Rade Lacković, iskonska dobrota i domaćinluk, od sada i sa twitter profilom

1. IDEJA: Da napravimo neku hijerarhiju među radetovcima. Tipa, johny i Pjer prvosveštenici, novajlije đakoni. Glupa ideja, ali dosadno mi je - Хујо...Пред Радетом сте сви једнаки, нема хијерархије. Закон 1233. Члан 443.

2. петнаести век, мајнц, немачка, зимско време беше, град пуст ко и обично, црн рмпалија се назире пред хоризонтом, брада од два дана, искрзани капут са рупицама од дрине без филтера, панталоне усијане од прљавштине, снег продире кроз готово уништене ципеле.

Да, то је Раде, у највећој кризи још од буне набукодоносора пре шурњаес векова. Могло се то видети на његовом лицу. Божански сјај његових очију се изубио. Боре више није пеглао гарнијер кремом, чукљеви на ногама досегли епске размере. Било је јасно да се је запустио.

Тражио је Раде излаз, не за себе, јер ће се он већ некако снаћи , већ за једног човека у зрелијим годинама. беше то мистериозни тип, намајсторичав са визијом, тада мало познати Јоханес Гутенберг. Визија Јоханова беше да прошири писану реч међ васколики свет.

Преко голуба Радоноше нађе он Рада. Виде Јохане да Радету не иде баш најбоље. Не спута то Јохана. Угости Рада, мезе, предјело, главно јело, дезерт, кафица, топла купла, нова одећа, све Јохан обезбеди. Врати Раду првобитни сјај. Говораше Раде да ово неће заборавити. Оде Раде у радионицу Јоханову, телепатијом заснаде да Јохан жели да штампа. Узе две металне плоче, не прође пет минута, кад оно машина. Права правцата масхина за штампање.

Јохан беше срећан, визија му се оствари, штампаше Јохане бројна дела. Хтеде Јохане да штампа и Радове догађаје, али раде одлучно рече : Јохане, за пола миленијума ћу издати албум масхина а савременици ће одштампати књигу мојих путешествија захваљујући теби.

На нама је да испунимо обећање дато пре пола милнијума.

3. nema hijerarhije, svi smo jednaki...

4. Seljaci nose Armani odela i Gucci cipelke.

Zato Rade fura Fred Perry garderobu.

5. i to onu limited edition (only for RL)

6. Riječ RADOST je nastala od riječi Rade-Bog i latinske riječi ostentum što znači neobična prirodna pojava(kao predznak nečega).To znači kada bi se pojavio Rade u narodu bi nastalo veselje,RADOST.

7. šaljem Radetu mail... nisam još poslao, čekam na vaše mišljenje...

Pre svega, hteo bih da se predstavim.

Ja sam Aleksa Trpković, učenik Prve beogradske gimnazije i imam 18 godina.

Razlog iz kojeg vas kontaktiram gospodine Lackoviću je sledeći: ja sam već godinu dana aktivan član sajta www.vukajlija.com koji je rečnik slenga i služi za razonodu, diskusiju i ostale vidove zabave. Na sajtu smo ja i par mojih poznanika čuli vašu muziku koja nas je inspirisala na to da proguramo u javnost nekog ko će biti poput "srpskog Čak Norisa" i to smo uradili na jedan vrlo kreativan i zabavan način. Šaljem vam i link : http://vukajlija.com/forum/teme/29292-rade-lackovic

Mi smo napisali kroz zadnjih par meseci veliki broj priča, anegdota, pesama, i aforizama u kojima ste vi glavni lik, heroj i jednom rečju naš idol bez ikakve zle namere. Tekstovi su pretežno šaljivog karaktera sa namerom da ujedini narod pod nečim što je naše, domaće.

Planiramo da sve tekstove okupimo, ispravimo i probamo da nađemo izdavača, naravno ako se vi slažete sa tim, bez da povredimo nekoga i izbegnemo moguće tužbe. Sav eventualni prihod bi išao u dobrotvorne svrhe.

Jel ima neko neki predlog šta da napišem još?

8. Аууу, силаре, не знам колко је паметно писати му с којег је сајта...боље све пребацити на фејс па му одатле линковати...не знам како ће Каизен окаректерисати ово...

9. Узгред буди речено:

"Сви лажу. Само он не. Он увек говори истину" - Др Хаус о Радету.

10. ok, ali kako da mu pokažemo šta smo radili bez da linkujem?

11. Nemoj odavde, znaš da se Kaizen plaši svega živog, kao kada su nam zatvorili onu temu gde smo se sprdali na račun JK.

12. ok, onda neka mi neko objasni kako da linkujem ili tako nešto a da on vidi tekstove a da ne narušim integritet vukajlije...

13. "Сви лажу. Само он не. Он увек говори истину" - Др Хаус о Радету.

Rnjahah.

Everybody lies...except Rade.

14. копирај негде другде па пошаљи одатле. иначе кул идеја.

15. aj ovako, neka neko prebaci najbolje tekstove u word i neka uploaduje file pa kad to bude urađeno poslaću mu ovaj mail bez linkova sa fajlom u attachmentu.... ali što pre uradite vi koji ste se javili...

16. ma dajte, kakve veze ima i da stavi link vuke? nema pljuvanja, vredjanja po bilo kakvoj osnovi i ostalog... Rade je veliki, neće on ništa zameriti.

17. da to bude kao probni materijal koji ćemo mu slati, nešto kao demo

18. Kaizenu na pvt
    Inače, mislim da neće smeti da nas tuži, ako bi uopšte i hteo, jer smo ga lepo pitali za saglasnost i naglasili da su u pitanju šaljive priče

19. jel imamo nekog pravnika na forumu? :D

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.