Mnogo je samo kad bijedu, kosmo, dušo moja :*
Skapirali smo se ponovo nas dvoje, sad je isto ko kad smo se venčali, al bolje.
(Mislim, bolje i u onom smislu kad smo pričale o 30-tim i 40-tim godinama :wink, wink:)
Lože te Bolseru, iskusne pa znaju - prvo ti daju rakijicu, pa postave bogat ručak, pa donesu hladno pivo ili špricer, pa ti onda skuvaju kafu i posluže tortu, a na kraju otkopčaš prvo dugme na pantalonama i kažeš: "E, jebiga sad..." i zaspiš.
A dok ti spavaš one se odaju telesnim zadovoljstvima koja ne uključuju muškarca i samim tim su bolja za žene :)
SVE probaj i radi šta ti volja. Mlada si, lepa i pametna i liči ti da se provodiš i dozvoliš sebi kojekakve ludosti. :)
Nikad ne osuđuj sebe i uvek, ali uvek slušaj svoju intuiciju. :*
Plus i lajk za vas. :)
au jbt ti si bas starija zena
Fala, Mešo, drug moj :*
Punjač, naravno da jesam-po kalendaru. :)
svaka čast, gogo...ja i ovaj moj se spanđali '96, ja sve mislila da je to mnogo...
Mnogo je samo kad bijedu, kosmo, dušo moja :*
Skapirali smo se ponovo nas dvoje, sad je isto ko kad smo se venčali, al bolje.
(Mislim, bolje i u onom smislu kad smo pričale o 30-tim i 40-tim godinama :wink, wink:)
a toooo....tek sad dobro ide? tako i kod mene...smešno šta sve nismo znali kad smo bili mladi, šta sve može i kako : mig, mig:
Hihihihi :))))
hihihihihihihihih bezobrazluk...da mi neko opet ponudi da imam dvajes godina, ja ne bi'...tek sad je dobro.
Narafski! Smeju mi se kad to kažem i sa nepoverenjem gledaju, ali...kad dođu u te godine-samo će im se kasti! :)
pa to...tek tad sve ukapiraš, a dovoljno mlada da koristiš...živele tridesete i četrdesete!
Oćete da me naterate da nađem neku ženu između 30 i 40, onako za svaki dan :)
Ništa mi nećemo da ti kažemo, Bokseru, samo pričuckamo-onako, ženski. :)
Gogo, a neki savet za nas u dvadesetim? :))
Lože te Bolseru, iskusne pa znaju - prvo ti daju rakijicu, pa postave bogat ručak, pa donesu hladno pivo ili špricer, pa ti onda skuvaju kafu i posluže tortu, a na kraju otkopčaš prvo dugme na pantalonama i kažeš: "E, jebiga sad..." i zaspiš.
A dok ti spavaš one se odaju telesnim zadovoljstvima koja ne uključuju muškarca i samim tim su bolja za žene :)
SVE probaj i radi šta ti volja. Mlada si, lepa i pametna i liči ti da se provodiš i dozvoliš sebi kojekakve ludosti. :)
Nikad ne osuđuj sebe i uvek, ali uvek slušaj svoju intuiciju. :*
Klinke! Od kako znam za sebe vrckaju. I imaju dečka u vojsci ;)
Da, uvek slušam svoju intuiciju, za sada me nije prevarila ;)
jel muskarci imaju zensku intuiciju?
samo oni koji smo u dodiru sa vlastitom ženskom stranom :)
moracu onda i ja da se dodirnem...mislim sa zenskom stranom :D