Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. Nije valjda da sa partnerom pričaš kako si očijukala u GSP-u? ;)

Jesi pitao mene ili Gogu?

2. pazi malo,vredjas moja onlajn osecanja.to mu cvorka dodje k'o neka ptica koja lici na vrabca :D

3. Vrabac je umiljata životinjica.

4. dzivdzan.mos tako i nekog gancija da nazoves.tako se u ns zovu gancijii

5. Vrabac je zaštitni znak Beograda, tako da nije uvreda. Rasprava bespredmetna :-P

6. Konacno i mi zene da dobijemo odgovor na ovo
    vecno, nerazjasnjeno pitanje http://www.ana.rs/ forum/index.php?topic=109602.0 Idemo, rasprava.

Ahhahahaha
    Migolji mi
    se
    kurčina

7. ko kaze da je uvreda.imate simbol,mi tako zovemo gancije...jebi ga,kulturoloske razlike ;)

8. Pa tebi su bila povređena onlajn osećanja, ne meni :)))

9. ne,ne,ne,ne decko...bila su povredjena kada sam pomislio da ti mislis da se nije meni obratio,hteo sam da svisnem :D cvorce,vrabce je opet bolje nego da si mi rekla :'konju jedan,majmune,stoko,svinjo itd".ovako je i ok,dobro sam prosao :p

10. Alene oprosti, nisam znala da si tako osećajan, neće se ponoviti :)

11. ako je neka fora sa alenom,nesam skolovala,pa ne znam,al nisam alen,..jesam osecajan,emocije naviru,promene raspolozenje.pms,razumes me :)

12. Oprosti, evo objašnjenja :)
    http://www.youtube.com/watch?v=2zr9qmPl0wc

samo moja asocijacija kada se nekome izvinjavam, oprosti.

13. aha,sada je jasnije.sve ti je oprosteno,znas kako je kada je pms,sve te nervira :P

14. Ne znam, nismo to učili u školi.

15. ovo nase sklostvo nije ni za kurac.nema seksualnog obrazovanja.mada ja kad sam skolovala,bile neke radionice,svake druge nedelje u 6om razredu.pricali o odnosima svakojake vrste.moralo se prisustvovati.

16. Moja nastavnica biologije u petom namerno preskakala i lekcije o razmnožavanju ameba...tako da ja nemam nikakve osnove...

17. ne beri brigu,bice sve ok,mlada si ti,ima vremena...

18. Znam, hvala ti...čitam, pitam, gledam animal planet...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.