Žene, jel volite da flertujete u vozilima GSP-a? Juče sam u troli 28 dok sam išao u posetu supruzi u KBC Zvezdara imao sjajnu neverbalnu komunikaciju sa jednom gospođom od trideset i kusur godina. Ona je sela prvo nekako stidljivo u sedište naspram meni u zadnjem delu vozila. Istog momenta sam osetio kako krv stuji u šanjiku. Bukvalno se mogla seći seksualna tenzija u zraku. Ona meni pogled u međunožje, ja pogled u poprsje, ja vrtim burmu na prstu, ona suptilno jezikom preko zuba... To je trajalo nekih desetak minuta. Kad sam krenuo da izlazim samo sam klimnuo glavom, našta je ona uzvratila smeškom i klimanjem. Izašao sam napolje i upalio pljugu, kao posle seksa. Da li se ovo vama događalo?
Ja ne vidim ništa nepristojno u mom postu tj. iskustvu ;) al dobro kontam ja da ste vi Srbi malo konzervativniji ;) (mada ja svojoj supruzi ne govorim kako bih šljapnuo kasirku iz Rodića po guzi)
Nisam rekla da je tvoj post nepristojan, Tibi, nego da ja ne želim baš tako-sve na izvol'te da objavljujem. :)
A ako kasirka ima zanosno dupence, kladim se da bi i gospodža volela da ga šljepi ;)
Sanitarni, evo članka za tebe :P http://www.cosmopolitan.rs/moj-zivot/uspesna-i-smela/7808-zasto-treba-da-verujete-intuiciji.html
Bruse ima ovo logike.
Žene, jel volite da flertujete u vozilima GSP-a? Juče sam u troli 28 dok sam išao u posetu supruzi u KBC Zvezdara imao sjajnu neverbalnu komunikaciju sa jednom gospođom od trideset i kusur godina. Ona je sela prvo nekako stidljivo u sedište naspram meni u zadnjem delu vozila. Istog momenta sam osetio kako krv stuji u šanjiku. Bukvalno se mogla seći seksualna tenzija u zraku. Ona meni pogled u međunožje, ja pogled u poprsje, ja vrtim burmu na prstu, ona suptilno jezikom preko zuba... To je trajalo nekih desetak minuta. Kad sam krenuo da izlazim samo sam klimnuo glavom, našta je ona uzvratila smeškom i klimanjem. Izašao sam napolje i upalio pljugu, kao posle seksa. Da li se ovo vama događalo?
hahah u šanjiku
Žene, vidi se da nemate muda... Da je bar rokenđel ovde ona bi pojasnila...
Ko bre nema muda?
rokejndzel da napise sexality 3 asap
Natnat ;) poštujem te zbog ovoga
rokenđel boginja seksa
Stvar je u tome što žene više vole da pričaju sa ženama o tome (ili sa partnerom), nego da ovde udaraju u doboš o svom seksualnom životu.
:)
Da imaš šta ti bi nama rekla.
Nije seks kolač
Konacno i mi zene da dobijemo odgovor na ovo vecno, nerazjasnjeno pitanje http://www.ana.rs/forum/index.php?topic=109602.0
Idemo, rasprava.
zato sto svrbi.
Odgovor iz prve ruke.
pa ti kao napiši odgovor Natnat a mi nećemo da gledamo ;)
Nije valjda da sa partnerom pričaš kako si očijukala u GSP-u? ;)
Može li se to svrstati u seksualni život? ;)
Jes, tek ću sa tobom da delim informacije o svojim dogodovštinama takve prirode, hahahaha!
Tibore, cenim da ipak neka doza misterije (a i pristojnosti) ide uz ovakve postove. :)
A sa svojim partnerom mogu da pričam o čem 'oću :)
Ponos cesem i cimam jer je to pliometrija cista, ja tako svoj latissimus dorsi razvijam do neogranicenih razmera...
Ja ne vidim ništa nepristojno u mom postu tj. iskustvu ;) al dobro kontam ja da ste vi Srbi malo konzervativniji ;) (mada ja svojoj supruzi ne govorim kako bih šljapnuo kasirku iz Rodića po guzi)
Nisam rekla da je tvoj post nepristojan, Tibi, nego da ja ne želim baš tako-sve na izvol'te da objavljujem. :)
A ako kasirka ima zanosno dupence, kladim se da bi i gospodža volela da ga šljepi ;)
;););) Tibi poštuje