Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. A ne pišu se samo recepti ovde,nego se ćaska o tipično ženskim stvarima..mada ima i "padobranaca"-dođu muški da malo troluju i tako.. :))

2. eh kad smo kod ženskih tema jel znate vi žene moje da li je farmacije izmislila neko sredstvo za regulisanje pms-a, nije nikakvo sprd pitanje, nego najozbiljnije, ne znam da li uopšte postoji takvo išta..... ono pomažite, zadnji pms me do te mjere odvuko u ponor da sam imala suicidne misli, ono, skroz mi loše bilo :DDD

3. Moja duša se cepa,
    Tužna sam zbog lažnog recepta
    Molim te Doteru oprosti
    Nisam znala, mojih mi zdravih kosti.

Našla sam ti na netu original recept http://tortekolaci.com/kolaci/strudla-sa-makom
    Napravi tako
    I nemoj da si mi plak'o
    Jer ima nade
    za nas kulinare.

4. Bronte,da znam za takav-sama bih ga već načela.Nije to tako jezivo,hoće malo hormoni da poblesave pri promeni godišnjih doba-bar kod mene.Ja sam žešći meteoropata.
    Traži neki preparat od tvoje doktorke-sigurno nešto postoji :))

Vučice,duuušooo,aman-nisi prodala državu,samo si pogrešila recept! :)))

5. ja sam meteoropata nenormalni i ovo je period u godini kad sam najgora i teška i nepodnošljiva samoj sebi...a kad budem na pragu klimaksa kupiću u flašu litar i po bezolovnog , poliću se i zapaliti da ne mučim moju decu...

jebali vas recepti, sutra u devet na rts-u " ljubav u barseloni " mmmm havijer...

6. Kosmooo :))**

Daj malo mušketine na astal da metnemo :)))
    Najbolji recept za PMS,SMS i ostale skraćenice je seks.Kako sam to mogla da previdim?Odmah ti je bolje i lepše i boli te dupe da li će da te "poštuje ujutru" (pošto se radi o mužu,je l' te) :))
    Nema glavobolje,nema ukočenosti vrata,sve je kako treba.

7. baš tako..seks ti izbije sve crne misli iz glave, samo je zajebano kad nema kad hoćeš...il da ima kad nećeš...il se to samo meni dešava?

8. Najbolje je kad stalno TI hoćeš,moja kosmo i -sve je potaman! :)
    Onda je uvek po tvojoj volji! :))

9. da bre, a ja sve računam da sam ispala iz forme, neam više dvajes godina i tako...

10. Nemoj mi o godinama-tu sam ovije' dana vrlo ranjiva :))
    Samo budi cool-sa godinama je (verovala ili ne) sve bolje i bolje :)))

11. ma znam da je bolje...žao mi samo što nemam one godine i ovu pamet bila bi' zadovoljnija u svakom smislu...ne daj se, gogo, kad pogledaš sve smo lepše posle tridesete...

12. Pa naravno-kako drugačije da razmišljam? :))
    Kad sam bila klinka bila sam pravo ružno pače.To se nastavilo i kasnije,da bi se u tridesetim sve nekako promenilo..nemam pojma kako.
    Ja i dalje teram istu priču-po inerciji se iznenadim kad mi neko uputi kompliment na račun izgleda..ludo žensko.
    Al' sad sam u najboljoj (fizičkoj) formi ikada.Redovan trening-čuda čini.

13. manje više trening...a ja sam negde čitala i čini mi se da sam nadžak babi ovde prepričavala da su žene u tridesetim najsrećnije jer su najsigurnije u sebe...to važi za nas što smo rađale na vreme - u dvadesetim.
    deca su dovoljno velika, sami brišu dupe i vezuju pertle, nisu tolika obaveza...napokon ukapiraš koje ti boje stoje i kako da se šminkaš, a to dalje utiče na seks, jer si napokon dovoljno samouverena da u krevetu kažeš šta ti se sviđa, onako otvoreno, i šta hoćeš...ja barem tako, samo me zajebava početak jeseni, u glavu nisam dobra...inače mi super.

14. Sve je tačno,podudara se :)
    jesen uvek svima pravi zvrčke..ljudi se bace u neku melanholiju zbog zime.Mene je ranije držalo duže i intenzivnije.Sad-nema se vremena za bacanje :) Mora da se iskoristi svaki trenutak :)
    Carpe diem!

15. Eh da znaš da ću da tražim, istripovala sam se opasno, mnogo me skršio zadnji pms.

16. Mene me zanima žene jel se linjate ovijeh dana? Da bar oće neka druga mesta da mi se linjaju, ovako mi pola glave otpade...ili da krivim nenormalan stres na poslu,ovako se tešim da je zbog jeseni...

Cosmo, svaka ti je ka Njegoseva :D

17. Musssashe, preprežvakana tema.

Banini, linjam se kao luda. Sreća pa imam grivu na glavi, pa se ne primećuje. Meni frizerka rekla da u jesen najviše opada kosa, i ja joj slepo verujem.

18. linjanje slabo, al me jesen ubija u mozak, rekoh već...

majav, hvala ti što me zasmeja, onako do suza...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.