Prijava

Kakva crna genijalnost?Pa to može(tj. mogla je) da uradi svaka budala,identifikuješ ko ima najviše para i mazneš mu sve.Da je on osmislio neki vanserijski ekonomski plan oporavka i da je time doneo Nemačkoj status sile,onda bi to što ti govoriš imalo smisla.Ovako nema.

Ripli,možda i jeste kontradiktorno,no to mi nije bila namera.Ali čini mi se da je većina skontala poentu.

Covek je drzao svet na dlanu jedno vreme...ne moze to svako ko sto ti kazes da moze...da je to tako jednostavno svi bi to radili...znas koje muke je on stvarao amerima i rusima da bi ga pobedili...

Tonre,ja ne znam da li se ti trudiš da budeš malouman jbt.
Pa sad se to ne radi zato što bi se digla halabuka kad bi bilo ko pokušao tako nešto,kršenje ljudskih prava jebem mu oca.
A muke amerima i rusima je stvarao zato što je imao jednu od najbrojnijih armija na svetu sa maltene najboljim naoružanjem koje je pokupovao ukradenim jevrejskim parama.

A zasto u to vreme niko to nije radio osim njega ako je to tako lako?Ne znam dal se ti trudis da budes malouman kad kazes za nekog ko je drzao svet na dlanu da je to lako i da je svako mogao to uraditi.

Zato što nisu bili ludi kao Hitler.Zato što nisu hteli da istrebe Jevreje,Rome,Južne Slovene,sve "inferiorne rase",invalide itd. i da pritom pokupe njihove pare.Ja sam rekao da je stvaranje jake države na taj način mnogo lakše od uobičajenog puta kakvog na primer sada vidimo tokom i nakon ove ekonomske krize.

Nisam mislio na Staljina,već na zapadne saveznike,obzirom da se i Nemačka nalazi u zapadnoj Evropi.

Argumenti su ti u najmanju ruku slabi.

Mozemo ovako do sutra,kad furamo istu pricu obojica...nema kraja...imati ogromnu armiju sa najboljim naoruzanjem i drzavu iz kolapsa podignuti u visine je velika stvar,koju samo genijalan covek moze uraditi...Jevreji su bili mocnu(i sad su naravno) i nije tako jednostavno uraditi to sto si ti naveo...a ovo ubijanje i logori i sve to je druga prica sa kojom se slazem da nije u redu i to sam vec rekao.

I on je prvo postao mocan,pa je tek onda ubijao.

Očigledno je da ne poznaješ istoriju nacističke Nemačke.I ja se slažem da je rasprava završena,zbog nedostatka informisanih sagovornika.Modovi,zaključavajte.

Nove lampe za stare...

Odjavicu se i idem gledati neki film,u raspravi se samo ponavljamo obojica i ne vodi nigde...imao bi ja jos da dodam da ti dokazem,ali me mrzi,a ti postani predsednik koga ce nacija gledati kao vodju,pokradi miskovica i kompaniju i napravi od Srbije svetsku silu,posto je to lako i svako to moze...

Uživaj.Ali ti očigledno ne čitaš moje postove.Tada je to bilo moguće ostvariti(iako većina vođa to nije radila u svojim zemljama),danas je to nemoguće,jel' to tako teško shvatiti?

Tonre, није свако као ја :)

Ајд сад, стварно, шалу и трол по страни:
Слобода говора треба да постоји. Слобода директног делања- то је оно на шта треба обратити пажњу, јер од речи све почиње. Само, не постоји довољно преефињен систем којим би се омогућила апсолутна слобода говора, а да то не пређе у неко делање које не даје очекиване резултате.

Neverovatno je kako većina tema koje zamirišu na ozbiljnu raspravu (kakve vole bar dva člana sajta, Valdemar i ja) brzinom svetlosti pređe na kurac pička nivo, bez da moderatori reaguju. Mislim, boli me kurac, ali mi je krivo što sam investirao tri minuta rada svojih sivih ćelija da napišem suvisli post na prvoj strani.

Nije moja krivica što je rasprava prešla na taj nivo.Meni nije jasno zašto uvek mora da se nađe neko ko će svojim proseravanjem provocirati bez razloga.

Fejspalmovao sam se na svaki post posle mog zadnjeg...tolika kolicina gluposti me je iznenadila,ali necu da komentarisem,iskuliracu.Vozdra