Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. Žene, y do u suck @ driving?

2. Uvek kazem istinu, ako mu se ne svidja ko ga jebe. Inače je 17.

3. Samo 3.

promenila se vremena u moje vreme bilo je

"Ti si mi drugi"

4. Žene, y do u suck @ driving?

We no suck, samo se pravimo, jer nam je žao da vas pobeđujemo baš u svemu. :P

5. Muškarci, mršte u kuhinju!!!

6. Đevojke! Imam jedan problem sa jednom đevojkom.

7. Ima jedna đevojka koja mi se jako sviđa, i tako smo stajali jedared negde na ulici kad je prošla neka metalika. Imao je mnogo dužu kosu od moje, lepo iznegovanu i potpuno "default" facu. I jonda je ona meni rekla kako je on savršen i kako se ona oseća savršeno jer ga je videla njega savršenog. Tad sam se osetio kao da sam govno i pomislio da opet odustanem od nje (već sam jedared rekao sebi da odustajem od nje pa se prevario). Jel da probavam štogod ili vi ženske želite samo ove muške koji plove oblacima i da ni ne pokušavam?

8. Navataj je na romantiku, to pali. ;)

9. Rekla bih da produžiš dalje.

10. Javi se kad budeš imao problem sa dve, tri ili četiri đevojke. To što imaš problem samo sa jednom đevojkom je isto kao i da nemaš problem.

11. Ona je po mom mišljenju mnogo više zajebantkinja nego romantičarka.

Javi se kad budeš imao problem sa dve, tri ili četiri đevojke. To što imaš problem samo sa jednom đevojkom je isto kao i da nemaš problem.

To je kod mene konstantno. Te probleme smatram sekundarnim problemima, ovaj gore mi je primaran. x)

12. Navataj je na romantiku, to pali. ;)

Ma jok more, samo konkretno, vataj za kosu i odvlači u pećinu!

13. onda se zajebavaj, to uvek pali...

14. onda se zajebavaj, to uvek pali...

Najverovatnije ću kombinovati. Nije dobro biti ekstreman. x)

15. To je kod mene konstantno. Te probleme smatram sekundarnim problemima, ovaj gore mi je primaran. x)

Onda nemoj da je vodiš na mesta gde su metalike i obavezno zabacuj kosu dok joj govoriš da si savršen. Posle pet piva će ti poverovati.

16. Posle pet piva će ti poverovati.

Jebi ga, nije alkoholičarka. xd

17. đole, ne mora da bude alkos da je nagovoriš na pet piva za opuštanje, majka mu stara...

18. đole, ne mora da bude alkos da je nagovoriš na pet piva za opuštanje, majka mu stara...

Sti luda? Ja, koji retko pijem, se odvalio od tri piva. Šta je onda pet i to na ženski organizam.

19. ništa, veruj mi, bacila bi te pod astal...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.