kod nas, ali za usput ne bi bilo loše, ode Rade dotera 100 bala slame, koju smo nazvali Kumova slama, otud je vaša galksija dobila to ime. Izljubismo se mi tu sa Radom i krenusmo, Rade nam dade njegov cd koji smo svo vreme slušali a i dalje ga slušamo, na putu je onaj idiot H47 prosuo greškom mleko u atmosferu pa je tako nastalo drugo ime galaksije Mlečni put. Mi smo i dan danas zahvalni Radu za to što je učinio za nas". Astronautima bi drago što je jedan Zemljanin pomogao Marsovcima, sedoše i večeraše s njima, nakon večere Marsovci ih poubijaše i odvedoše na istraživanje jer jebiga, nikad se ne zna šta nosi dan a šta nosi noć, naročito na Marsu.
dzoni jebe. skrozolovni jebe pa ne pokriva.
Poznati o Radetu:
Nikad neću zaboraviti tog čoveka. Kad sam prvi put popio težak udarac, on je uzeo mikrofon od sudije i pevao mi je Da ima ljubavi na uvo. Ja sam se momentalno digo, sudija je već bio odbrojao do 7, i onda sam oprostio protivniku što me je udario. - Tajson
On me doveo u Ajntraht - Ča Du Ri
Ipak je Rade pevao bolje od mene, nisam mogla da izdržim ovaj kvazi umetnički život, kad sam tu veličinu srela onomad u Beogradu - Ejmi Vajnhaus
He is my brother. He is the number one motherfucker in all of Kazahkstan - Borat
Samo me on može zameniti - Čarli Šin o svojoj ulozi Č. Harpera.
Ne računajući zmajeve, Samo su dva čoveka uticali toliko na mene. Zoran i on. - Čeda.
Sekao sam ih jer nisu teli da puste Avanturu - Šreder sa Bir Festa
Krang hoće njegovo telo - Šreder
Napustio sam ovaj posao, ne iz tog razloga što sam spustio indeks Amerima, već što me je Rade pre i posle toga toliko dobro platio da je bilo sasvim logično što sam dao otkaz i otišao u Azbukovicu na vašar - Direktor Standard and Poor-a
On je za mene propisan - Kriger.