Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Samo naprijed :))
A turtorijala o šminkanju na YT su stvarno super, ima ih sjajnih, svašta se iz njih može naučiti....
ajlajner nije za svakoga, vučice, moraš biti dobro uvežbana da ga izvučeš lepo i jednako...meni je to nekako jedino kad odeš kod profesionalnog šminkera...kad uradiš osrednje, ume da deluje jako aljkavo...
ma,iz jednog poteza,čminkam po kućama ako treba :)
Pošto sam tupava za manikir set, a znam samo za šta služe makazice, turpijica, grickalice i pinceta, može li neko da mi objasni za šta služe ostali predmeti. Nešto sa dva šiljka na vrhu, zatim nešto sa zatupljenim vrhom, pa nešto kao nožić?
Да
Hahaha Muri. :))) Ajd kaži ako znaš.
Daj slike pa mozda uspemo da pomognemo...
Ma ne znate vi. Čekam ženske ako su uopšte budne u ovo doba.
Imam isti ovakav set
http://www.limundo.com/originalslika-4608998.jpg
Sa crvenom drškom ima dva šiljka na vrhu a dalje do poklopca je ono sa zaobljenim vrhom a ima i nožić ali se ne vidi.
Imam i ovakav set. Tu se bolje vidi.
http://www.sanej.com/wp-content/uploads/2011/08/Manikir-set.jpg
Sa dva šilja na vrhu ti je spravica za sređivanje zanoktica, to sa tupim vrhom je također spravica za zanoktice, a to nešto kao nožić je vjerovatno neki nožić za nešto.
Verovatno za muža ako nije dobar. :))
Hvala. :)
Vucice i moja majka ima isti takav set :D
potpuno isti :D
ovo skroz levo, jel to neka šećerlema?
Ne, to je za poliranje noktiju. :))
Danas sam gledo stavljanje trajnog frenca (bio sam sa drugaricom u kozmetickom, cekao sam je radila je obrve).
Jebote koliko je ono dosadno!
Ženski batak!!
Žene, koje mašinice za kosu valjaju? Kolko para? Da može na keca da šiša.
Moderatori i njihove vickaste igre sa nazivima tema.
šta je ovo, devojke, zamrla nam tema?
Kosmo, šta ima ženo? :)
evo ništa, smorila se nešto...
jel ti znaš da je tvoj nik na poslednjih 5 aktivnih tema zadnji?
ko da si sama na ovom forumu...
šta ima kod tebe?zaposli li se?
Stvarno nije u redu...toliko žena a ovde....ćutanje...