Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. ćaos žene :) šta se radi?

2. samo polako biću ja tu još neko vreme

3. tibor stari predator, strpljivo čeka ženku i po nekoliko dana

4. вукајлија чека вучицу!

5. ja sam momak mlad i fin, rad sam biti nevidljiv

6. otišla nam je muza luli... nažalost i ja sam delimično kriv iako sam imao najbolje namere sa temom o njenim citatima, al jbg... možda su joj uginuli papagaji pa čuva novce za nešto egzotično

7. а можда је отишла управо зато што та тема није заживјела!!?

8. ja: Haloo Lulabi, haloo
    Lulabi: Halo?
    Ja: jel to poslastičarnica?
    Lulabi: ne?! (wtf)
    ja: pa odkud onda kolačić na telefonu? <3

9. Ej zenke, imam pitanje za vas. STA VAS TOLIKO JEBENO FASCINIRA KOD JEBENIH ZAVESA? EJ, ZAVESE, PARCE TKANINE OKACENO O GARNISLU.
    Bila devojka kod mene, i na prozoru visi obicna bela zavesa sa nekim kvadraticima. U toku dana mi je tri puta rekla kako mi je lepa zavesa. PA JEBEMTIZENOMAIKU

10. а можда је отишла управо зато што та тема није заживјела!!?

pa kad je gosn kurd zaključo a meni dodelio status trajno banovanog mađara
    electro, u pitanju je dezen, ne zavesa kao ista

11. hahahahaah
    boli nju pička za zavjesu
    vidiš da ti udjeljuje komplimente
    vjerovatno joj se ti sviđaš, al nemaš nekih privlačnih karakteristika kao što zavjesa ima, pa nju hvali
    žene..

12. Jbt, što mi žao sad ponovo što obrisah jednu leeepu defku o zavesama. A bila u plusu.
    Kacam glup :(

13. Ej zenke, imam pitanje za vas. STA VAS TOLIKO JEBENO FASCINIRA KOD JEBENIH ZAVESA? EJ, ZAVESE, PARCE TKANINE OKACENO O GARNISLU.
    Bila devojka kod mene, i na prozoru visi obicna bela zavesa sa nekim kvadraticima. U toku dana mi je tri puta rekla kako mi je lepa zavesa. PA JEBEMTIZENOMAIKU

Ej, tako i sa jastucima jebote.

14. U toku dana mi je tri puta rekla kako mi je lepa zavesa.

жели да јој твој славиша голица крајнике

15. Nije Zvezda imala sreće protiv PAO-a, mada i Radonjić nije taj kvalitet...

16. ŽENE, BORITE SE ZA SVOJA PRAVA. OVA TEMA JE JEDINA AKTIVNA ŽENSKA TEMA NA SAJTU. OTVARAJTE NOVE, DISKUTUJTE O SVEMU, UJEDINITE SE I ZAHTEVAJTE PRAVA.

17. СВИ ДА МЕЊАМО ПОЛ

18. pa kad je gosn kurd zaključo

значи курд је отјеро вучицу. каизен да отјера курда ал џаба празнина остаје

19. SAMO DENIS PAPIĆ MOŽE DATI GO

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.