Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Nato, koji Džoni? :))
ja sam pomagala u 'talijanskim restoranima, radila k'o konobarica, ali i bila potrčko u kujni, jer mi je bilo interesantno. te sam pokupila svakakve gluposti, što se 'talijanske hrane tiče.. te, ukoliko vas zanima nešto, pitajte :)))
meni je omiljeno, a i najjednostavnije..
proprži se pršuta na ulju i doda se belo vino, te ono ispari, zatim se doda ona glupost, onaj tečni slani šlag za kuvanje (stao mi je mozak, ne znam kako se zove :DD) i dobije se jako lep sos za špagete, makarone, njoke i ostalo :)
Neki manijak, vidiš da postuje na svakoj temi jedno te istim spotom.
Respekt za Džonija,nemo' tako.
KOntur jastuk je pravo cudo! I na putovanja ga nosim.
ja sam pomagala u 'talijanskim restoranima, radila k'o konobarica, ali i bila potrčko u kujni, jer mi je bilo interesantno. te sam pokupila svakakve gluposti, što se 'talijanske hrane tiče.. te, ukoliko vas zanima nešto, pitajte :)))
meni je omiljeno, a i najjednostavnije..
proprži se pršuta na ulju i doda se belo vino, te ono ispari, zatim se doda ona glupost, onaj tečni slani šlag za kuvanje (stao mi je mozak, ne znam kako se zove :DD) i dobije se jako lep sos za špagete, makarone, njoke i ostalo :)
Jaaao! Jesi li udata? :)))))
jaoo, nisam, fala Bogu :)
Слатка павлака да није?
Hudini, kuš sa ženske teme!
rosoneri, ne bre, slatka pavlaka se muti i bude kao šlag i slatko je i ne kuva se :DD
Tečni slani šlag? Misliš neutralna pavlaka?
Jeste slatka pavlaka. :)
Daj još recepata Kristi. :) Sviđas mi se to sa pršutom.
Neutralna pavlaka, nubovi.
ee to natnat, neutralna pavlaka :DD
slatka pavlaka je dojajna umesto šlaga :)
Isti kurac.
jaoo, nisam, fala Bogu :)
Super!:))))))) A koju marku šporeta furaš? :))
P.s. Pis Vujo!!
na 'talijanskom je panna, a na srpskom.. nah, znam na kojoj polici u metrou stoji :D
a što se tiče njoki, najbolje su uz neki sos od paradajza, ali da bi dobile kul ukus nakon kuvanja ih bacite na tiganj :)
harry, smederevac samo. na suvu bukovinu.
ajooj, da mi je znati čiji si dupli, ne mog' da provalim.. :D
Rosoneri, nije isti, različiti. :)))
Hudini, nestani kao što si se pojavio. U vidu magle, ili bolje reći izmaglice :)) :P
elem, opet za njoke, obavezno nek tiganj bude teflonski :DD
ja kupila pre neki dan jedan presladak ljubičasto rozi :DD