Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. ni to glupost kosmo, to je marketinški trik da se još bolje ošišaju mušterije...

2. ma to je glupost, kakvo bre varenje vrhova...

3. ja varim stidne dlake

4. a to? sigurno jeste.

5. Makaronac, što si guto, jebogaljeb?

6. ahahaha id mesja u kurac, iste smo...

7. zdravo žene slušaju li vas muževi?
    koji je najromantičniji način da jedna žena bude zaprošena?

ja znam jedan par koji bio u vezi oko tri godine, i na moru lik organizuje sve, da idu na ronjenje, sredio već sa tim instruktorima gde da stave prsten, a bilo ih gomila na brodu, i on kao izroni prsten i odnese ga ovoj drugarici i da joj ga, al nije reko ono klasično da se udaš za mene, nego kao vidi šta sam ti našao, a ona pocrveni i kaže ''hehehe hvalaaa nisiii trebao''.....jer nije htela da se uda za njega, al bilo joj glupo baš pred svima da ga odbije...i raskinu ubrzo nakon toga

8. kakva glupost, pezose...gledao si neko sranje od filma? ko još tako prosi.

9. hahah nije film...drugarica i njen bivši. Msm momak je verovatno inspiraciju dobio iz neke bljuvotine od filma...u svakom slučaju nije mu pomoglo.

10. Što bi moja pokojna baba rekla: "Nema tu šta da se prenemažeš - 'oćeš me goljo, 'oću te dronjo. Uzmite se deco dok ste mladi, ljubav će doći..."

11. Napraviš joj dijete i onda je primorana da te voli. A i ti ćeš voljet. Dijete.

12. tako je , bruce.
    ja isprošena u fazonu " oćeš da se uzimamo ja i ti ? " i taljigamo, bogami, 16 godina.

ima ko pravio ceremonije, pa puć. ništa.

13. ja mojoj predložio "Mogli bi mi ovo i legalizovati?", ona rekla "Ne mora, ali hajde..." i eto, 11 godina...

14. hahahahahahaahhaahahahah!

15. Dokle će da traje ovo prepucavanje između vas i Nas?

http://i.imgur.com/g4VePyL.jpeg

16. Meni u ponedeljak godišnjica braka. Osamnaesta. A od 1987 smo zajedno-pa vi računajte. Mi prestali kacmo ušli u novi milenijum. :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.