Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. Bruse ima ovo logike.

2. Žene, jel volite da flertujete u vozilima GSP-a? Juče sam u troli 28 dok sam išao u posetu supruzi u KBC Zvezdara imao sjajnu neverbalnu komunikaciju sa jednom gospođom od trideset i kusur godina. Ona je sela prvo nekako stidljivo u sedište naspram meni u zadnjem delu vozila. Istog momenta sam osetio kako krv stuji u šanjiku. Bukvalno se mogla seći seksualna tenzija u zraku. Ona meni pogled u međunožje, ja pogled u poprsje, ja vrtim burmu na prstu, ona suptilno jezikom preko zuba... To je trajalo nekih desetak minuta. Kad sam krenuo da izlazim samo sam klimnuo glavom, našta je ona uzvratila smeškom i klimanjem. Izašao sam napolje i upalio pljugu, kao posle seksa. Da li se ovo vama događalo?

3. Žene, vidi se da nemate muda... Da je bar rokenđel ovde ona bi pojasnila...

4. rokejndzel da napise sexality 3 asap

5. Natnat ;) poštujem te zbog ovoga

6. rokenđel boginja seksa

7. Stvar je u tome što žene više vole da pričaju sa ženama o tome (ili sa partnerom), nego da ovde udaraju u doboš o svom seksualnom životu.
    :)

8. Da imaš šta ti bi nama rekla.
    Nije seks kolač

9. Konacno i mi zene da dobijemo odgovor na ovo vecno, nerazjasnjeno pitanje http://www.ana.rs/forum/index.php?topic=109602.0

Idemo, rasprava.

10. Odgovor iz prve ruke.

11. Stvar je u tome što žene više vole da pričaju sa ženama o tome

pa ti kao napiši odgovor Natnat a mi nećemo da gledamo ;)

(ili sa partnerom)

Nije valjda da sa partnerom pričaš kako si očijukala u GSP-u? ;)

nego da ovde udaraju u doboš o svom seksualnom životu

Može li se to svrstati u seksualni život? ;)

12. Da imaš šta ti bi nama rekla

Jes, tek ću sa tobom da delim informacije o svojim dogodovštinama takve prirode, hahahaha!

Tibore, cenim da ipak neka doza misterije (a i pristojnosti) ide uz ovakve postove. :)
    A sa svojim partnerom mogu da pričam o čem 'oću :)

13. Ponos cesem i cimam jer je to pliometrija cista, ja tako svoj latissimus dorsi razvijam do neogranicenih razmera...

14. Ja ne vidim ništa nepristojno u mom postu tj. iskustvu ;) al dobro kontam ja da ste vi Srbi malo konzervativniji ;) (mada ja svojoj supruzi ne govorim kako bih šljapnuo kasirku iz Rodića po guzi)

15. Nisam rekla da je tvoj post nepristojan, Tibi, nego da ja ne želim baš tako-sve na izvol'te da objavljujem. :)
    A ako kasirka ima zanosno dupence, kladim se da bi i gospodža volela da ga šljepi ;)

16. ;););) Tibi poštuje

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.