Prijava

Grupa clanova Vukajlije posvecena odrzavanju zapostavljene kulture sajta, koja bese postojala u davna vremena. Dakle, zezanje, zezanje i samo zezanje! :)
Clanovi ce na svojim profilima imati naziv grupe, da se razlikuju od ostalih. :)

Lista clanova:
http://vukajlija.com/recnik/autori/5688
http://vukajlija.com/recnik/autori/3668
http://vukajlija.com/recnik/autori/3254
http://vukajlija.com/recnik/autori/3190
http://vukajlija.com/recnik/autori/12358
http://vukajlija.com/recnik/autori/10040
http://vukajlija.com/recnik/autori/9667
http://vukajlija.com/recnik/autori/1371
http://vukajlija.com/recnik/autori/8221

Suština sajta. Ovo treba u "Sve vezano za Vukajliju". ;)

Pa naravno da je zezanje suština sajta... Zezanje rulz! :))

ДАБЛ ФАКИН ЉУ ПИПОЛ! вама као вране да су мозак кљуцале птицајући док рецитовасте оду пораста сопствене некулоће. Направисте покушај покушаја неуспеха, ох ви незахвалнци, проклети незахвалници. Да ли је следећи корак потпуни одлазак са сајХта и формирање његовога безуспешног клона?
НЕРВИРАТЕ МЕ, има да ради пиштуољ!

Боље да сте жњели оно што посејасте прво, а не овако незнано да шљакате у празно без приклљученија разума. Забава је у овом случају изузетно дискутабилна, пошто ето, мени није забавно гледати да сваки трећу скупља свакоу пету џуџу у сваки седми назови клан који у почетку деловаше можда луцидно но порастом број забринуше моје оматореле вијуге те се сад секирам, ох, ох, ох, проклетници, издајници труа, срамота вас било, да вас срам буде!

бацам клетву на сваки покушај клана још у његовом корену оснивања!

Surovi, udaj se za mene. I rodi mi malog Surovka.

чак и да си ванредна домаћица, мораш мало више да се потрудиш како бих ти уделио малога суровог. суровљево благодарење изјутра је, иако ништавно, вазда било праведно те се никада нејчешће није тицало сопствених речи које често нису у корелацији са одсуством дугачких гаћа док куцам, иако је лето па се могу вадити на изговор од! ОД! љутина моја је жустра поводом ове теме, немој ме сада тематски одаљавати од овијех мисли на овојојој теми! СРАМ НА ТЕБЕ ОСОБО АГРЕСОРСКОГ НАДИМКА!

Naterao si me da plačem (od smeJa). Nema ničeg agresorskog u ovom Defenderu, ali će biti ako me ostaviš pred oltarom... samu... bez kučeta i mačeta... bez Surovog i Surovka... UDAJ SE ZA MENE!!!!!!!

НЕ. не на овој теми. нежљим им повећавати промет. ненене!

Na kojoj ćeš temi da se udaš za mene onda? Da znam, pa d'odem tamo.
Udaj se.
Za mene :-)
Poslednji put te prosim, imam i ja neki ponos...

mesa je car..odbanovali te nesreco,a? :P

I want to join :D Zezanje rulz :D

Well ofcourse... :)

E sad, jedno obavestenje za sve clanove grupe: svi koji su ovde uclanjeni, imaju povlastice u "Kafani". Dakle, pivo je 40din, umesto 45. Loza i Viljamovka po 10, umesto 12, Vranac i Rizling cemo nabaviti uskoro (kad se onaj pijani Mesja dene da ode do radnje prekoputa), a evo ja doneo i neke Nektare, za ove malo slabijeg zeluca. :)

Zasto si napisao djana? Zadavicu te :D

"...a evo ja doneo i neke Nektare, za ove malo slabije zeluca. :)"

Jupiii!