Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. Žene imaju oko za detalje.
    One vole kad obrišeš kurac o zavesu, a već svanulo pa ti bulja seva i sija. Još ako doručak miriše

2. Nisam prao sudove 2 dana i nemam šolju da naspem jogurt. Tek sad sam skontao da mi sestra ošla kući za vikend. Moramo pobediti sutra Budućnost, zajebano gostovanje.

3. Da li žene poslije porođaja piju kafu s mlijekom?

4. kad vidim toliko muskaraca na jedinoj iskljucivo zenskoj temi zapitam se ko je ovde ciji dupli. ajax je garant smorkin dupli a petar vucicin a mesa je lemaja a nebitna ko zna ko, misterija

5. ne kontam, odakle ovoj sir na stopalima?

6. To je sir za fetišiste :)

7. Zene ima li vas, treba mi pomoc?? :)

8. I meni treba pomoć. Naime, da li bi doživjele kao silovanje da vas neko napadne poliže vam pičku jednom u oba smjera (gore dolje jelte) pokupi se i ode?

9. sinko, akoe to tehnika koju koristiš, sažaljevam tvoju đevojku

10. Ja nemam đevojku. Imam 32 godine i nevin sam. Za vrijeme cijelog života samozadovoljavao sam se manje od 20 puta jer poštujem sve praznike i postove pa imam vremena samo ponedjeljkom da drkam a ponedjeljak prvi radni dan, uglavnom se ne stiže.
    E sad obzirom da sam ovaj poneđeljak slobodan a vječiti san mi je da neku ženu oralno zadovoljim mislio sam da probam.

11. Vidro da li misliš da bi bilo bolje da probam jednom u smjeru kazaljke na satu a drugi put suprotno oko klićorisa? Ali da je prethodno malo napalim da se pomenuti erektira...

12. najbolje da nju pitaš šta joj se sviđa, ne uči se to na netu

13. Smorilo me brijanje picke, pa sam hteo da pitam koje jos metode postoje?
    Cuo sam da imaju neke kreme (ono depilacija ne dolazi u obzir), pa me interesuje kako to funkcionise i da li je stetno po moj skrotum i testise?

14. najbolje da nju pitaš šta joj se sviđa, ne uči se to na netu

Smiješno! Kako to da učinim kad želim oralno zadovoljiti neku nepoznatu žensku osobu na sred ulice. Mislim vjerovatno bi se prepala kad bih je tek tako pitao. Mislio sam da je uguram u neki haustor rečem joj skidaj gaće, opalim joj macolu po pički da malo zabridi i onda se ona napali i ja to odradim. Smiješno bi bilo učiniti to što ti preporučuješ.

Smorilo me brijanje picke, pa sam hteo da pitam koje jos metode postoje?
    Cuo sam da imaju neke kreme (ono depilacija ne dolazi u obzir), pa me interesuje kako to funkcionise i da li je stetno po moj skrotum i testise?

Ja sam učio da te dlake inače stimulišu dodatno muški polni organ za vrijeme seksa i obratno u slučaju muških dlaka.
    Zato se ne brijem jer se nadam jednog dana kad budem imao polni odnos da će moja partnerka biti zadovoljnija. Mislim nešto kao da tim dlakama nadomjestim neiskustvo.

15. zvuči smiješno, al probaj

16. Vidro,a mene da posavetujes?

17. e, ne znam šta da ti kažem, nisam nikad koristila te kreme, pošto su sranje teško, tako da....

18. kako da ocistim jebenu rernu??
    iskipelo mi nesto, nisam videla, opet pekla nesto drugo, sad trljam pola sata sundjerom i sredstvom za sudove i NISTAA aaaarghhhh
    prodavnice ne rade do prekosutra ne mogu da uzmem nesto za odmascivanje, a opet moram da pecem danas...
    neki konstruktivan savet?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.